2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bugün çok sancim var uzun zamandir böyle bir şey yoktu. Kanama yada lekeleme olmadığı için gitmedim hastaneye ama karnım çok sertlesiyor, kramp giriyor 😔😔😔
Diş ağrısından ağlıyorum diyorsun, streste zaten karın sertleşiyor, kasık ağrısı da oluyor. Belki o yüzdendir. Geçmiş olsun

Kızlar selam ben de bugün doktora gittim daha çok test sonuçlarımı göstermeye ama. Magnezyum yine sınırda akşamları 2 tane alıyorum. Bu sefer serum verdi magnezyum. Bi de yine bakteri yükselmiş antibiyotik serum verdi. Bugün yanımda para yoktu yarın gidicem. Bir de progestan verdi. Ama onu neden verdi anlamadım. Rahimde açılma olması ihtimaline karşı dedi. Acaba enfeksiyon dan mı? Çünkü geçen hafta baktığı için ultrasondan bakmadı.Bu haftalarda progestan kullanan var mı?

Diş ağrısından ağlıyorum diyorsun, streste zaten karın sertleşiyor, kasık ağrısı da oluyor. Belki o yüzdendir. Geçmiş olsun
Dis agrisi şükür bugün yok canım antibiyotik iyi geldi bugün sandım var ve bebek sanki daha aşağı da... Bir saat daha bekleyeceğim geçmezse hastaneye gidip nst çekinecegim

Birde su var, meme ucu cildim cok inceldi (anlatamiyorum ama anlarsiniz kizlar :D ) .
insAllah emzirebilirim ve cok yara olmaz artik . En onemlisi emzirebilmek benim icin o da olur insAllah 🤲🤲
Ay canim benim oyle olmadi hic cok inceldiyse 32. Haftadan itibaren duzenli olarak kremlerini kullanmaya basla

Ay herkesin gecesi kötü geçmiş benim de küçük kız hasta oldu burnu tıkalı benim de öyle işte öyle olunca gece uyuyamadık.. saglık ocagı dün aramıştı sabah 9 da kan tahlili ver diye onu da kaçırdım 12 ye kadar uyumuşuz 🤕 eşim de nöbete gideceği için o da uyuyakalmış.. Benim de bugün sancım vardı adet sancısı çeker gibi karnım da acayip sertleşiyordu ve bebek çok hareketli araştırdım yalancı sancıymış.. Birde Kendimizi yormamakta fayda var ama elde değil ki mecburen koşturuyoruz.. Bu 35 i atlatsak tamamdır 🌼

Ay herkesin gecesi kötü geçmiş benim de küçük kız hasta oldu burnu tıkalı benim de öyle işte öyle olunca gece uyuyamadık.. saglık ocagı dün aramıştı sabah 9 da kan tahlili ver diye onu da kaçırdım 12 ye kadar uyumuşuz 🤕 eşim de nöbete gideceği için o da uyuyakalmış.. Benim de bugün sancım vardı adet sancısı çeker gibi karnım da acayip sertleşiyordu ve bebek çok hareketli araştırdım yalancı sancıymış.. Birde Kendimizi yormamakta fayda var ama elde değil ki mecburen koşturuyoruz.. Bu 35 i atlatsak tamamdır 🌼
Evet artık yalancı sancılar geliyor bana da oluyor ama şükür düzenli değil diye korkmuyorum

Bende meme çevresi resmen kopkoyu oldu cok tuhaf bakmak dahi istemiyorum.
Aynen ben de bakmak istemedim😅

Kahverengisi büyük ama ikisi de büyük 😁belki anlik oyle olmustur ,buyumesi normal ya sonra tekrar duzelicek zaten bosver 😁😁
Düzelecekse sıkıntı yok bari ama çok değişik duruyor😒😅

Merhaba, benimde bir tarafi daha "genis" , o kadar buyudulerki altina kadar variyor bilmem anlatabildim mi :KK70: Ben nemlendirici krem surerken fark ettim ayna karsisinda yoksa ustten oraya bakinca hic goremezdim nereye kadar vardigini :KK70:

Camasirlara gelirsek maalesef bende kurutma makinesi yok etrafimda oyle cok samimi insan yok, self servis camasirhaneler var ama kendim icin bile guvenip kullanmam , bebek icin hic olmaz benim icin :KK43: (o kadar cok insan kullaniyordurki..)

Yavas yavas hazirliklari tamamlayacagiz bizde yakin zamanda insAllah 🥰
Evet benim de biri bayağı geniş ben de aynadan fark ettim.

Tabi herkesin kullandığı çamaşırhane vs olmaz canım, annemde olmasa ben de normal kurutup ütüleyecektim

Bugün çok sancim var uzun zamandir böyle bir şey yoktu. Kanama yada lekeleme olmadığı için gitmedim hastaneye ama karnım çok sertlesiyor, kramp giriyor 😔😔😔
Bebek hareketleri nasıl canım? Benim de akşama doğru sancı giriyor ama bebek hareketli diye korkmuyorum

Aynen ben de bakmak istemedim😅

Düzelecekse sıkıntı yok bari ama çok değişik duruyor😒😅

Evet benim de biri bayağı geniş ben de aynadan fark ettim.

Tabi herkesin kullandığı çamaşırhane vs olmaz canım, annemde olmasa ben de normal kurutup ütüleyecektim

Bebek hareketleri nasıl canım? Benim de akşama doğru sancı giriyor ama bebek hareketli diye korkmuyorum
Şükür bebek hareketli canım

İnşallah hepimiz bir göreydik 35i... Bir de 2 kilo olsalardı ☺️

Bugun ben de işe basladim raporum bitti. Cok yorulmadigimi düşünüyordum ki bi baktim 12bin adim atmisim 😐 valla 37yi goremicem sanirim ben de erken ayrılcam izne 🙄
Ben hala çalışabilir miyim acaba diye düşünüyordum raporum bitince 32den sonra ama mümkün değil bugün de gördüm. İnşallah çalışabilirsin ama çok yorucu oluyor canım. Allah yardımcın olsun inşallah 🥰

Back
X