2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende geçtiğimiz cuma günü hastayım raporluyum diye işe gitmedim bari yemek yapayım dedim markete gittim yemeklik bir şeyler alacaktım eve dönerken yokuşta bir kitlendim kaldım sağ tarafımda karnımın altına bir ağrı girdi oğlumdayken bu ağrı 35. haftadan sonra olmaya başlamıştı 2 adım bile yürüyemiyordum hemen ağrı giriyordu kitliyordu beni ama şimdi daha 29 haftalığım ve sıklaşmaya başladı mesela işten çıktığımda durağa gidene kadar da yine böyle ağrı giriyor korkutuyor bazen :KK43:
Hızlı mı yürüyorsun canım? Sabahları servise yetişcem diye hızlı yürüyünce de öyle oluyor benim, karnım çok kasılıyor gibi . Ama dün akşam elimde torbayla gayet yavaş yürüyordum😞

Kızlar karnım çok mu aşağıda?

Eklentiler

• 4DC344AB-FAF2-4BD6-A15E-C74AD114B47A.webp
    4DC344AB-FAF2-4BD6-A15E-C74AD114B47A.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 61
Hızlı mı yürüyorsun canım? Sabahları servise yetişcem diye hızlı yürüyünce de öyle oluyor benim, karnım çok kasılıyor gibi . Ama dün akşam elimde torbayla gayet yavaş yürüyordum😞

Aslında yavaş yürüyorum ama daha mı azaltmam gerek acaba tempoyu bilemedim :(

Günaydin kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir bugun :)
ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorum :D Neyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..

Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icin 🥰 Daha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar :D

IMG_20221025_222004.webp

Yoktu neden çünkü bu akıllı alttaki eczaneye güvendi sanki herşey mesai saatlerinde olacak gibi 🤦‍♀️ama daha çok kan şekeri gibiydi çünkü aynı kan verirken olan gibi oldu öyle tansiyondaki baş dönmesi vs olmadı hemen tatlı bişeyler yedim o mide bulantısı sıcaklama hissi geçti mesela, yine de bir ders oldu bu tansiyon da olabilirdi ölçmek lazım sonuçta
Şimdi nasilsin kuzu

Kızlar karnım çok mu aşağıda?

Bence çok aşağıda değil canım benim karnım daha aşağıda mesela bir de kız mıydı senin bebeğin? Genelde kız bebekler göbek deliği hizasında veya göbek deliğinin altında olurmuş o yüzden karın aşağıda olurmuş

Son düzenleme:
Yoktu neden çünkü bu akıllı alttaki eczaneye güvendi sanki herşey mesai saatlerinde olacak gibi 🤦‍♀️ama daha çok kan şekeri gibiydi çünkü aynı kan verirken olan gibi oldu öyle tansiyondaki baş dönmesi vs olmadı hemen tatlı bişeyler yedim o mide bulantısı sıcaklama hissi geçti mesela, yine de bir ders oldu bu tansiyon da olabilirdi ölçmek lazım sonuçta

Evet ya tansiyon hamilelikte o kadar çok oynuyor ki ve tansiyonun inip çıkması o kadar kolay ki hemen hemen herşeyden tansiyonumuz kolayca etkileniyor dediğin gibi ölçmek lazım valla şakaya gelmez dikkat et bari canım tedbirlisin sen zaten genelde ihmal eden biri değilsin anladığım kadarı ile çok geçmiş olsun sana da :dua:

ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorum :KK70: Neyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..

Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icin 🥰 Daha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar :KK70:

Eki Görüntüle 3152221

Günaydın canım bende çalışan biri olarak ve üstelik evde de bir yaramaz sincabı olan biri olarak yorgunluğunu ve işyerindekilerin kendini bilmezliğini/anlayışsızlığını o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemen hemen aynı davranışlara maruz kalıyorum maalesef ama iş sektöründe genel durum bu ne acı iyi yerler var ama çok az burada ki çalışan hamişler olarak bize de denk gelmemiş zaten iyileri gördüğüm kadarı ile. Yapacak bir şey yok görmeyip, duymayacağız ne yapalım :)

Bence çok aşağıda değil canım benim karnım daha aşağıda mesela bir de kız mıydı senin bebeğin? Genelde kız bebekler göbek deliği hizasında veya göbek deliğinin altında olurmuş o yüzden karın aşağıda olurmuş
Kız 😍 göbek hizamda ilk kez birkaç gün önce hissettim hep göbeğimin altında hissediyordum

Gecmis olsun .tansiyon olup olmadığına emin ol. Eczane varsa sabah ve aksam ölçtür. Gidince 10 dk otur dinlen gun icinde bu durum olursa da hemen git.ölçtür. tansiyon cok cok önemli bilmekte fayda var.

