2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim nasil durumdasın?Aklimiz sende kaldi. İnşallah durdurulmustur açılman 🙏
5 doz ilaç içtim nstde ilk defa sancı gördüler açılma için daha bir şey demedi doktor gelmedi viziteye en son 7 de muayene oldugumda acilmamim cmini soylemediler bebeği elimde hissediyorum dedi diger doktora bir onu duydum birde herkes alttan baktirma cocuk duser falan diyor ama sordum doktora bir sey olmaz dediler biz kötü olsa yapar mıyız dediler bakalım burdaki oda arkadasimda 32. Haftada 34 e kadar yatis vermisler oda sancidan bana gunde vermediler iyi olsunda sorun yok 😇

5 doz ilaç içtim nstde ilk defa sancı gördüler açılma için daha bir şey demedi doktor gelmedi viziteye en son 7 de muayene oldugumda acilmamim cmini soylemediler bebeği elimde hissediyorum dedi diger doktora bir onu duydum birde herkes alttan baktirma cocuk duser falan diyor ama sordum doktora bir sey olmaz dediler biz kötü olsa yapar mıyız dediler bakalım burdaki oda arkadasimda 32. Haftada 34 e kadar yatis vermisler oda sancidan bana gunde vermediler iyi olsunda sorun yok 😇
Alttan baktirmama sansimiz yok ki bu durumda canim açılma icin mecbur bakılacak. ayrica 3 aylik değil sonucta koca bebek düşer mi 🤭
Sevindim yaninda destek biri olmasina ins ikinizde zamanlica alirsiniz kucaginiza. Bize de haber et arada durumundan. Doktor gelince ne diyecek müsait olabilirsen yaz bize de

Benim kasıklarımda agri coktu ondan geldim acilmam ve rahim kisalmam baslamis simdi haplar igneler 2-3 gün müsade dediler bizde genetik acilma falan oluyor ama sanci hic olmuyor yani ablam öyle doğurdu annem oyle dogurmus doktorda sasirdi nstde yok ama muayene de her şey çıkıyor ortaya bakalim 3 doz nidicard verdiler igne serum hayırlısı
İnşallah şifa olur canım🤲🏻

Bu sıkıntıyı ayrıntılı ultrosonda söylemediler mi? Normalde ayrıntılı ultrosonda buna bakılıyor çünkü
Evet canım doktor söyledi ama ayrıntılı ultrasonda çıkmadı ve evde kayıtları var usb de bakacağım bir gidince. Bu doktor çok kendinden emin konuştu. Hatta laf soktu ayrıntılı ultrasona gittiğim yere Suadiye falan diyince cafcaflı bir yer herhalde falan dedi. O doktor da baya 1 saat falan incelemişti yani tüm organları. Bilemedim hangisinde sıkıntı.😕

Canım 1780 gram cikti. Zaten başından beri ufak gidiyordu benim ilk hamileligimde oğlum hep önden gidip, kilo sorunu olmayınca bunda takılıyorum. Tabi bir de sancı olduğu için de korkuyorum... üç gündür iyiden moralim bozuldu bir şey yiyesim de gelmiyor bakalım 😔 2 kilo olunca mutlu olacağım rahqtlayacagim en azindan
Hiç takılma canım ya net bir sonuç vermiyor aslında benim de bak 2000 gram yazıyor ama yanılma payına -+320 yazıyor. Sağlıklı olsunlar da 2500 Doğan da bir 4000 Doğan da

Back
X