2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar sancisi olanlar ve hastaneye gidenlerden mi etkilendim yoksa hava kapali ondan mi bilemiyorum ama benim de bugun ruhum daraldi gibi. Gittikce agirlasiyorum. Gece o tarafa don bu tarafa don aman sirt ustu uyuma diye diye uyku uyuyamiyorum. Gece agriyan ve gun boyu gecmeyen popo bacak agrilarim da cabasi. Hic keyfim yoktu bugun. Garip duygular ve dusunceler istila etti resmen. Gazini cikarabilecek miyim, banyosunu yaptirabilecek miyim, yeterli kiyafet aldim mi, hastaneye ne goturucem, sutum olur mu mama mi veririm, hangi mama, hangi sut sagma pompasi, karnim hep boyle mi kalicak, bebegim iri olur mu, vajinal dogum yapabilicek miyim, sancilara dayanabilir miyim, vajinal doguranlarin vajinasi harap oluyor diyolar, dogru mu ki, sezeryan sonrasi cok aci oluyor mu, zamaninda mi gelicek, erken mi gelicek, hastane sonrasi herkes eve mi dolusucak, herkese sinir mi olucam, buharli sebze pisirici al diyor herkes almali miyim, bilmem gereken ne cok sey var ama ben ne kdarini biliyorum, annelige hazirlik cipi var midir onu alip taksam iyi olmaz miydi daha neler neler.. sizlerde de boyle abuk sorular oluyor mu?
resmen aynı duygularla cebelleşiyorum canım biliyormusun
hergün kafamda ayrı senaryolar
memei emebilecekmi?
çok ağlarsa ne yapacağız ?
acaba sütüm glecekmi ?memelerim aşırı şişmedi ya gelmezse?
nasıl banyo yaptıracağım?
neler neler
bir tek ben yaşıyorum sanıyodum meğersem hepimiz böyleymişiz
bence bebeklerimiz bize öğretecek herşeyi
sanırım hamileliğin bir yanı da bu duygulara sokması anneyi
seni çok iyi anlıyorum :KK200:

Kızlar bebek içimde yılan gibi kıvrılıyor, poposunu, elini ya da ayağını dayıyor bir taraflarıma sürekli. Dayadığı zaman bir süre kalıyor sonra geçiyor bu da kasılma değildir di mi?
Bir de dün gece sola doğru yattığımda sürekli tekmeledi, sağa doğru döndüm yine tekmeledi mecburen ben de sırt üstü uyudum. Fark ettim ki sağa ya da sırt üstü uyuduğumda kasık ağrısı oluyor, sola doğru uyuyabilirsem ağrısız uyanıyorum.
Sırt üstü uyumak iyi değil bebeğe baskı oluyor diye biliyorum, sola yatmak iyi ama uyuşunca sağa mecbur dönüyorum.

Herkese geçmiş olsun. Bugün ben de zor anlar yaşadım. Göbek deliği hizasındaki sağ kemiğim kırılacak gibi ağrıyordu. Kasıkta ağrı yok. Bebekte uyuyor diye düşündüm bekledim. Ağrı kısa sürdü ama oynamayınca acile gittim. Sağ kemiğim de ağrı oldu 1 saat oynamadı merak ettim geldim dedim. Dr çatalfan bakmak istedi. Durumu iyi mi üstten bakalım yeterli dedim. Çataldan bakmalıyım dedi. Çataldan istemiyorum üstten bakıp yaşıyor mu görelim dedim. Çataldan sonra üstten de bakabiliriz dedi. Başka türlü bakmam. İstersen bu şekilde, istemezsen bakmıyorum dedi. O arada başka hasta geldi ona bakıyordu. Hemşire 19. haftada bile gelip doğum yapan var alttan bakılmalı açıklığa dedi. Hiç bir şey demeden ayrıldım hastaneden. Çok şükür hastaneden çıktıktan 10 dk sonra vurdu miniğim, rahatladım.
canım geçmiş olsun
sağlıkla büyüsün sorunsuz sıkıntısız güzelce haftasına kadar
işte insan bu muamele yüzünden hstaneye bile gitmek istemiyor
baktırmak baktırmamak insan arada kalıyor ama önce üstten bakıp anlamaya çalışsaydı ne vardı sanki
böyle olunca insan korkuyor acile gitmeye

canım geçmiş olsun
sağlıkla büyüsün sorunsuz sıkıntısız güzelce haftasına kadar
işte insan bu muamele yüzünden hstaneye bile gitmek istemiyor
baktırmak baktırmamak insan arada kalıyor ama önce üstten bakıp anlamaya çalışsaydı ne vardı sanki
böyle olunca insan korkuyor acile gitmeye
Dr un bakmak istemesi normal. Fakat ısrar etmesi ve bakmıyorum o zaman demesi sinir bozucu. 28 27 yaşında yeni mezun tecrübesi yoktu belli ki. Allah kimseyi acil e düşürmesin.