Kız 😍 göbek hizamda ilk kez birkaç gün önce hissettim hep göbeğimin altında hissediyordum

O zaman aşağıda olması normal canım kız bebekler öyle oluyormuş korkma :KK36: benim oğlumda karnım ağzımdan çıkacak gibiydi çok yukardaydı şimdi de kızım olacak bunu da hep göbek deliğimde veya daha altında hissediyorum göbeğimde aşağıya doğru büyüyor :):)

ben cok yorulmaya basladim is temposundan, ise git gel kendim arabayla bazen trafik oluyor bir gidis 1 saat, donus 45 dkk oluyor. Eve geliyorum birseyler atistiriyorum, dus, biraz temizlik duzen, aksam yemegi, hop 9 olsun yorgunluktan uykum geliyor ama 12ye kadar uyuyamiyorum :KK70: Neyse, haftaya izin aldim, bu cumartesi kaynamam geliyor bir haftaligina :) Simdiden is yerinde kafami sisirmeye basladilar ve baski uyguluyorlar : yok hersey tamammi dosayalar tamam mi.. Hersey tamam ama acil bir durum ciksa sanki benden bilecekler, ne kadar acayip insanlar var, bir de bu tipler (kadin olsun ; bunlar da daha cocugu olmamis bende buyuk kadinlar genelikle / erkek olsun) hic nasilsin diye sormazlar...... neyse morali yuksek tutuyorum gelecek hafta rahatlarim artik isi dusunmem zaten takmiyorum artik strese sokacaklar. Sükür iyiyim simdilik, sadece zorlanmaya basliyorum (kilo olsun, dengesi de degisiyor insanin), bel agrisi olsun bunlar basliyor yavas yavas normal tabi ama kim anlar bunlari..

Resimdeki cantalari aldim, hastane cantasi icin 🥰 Daha sonra tatile falan giderken kullaniriz, birde aileler uzakta oldugundan mecbur yolculuk oluyor ve kullanisli olucaklar :KK70:

Eki Görüntüle 3152221
İnsanlar ne kadar kötü ve acımasız ya.. hiç yardıma ihtiyacın var mı diye sormuyorlar mı?
Çantalarıda güzel günlerde kullanın 😍 çanta almayan varsa bende paylaşayım fikir olsun. Sevdim baya. İnstagram sayfası” mcdbagcom “ gerçi çoğunuz çantasını almıştır ama 🤩

Eklentiler

• C7B5DA57-6306-49D9-82FF-5678903CD017.webp
    C7B5DA57-6306-49D9-82FF-5678903CD017.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 51
O zaman aşağıda olması normal canım kız bebekler öyle oluyormuş korkma :KK36: benim oğlumda karnım ağzımdan çıkacak gibiydi çok yukardaydı şimdi de kızım olacak bunu da hep göbek deliğimde veya daha altında hissediyorum göbeğimde aşağıya doğru büyüyor :):)
Ya bugün iki kişi karnın çok aşağı inmiş, doğum yaklaşınca böyle oluyor dediler korktum 🙈

Günaydın canım bende çalışan biri olarak ve üstelik evde de bir yaramaz sincabı olan biri olarak yorgunluğunu ve işyerindekilerin kendini bilmezliğini/anlayışsızlığını o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemen hemen aynı davranışlara maruz kalıyorum maalesef ama iş sektöründe genel durum bu ne acı iyi yerler var ama çok az burada ki çalışan hamişler olarak bize de denk gelmemiş zaten iyileri gördüğüm kadarı ile. Yapacak bir şey yok görmeyip, duymayacağız ne yapalım :)
aynen oyle :( .. insanlarda insanlik ve empati kalmamis sanki. Bu dedigin gibi is dunyasinda oluyor.
Cocuklu hamisler birde siz varsiniz oraya buraya kosturmaca kolay gelsin sizlerede :)

Back
X