- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.141
Ben ağda yapıyorum canım 2 ay önce falan yapmıştım dün yine yaptımKızlarrr göbeğimde tüylenme artışı var. göbeğinize ağda yapıyor musuz bu süreçte? Sakıncalı mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ağda yapıyorum canım 2 ay önce falan yapmıştım dün yine yaptımKızlarrr göbeğimde tüylenme artışı var. göbeğinize ağda yapıyor musuz bu süreçte? Sakıncalı mıdır?
Bu arada eldivenlede tutuo çekebilirsin canim cok degildir zatenKızlarrr göbeğimde tüylenme artışı var. göbeğinize ağda yapıyor musuz bu süreçte? Sakıncalı mıdır?
İşte ben bunuda cektirseydim köprü yapilabilecek diş kalmicakti :) Gerçekten dişleri götürüyor bu hamilelikler. Zaten iki oğlum var birde kızım geliyor Allahima şükür. Doktorumla bu randevuda tüpleri bağlatmayi konuşacağım. Birde 3 sezeryan bu bünyeye yeter. Allah isteyenlere versin sağlıklaYok dogrudur kanal bosluk cok yarattı agzimin icinde kopru yaparak kurtardılar kuzum ondan diyorum kaplama bile bi zaman sonra sebepsizce atıyor kendisini![]()
Seni korkutmak istemiyorum ama 5yastan önce genelde geçmiyor o haller. Büyüdükçe konuşarak anlasabiliyorsun o yönden güzel. Ama şuanda da genelde görmezden gelmeye çalış ve kesinlikle inatlaşma zor olduğunu biliyorum özellikle hamileyken. Allah kolaylık versinKızlar bu 3 yaş sendromu ne zaman bitecek? Ne söz dinliyor ne laf. Her yerde kendi başına hareket etmek istiyor, asla elimi tutmuyor beni dinlemiyor kafayı yemek üzereyim 3.5 yaşına basacak ama bitmedi bu sendrom. Az öncede balkondan tüm mandalları yere fırlattı. Bir tek benim çocuğum mu bu kadar yaramaz anlamadım ki
Ahanda bu olmadi bi kavga sebebi buldumAhahah bende eşime milletin karisi istiyor kocasi istemiyor diyorum. Onlar aldatiyordur bi adam nasil istemez onca zaman diyorbende bak grupdaki kizlara linc ettiririm seni diyorum
![]()
Benimde 3hamileligimde de arttı ama daha sonra normale dönüyor bence elleme. Ağda zaten arttırır devamlı yapman gerekir daha sonra daKızlarrr göbeğimde tüylenme artışı var. göbeğinize ağda yapıyor musuz bu süreçte? Sakıncalı mıdır?
Canım benim de bir ara aşırı ağrıdı annemlerdeydim o zaman gecenin bir yarısı başladı ama uyutmuyor oturdum ağladım tüm gece öyle bir ağrı. Ertesi sabah babam dişin ağrıdığı zaman 1 Fatiha 3 ihlas okuyup önce peygamberimizin sonra Veysel karaninin ruhuna gönder dedi şimdi sızladığı anda hemen elimi oraya koyup okuyorum belki çok inandığımdan belki rabbimin hikmeti çok fayda ediyor bana. Bir de hamilelik hali çaresizlik ilaç içsen içemiyorsun çekim yapmıyor çoğu yer tam bir çaresizlik hali. Şifayı rabbimden dileyip okuyorum şükür hafiflediğini geçtiğini hissediyorum oku sende kendine bol boş. Rabbim şifa versinDisimin ağrısından ölüyorum kızlar, hicbir aey fayda etmiyor ne olur bana dua edin... Belki birinizin duası kabul olur![]()
Sen niye istemiyorsun bakayim diye girme sakinAhanda bu olmadi bi kavga sebebi buldumyarin evlilik yildonumumuz bir de
![]()
Allahım nasıl güldüm yaaAhahah bende eşime milletin karisi istiyor kocasi istemiyor diyorum. Onlar aldatiyordur bi adam nasil istemez onca zaman diyorbende bak grupdaki kizlara linc ettiririm seni diyorum
![]()
Kanamaydi , ailelerle beraber olmaktı bakalım dogumdan sonra nasi olcakAllahım nasıl güldüm yaabenim garibimin eli mahkum yasak
böyleyken biraz da tuhafına gidiyor zaten bir yandan da zorlanıyor belli ama az kaldı diren diyorum
az kaldı deyince bana bir bakış atıyor
