2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Göğüs yaraları İçin gümüş kapak alan almayı düşünen var mı?Farklı fiyat aralığı var karar veremedim 🙄

Canım arkadaşlarım Cansurs Cansurs ve Tablodakideli Tablodakideli sağolun mesajlarınızı tam kahvaltı öncesi okudum 😂sözde dün radikal kararlar almıştım 11:30 da canım çiğköfte isteyip yedim diye deli gibi pişman olarak yattım ve bugün cidden artık düzgün yiyeceğim şeker, ağır yiyecek olmayacak diye sonra burda uçuşan Nutella, kızartma, su böreği sonrası şuan mutfağa bambaşka kafa ile giriyorum 😂nereye gitti şimdi o radikal kararlar 😅

Kızlar cinnet getireceğim 😣 trafikte kaldım eve yeni geldim. İş o kadar yoğun ki bugün hiç su bile içemediğimi az önce fark ettim.. birazdan oğlum kreşten gelecek onu servisten almaya gideceğim, o da 2 yaş sendromunda kuzum bi zorluyor ki anlatamam 🙈 evin halini anlatmaya ise kelimeler yetmez…… Yemeği zor yapıyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum yakınımda da yardıma koşabilecek ne anne ne kardeş.. eşimden başka kimse yok, aksi gibi onun da aşırı yoğun olduğu bi dönemden geçiyoruz fıttırmama az kaldı.. 28.haftadayım bu 32. Haftayı görebilecek miyim Allahım düşüp bi yerde pat diye ölecek miyim bilmiyorum 🥺
Çalışıp da eve her gün temizlik yemek yapmaya gelecek birini tutacak kadar ciddi paralar kazanılmıyorsa çalışan anne olmak manyaklık başka hiçbir şey değil bu nedir ya 😞
Yalnız değilsin bu konuda. Artık ayakkabımı zor giyerken 37 e kadar çalışmam gerekiyor. Arabada tümsekten geçsem kasık ağrısı oluyor artık. Evde bulaşık çamaşır yemek harici başka bir şeye el vurmuyorum. Herşeyi eşimle hallediyoruz. Senin ekstra yorgunluğun var, 2 yaş. İyi ki kreşe gidiyormuş 🍀 kadın bulabilsem, paraya kıyacağım😄 o da yok hep doluyum diyorlar.

Göğüs yaraları İçin gümüş kapak alan almayı düşünen var mı?Farklı fiyat aralığı var karar veremedim 🙄
Ben de bakıyorum fiyat aralığı değişik gümüş aralığı da öyle hangisi etkili cidden işe yarayacak mı milyon soru aklımda

Soracağım canım şu bir hafta önce mevzusunu haberim yoktu teşekkür ederim. Ah keşke öyle düşünceli olsa birinden biri de gelse ama nerde 🙁
32 den önce aldığın rapor, doğum raporu olmuyor, yani tek hekim raporu hakkın varsa onu da kullanabilirsin. 1 sene içinde 40 gün hakkın var. Ben sağlık ocağından ya da kendi dr umdan 5 er günlük rapor alıp dinlendim. Sonra işe devam ettim😊

Canım arkadaşlarım Cansurs Cansurs ve Tablodakideli Tablodakideli sağolun mesajlarınızı tam kahvaltı öncesi okudum 😂sözde dün radikal kararlar almıştım 11:30 da canım çiğköfte isteyip yedim diye deli gibi pişman olarak yattım ve bugün cidden artık düzgün yiyeceğim şeker, ağır yiyecek olmayacak diye sonra burda uçuşan Nutella, kızartma, su böreği sonrası şuan mutfağa bambaşka kafa ile giriyorum 😂nereye gitti şimdi o radikal kararlar 😅
En azından yiyebiliyosun ya benim gibi kasap önünde bekleyen kedi gibi olsaydın 😂😂 oh yarasın ye 😂