Herkese geçmiş olsun. Bugün ben de zor anlar yaşadım. Göbek deliği hizasındaki sağ kemiğim kırılacak gibi ağrıyordu. Kasıkta ağrı yok. Bebekte uyuyor diye düşündüm bekledim. Ağrı kısa sürdü ama oynamayınca acile gittim. Sağ kemiğim de ağrı oldu 1 saat oynamadı merak ettim geldim dedim. Dr çatalfan bakmak istedi. Durumu iyi mi üstten bakalım yeterli dedim. Çataldan bakmalıyım dedi. Çataldan istemiyorum üstten bakıp yaşıyor mu görelim dedim. Çataldan sonra üstten de bakabiliriz dedi. Başka türlü bakmam. İstersen bu şekilde, istemezsen bakmıyorum dedi. O arada başka hasta geldi ona bakıyordu. Hemşire 19. haftada bile gelip doğum yapan var alttan bakılmalı açıklığa dedi. Hiç bir şey demeden ayrıldım hastaneden. Çok şükür hastaneden çıktıktan 10 dk sonra vurdu miniğim, rahatladım.
Ne meraklılar anneyi huzursuz etmeye acildeki doktorları hiç sevmiyorum,kanama ile gittim ben doktoruma yine bakmadı alttan üstten ultrasonda gördü rahim ağzı kapalı dedi demekki zorunluluk yokmuş kafası esince gelmesin diye zora sokuyorlar acilde bence

Kızlar bebek içimde yılan gibi kıvrılıyor, poposunu, elini ya da ayağını dayıyor bir taraflarıma sürekli. Dayadığı zaman bir süre kalıyor sonra geçiyor bu da kasılma değildir di mi?
Bir de dün gece sola doğru yattığımda sürekli tekmeledi, sağa doğru döndüm yine tekmeledi mecburen ben de sırt üstü uyudum. Fark ettim ki sağa ya da sırt üstü uyuduğumda kasık ağrısı oluyor, sola doğru uyuyabilirsem ağrısız uyanıyorum.
bende aynı şekilde bu soruyu merak ediyorum canım
hızlı hızlı hareket ediyor benimki de
bir o yana bir bu yana toplanıyor

Gecen hafta ayni durumdaydim canım yatiyordum bi tarafa elimi koyuyordum resmen oradan vuruyordu 😁 ama sırt üstü uyuma sol en güzeli

Kızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor

Kızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor
Canım senin ve bebeğinin hakkında hayırlısı olsun inşallah bizi de sürekli bilgilendir

Rabbim yardımcın olsun bizi habersiz bırakma olur mu benim ilk gebelik olunca ne ne değil bilgim yok ondan akıl da veremiyorum elimden anca dua etmek geliyor böyle sorunu olanlara 🤲🏻💜

Bu büyükler anlamıyorlar gercekten hayir cips vereceksin bari bilinen düzgün bir marka al. Ben var ya sabaha kadar esimin başını şisirirdim. Cok düşüncesizce bir davranış
Ben kv tarafından çok çekiyorum çocuk konusunda her istediğini yapmaları zararlı şeyleri vermeleri inan çok çabaladım baktım laftan anlamiyorlar ben yıpranıyorum sadece eşimde defalarca uyardı kendilerini hatta dün gece sinirinden annesini arayıp catacakti ben engel oldum yani
Cok geçmiş olsun cnm doktora gidin bari duzelemeyecek gibiyde bağırsakları icin bir seyler verir belki.
Geldik canım serum alıyoruz şuan

Gecmis olsun.neden oldu ki, yani nerden bildin değişik bisey olduğunu, sanci.yoksa acilma.oluyor mu? Var mıydı risk önceden birden mi oldu.inşallah bekler daha kac haftaliksinz.7 aylik doğumlarda bebek toparlanıyor hemen ama bu grupta neden bebisler boyle bi ayaklandı anlamadım

Ben kv tarafından çok çekiyorum çocuk konusunda her istediğini yapmaları zararlı şeyleri vermeleri inan çok çabaladım baktım laftan anlamiyorlar ben yıpranıyorum sadece eşimde defalarca uyardı kendilerini hatta dün gece sinirinden annesini arayıp catacakti ben engel oldum yani

Geldik canım serum alıyoruz şuan
Aslında bırakacaktın gece vakti arayıp kızacaktı bunu kv olduğu için demiyorum yanlış anlaşılmasın benim verme dokunuyor dediğimi kendi annem de olsa inat ile verip sonu böyle olsa gece arar aklını alırım kızmama gerek yok o saat arayınca zaten halinden geçer sağlık bu çünkü kolay şeyler değil

IMG_20221108_133631.webp
dualariniza talibiz teyzeleri🥺

Aslında bırakacaktın gece vakti arayıp kızacaktı bunu kv olduğu için demiyorum yanlış anlaşılmasın benim verme dokunuyor dediğimi kendi annem de olsa inat ile verip sonu böyle olsa gece arar aklını alırım kızmama gerek yok o saat arayınca zaten halinden geçer sağlık bu çünkü kolay şeyler değil
Bn sabah aradım herşeyi söyledim de zaten biz gelip tırs gidiyor laftan anlayan biri değil ki

Gecmis olsun.neden oldu ki, yani nerden bildin değişik bisey olduğunu, sanci.yoksa acilma.oluyor mu? Var mıydı risk önceden birden mi oldu.inşallah bekler daha kac haftaliksinz.7 aylik doğumlarda bebek toparlanıyor hemen ama bu grupta neden bebisler boyle bi ayaklandı anlamadım
Valla kızları okudukça hem üzülüp dua ediyorum hem paronayaklaşıyorum😔resmen tam kendimi dinler oldum böyle ani bişey olsa ile gidinceye kadar ne olur diye binbir senaryo üretir oldum

Back
X