Ben doğumdan sonra da kürtajdan sonra olduğum gibi olursam diye çok korkuyorum zor kendime geldim ya sıfır istek hiç odaklanma yok çok kötüydü, öyle kürtajın duygusal etkisi vs değil ha 3 ay zaten korunma vardı ordan sonra sanki hormonlarım alınmış gibiydi Allahım
Canim zaten yapmadıkça azaliyor istek o kesin.Allahım nasıl güldüm yaabenim garibimin eli mahkum yasak
böyleyken biraz da tuhafına gidiyor zaten bir yandan da zorlanıyor belli ama az kaldı diren diyorum
az kaldı deyince bana bir bakış atıyor
Ben doğumdan sonra da kürtajdan sonra olduğum gibi olursam diye çok korkuyorum zor kendime geldim ya sıfır istek hiç odaklanma yok çok kötüydü, öyle kürtajın duygusal etkisi vs değil ha 3 ay zaten korunma vardı ordan sonra sanki hormonlarım alınmış gibiydi Allahım
Benim kırkım çıkmadan etrafta aile olarak kimse kalmaz zaten mümkün değil kendi kendimize idare edeceğizKanamaydi , ailelerle beraber olmaktı bakalım dogumdan sonra nasi olcak![]()
Valla çok değişik bişeydi o zamanlardan idmanlı olunca hamilelikte yasak biraz daha idare edilir oluyor bizeCanim zaten yapmadıkça azaliyor istek o kesin.Ondan öyle olmussundur
Tekrardan gerdek gecesi yaşanacak isteValla çok değişik bişeydi o zamanlardan idmanlı olunca hamilelikte yasak biraz daha idare edilir oluyor bize![]()
Bu adamlar valla çok komik yaaTekrardan gerdek gecesi yaşanacak isteeşim diyor heyecandan elim ayağıma dolanır diye
![]()
Valla keşke iyi olsaydı da işe gitseydim ama şartlar böyle değil bebeğimi riske atmak istemiyorum o yüzden rapor işini zorlucam bakalım 1 ay rapor alabilirsem 1 ayda yıllık iznim var 32ye ulaşınca da ben de doğum iznine ayrılacağım inşaallahAynen canım bende gözetliyorum benim raporda bitecek iyice ağırlaşıyoruz muhtemelen doktorum uzatacak 32 den sonrada çalışamaza ayrılacağım sende uzatabilirsen iyi olur artık bu haftalardan sınra asıl dikkat etmeliyiz yorulmamalıyız, evde azaz işlerimi yapıyorum çocuğuma bakıyorum ama iş öyle değil 10 saat masa başı git gel sıkıntı oluyor malesef , keşke ilk çocuğumdaki gibi herşey normal gitsede 37 ye kadar çalışsaydım ama Allah sağlıkla doğum nasip etsin bu seferde böyle olmalıymış demekki
18 kilo aldım benKaç aldın ki. Bende şuanda 11aldim. İkinci gebeligimde 16almistim toplam buda o civarda olur gibime geliyor normal ama
Valla gözüm çok korktu. Biraz beklese miydik ikinci için bile diye düşündün his 2. planlanan bir gebelik değildi ama bilemiyorum ya...Seni korkutmak istemiyorum ama 5yastan önce genelde geçmiyor o haller. Büyüdükçe konuşarak anlasabiliyorsun o yönden güzel. Ama şuanda da genelde görmezden gelmeye çalış ve kesinlikle inatlaşma zor olduğunu biliyorum özellikle hamileyken. Allah kolaylık versin
AyAlah razı olsun canım denerim kesinlikle her dis doktoru kabul etmiyor bir sürü sıkıntı bir de ben son 3 aylık döneme girdim o yüzden cesaret edemiyorum üstelik hangi disimin ağrıdığını bile bilmiyorumCanım benim de bir ara aşırı ağrıdı annemlerdeydim o zaman gecenin bir yarısı başladı ama uyutmuyor oturdum ağladım tüm gece öyle bir ağrı. Ertesi sabah babam dişin ağrıdığı zaman 1 Fatiha 3 ihlas okuyup önce peygamberimizin sonra Veysel karaninin ruhuna gönder dedi şimdi sızladığı anda hemen elimi oraya koyup okuyorum belki çok inandığımdan belki rabbimin hikmeti çok fayda ediyor bana. Bir de hamilelik hali çaresizlik ilaç içsen içemiyorsun çekim yapmıyor çoğu yer tam bir çaresizlik hali. Şifayı rabbimden dileyip okuyorum şükür hafiflediğini geçtiğini hissediyorum oku sende kendine bol boş. Rabbim şifa versin