Kizlar artık bez alayim diyorum ben de. Oglumda Prima kullandim hep ama şimdi fiyatlar malum cok yüksek. Sizler hangi markayi aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz

Kizlar artık bez alayim diyorum ben de. Oglumda Prima kullandim hep ama şimdi fiyatlar malum cok yüksek. Sizler hangi markayi aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz
Bende oğlumda hep huggies kullandım çok da memnundum artık piyasada yok.indirimde görünce sleepy aldım tanesi 1 liraya geldi bakalım memnun kalırsam ondan devam ederim yoksa değiştiririm

En azından yiyebiliyosun ya benim gibi kasap önünde bekleyen kedi gibi olsaydın 😂😂 oh yarasın ye 😂
Ay Nutella bende yiyemiyorum komik gelecek ama hamile kaldığımdan beri ne zaman yesem başım ağrıyor böyle bi manyaklık kimsede yok galiba 😂ama diren sen bu istikrar ile gör bak o su işini halledeceksin doğumda yakın olsak alıp geleceğim hediye belliydi sana 🥰

Ben de bakıyorum fiyat aralığı değişik gümüş aralığı da öyle hangisi etkili cidden işe yarayacak mı milyon soru aklımda
Önceki gebelik topigimde çoğu kişi aldı baya da memnun kaldılar ama ben almadim açıkçası doğum sonrası 20 TL'ye lanolin diye bir krem vardı hemşire önermişti onu sürdüm ne yara kaldı ne acı yine ondan alırım inşallah

Canım ben stok yapmaktan yana değilim çünkü pişik alerji vs durumlari olabiliyor şimdilik 1 paket slepy aldım oğlumda da onu kullandım bakarım bebişin poposu beğenirse slepy i ondan devam ederim

Benim hiç tecrübem yok indirimde diye geçen yenidoğan için sleepy aldım 128 mi 123 tane mi neydi bir sıkıntı olmaz ise onunla devam ederim aslında çok iyi indirimlere giriyor ama 2 numara vs almaya korkuyorum ya

Sleepy aldım. Etrafımda çok kişi kullandı, bir sorun yaşadım diyen olmadı. Sadece 1 numarayı 20 25 gün kadar kullandık sonra olmuyor artar, cok alma diyorlar. Ne kullanırsan ona alışır diyen de çok.

Önceki gebelik topigimde çoğu kişi aldı baya da memnun kaldılar ama ben almadim açıkçası doğum sonrası 20 TL'ye lanolin diye bir krem vardı hemşire önermişti onu sürdüm ne yara kaldı ne acı yine ondan alırım inşallah
Ben de krem kesin alacağım 😇

Birde kızlar siz de okuyun ne kadar doğru bilmiyorum ben daha hiç denemedim malum ilk bebek olunca ama deneyimli olanlar iki üç gün önceden ayva çekirdeği suya ıslat o su ile bekledikçe jel gibi oluyor onu sür dedi aklınızda olsun 🙈

Ben de krem kesin alacağım 😇

Birde kızlar siz de okuyun ne kadar doğru bilmiyorum ben daha hiç denemedim malum ilk bebek olunca ama deneyimli olanlar iki üç gün önceden ayva çekirdeği suya ıslat o su ile bekledikçe jel gibi oluyor onu sür dedi aklınızda olsun 🙈
Evet onu da yapanlar vardı memnun kalmışlardı

Ben de dün kontrole gittim.evden çıkmadan tartılmıştım orda da tarttılar arada 800 gram fark var.3 haftada 3 kilo almışım gibi duruyor ama aslında 2 kilo aldım.doktor makarna pilav yeme dedi dikkat et kilon arttıkça tansiyon riskin de artar dedi.3 öğün dışında birde meyve yiyorum aslında abur cuburum da yok anlamadım bu işten bişey.pilavı makarnayı da keseceğim bakalım 2 hafta sonra nekadar etkileyecek.zaten son gittiğimden bu yana bebek yarım kilo almış o da etkilemiştir

Back
X