2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım minoset ve parol hamileler için aynı düzeyde bir sakıncası yok yani içebilirsin. Bana doktorum parol yoksa minoset iç demişti ben kullandım çok kere sıkıntı olmaz.
Ay teşekkür ederim rahatladım şimdi biraz 😇

Sor bence doktoruna tekrardan teyit alirsin hem canim aklin kalmaz.
Doktorum biraz gıcık. O yüzden tekrar sormak istemedim canım 😂

Valla önce hiç pas vermiyordu bişey oldu şimdi elini koyduğu yerin altına geliyor kıyamam insan duygulanıyor da 🥰eşim benden beter zaten bu konuda ona her tepki verişinde gözler dolu dolu oluyor bu adam bu kız doğunca ne olur hiç fikrim yok 😅😂
Benimkide öyle çok güzeller eşimle 🥹
Kızlar merhaba dün kontrolum vardı bebek suyunun ve kilosunun fazla olduğunu ve şekerli şeyler yememem gerektiğini söyledi doktorum kuru meyve hurma vs.dahi hiç bir şekilde tüketmemsm gerekmiş aynı durumu yaşayan var mı
Ben 1 aydır öyleyim canım şeker yok karbonhidrat yok açım ,😂

Kızlar merhaba dün kontrolum vardı bebek suyunun ve kilosunun fazla olduğunu ve şekerli şeyler yememem gerektiğini söyledi doktorum kuru meyve hurma vs.dahi hiç bir şekilde tüketmemsm gerekmiş aynı durumu yaşayan var mı
Evet canim ben Cansurs Cansurs A Aklimtrakyada ucumuzun suyu fazla 🤷

Neyine yardim edicekmis peki bu durumda 😂 ben bu tarz seylere karşı ciktigimda gudubetmisim gibi hissettiriyor.
Daha once bayramda cocuk giydirelim dedi tamam diyorum, Ramazan da kuzu keselim yemek verelim diyor tamamdiyorum.suna tamam demedim diye ne bicim insansinlar felan. Ay konustukca yine geliyorlar sagdan soldan 🙈
Ben de genelde karsi çıkmadığımdan karşı çıktığımda sesi cikmiyor 😁 terazi burcuyum ben genelde hep ilimli ve orta yol bulurum ama patladığimda onumde durulmaz ogrendi artik 😁 arabasi bozulmusmus da eli sıkışacakmismis da cok masrafi cikmismis da.. dedim bana ne satsin binmesin daha dusuk model araba alsın bana ne dedim 😂

Neyine yardim edicekmis peki bu durumda 😂 ben bu tarz seylere karşı ciktigimda gudubetmisim gibi hissettiriyor.
Daha once bayramda cocuk giydirelim dedi tamam diyorum, Ramazan da kuzu keselim yemek verelim diyor tamamdiyorum.suna tamam demedim diye ne bicim insansinlar felan. Ay konustukca yine geliyorlar sagdan soldan 🙈
Eğer senin eşinin etrafında benim kaynım gibi biri olsa valla soyup soğana çevirir olan rızkınızı yalan dolan ile ister yani net 🤭

Kuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.

Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
Aaa ne enfeksiyonu 😳belirtin var mıydı hiç

Kuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.

Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavusursun insallah bebiş nasıl ??

Bana günde bir bunu kullan demişti doktorum öyle devam ediyorum 😅
Sağol canım 😘
Bunu kullanıyorum canım, doktor önermişti. Haftada 2 gün balık ye dedi yiyemem diyince bunu önerdi. Yanılmıyorsam 10.haftalardan beridir kullanıyorum.
teşekkür ederim 😊 benim doktorum vermedi sormayı da unutmuşum ama kullanmayı düşünüyorum
Kızlar doktor ağrım için minoset yada parol demiş. İşyerimde parol bulamadım, minoset var. Hamilelerin hiç minoset içtiğini duymamıştım. Hiç içesim gelmiyor. Doktoru öneren var mı?
kullanılıyor canım parolle aynı etken maddesi

Back
X