- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.161
Ben de şundan aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğe göre değişiyor sanırım canım, 2 kiloyu geçtiyse ciğerleri de geliştiyse kalmıyor küvezde sanırım.Benim de bugün 2 kere üst üste sertleşti hemen pozisyon değiştirdim panikledim.sonra bir daha olmadı.pozisyon da etkili galiba.doktor sık sık sertleşirse kasılmadır takip et devam ederse hemen gel demişti korktum bende.daha haftam çok erken.en erken nezaman doğarsa küveze girmez acaba bilginiz var mı? Pazartesi 33+0 olucam 34 başlayacak.34 de bi geçseydi
O agtu bende 24drn beri var canım doktora sormustum normal olur boyle bi sıkıntı yok demişti. Ama ben farkettim ki yorulduğum zaman oluyor bir iki gün çekiyorumGünaydın kızlar. Kalkt8gimdan beri cati kemiklerim agriyor.vajina dudakları resmen sizliyo .khvltiyi zor hazırladım m neden boyle oldu ki![]()
Ben 32 de dogurdum 20 gün kaldi canim ama genelde 34 tamamlayanlar bir iki hun kalirsa kaliyor kalmazsa gidiyor tabi ekstra saglik problemi olmazsa. 34 den once emme kasları saglamlasmadigi icin hortumla beslediler zaten.Benim de bugün 2 kere üst üste sertleşti hemen pozisyon değiştirdim panikledim.sonra bir daha olmadı.pozisyon da etkili galiba.doktor sık sık sertleşirse kasılmadır takip et devam ederse hemen gel demişti korktum bende.daha haftam çok erken.en erken nezaman doğarsa küveze girmez acaba bilginiz var mı? Pazartesi 33+0 olucam 34 başlayacak.34 de bi geçseydi
Dolap adı: babystore99 ürünleri hiç kullanılmamış outlet ürünlermiş canım tam takım 180 buldum ben orada . Carsafı tasima puseti var ya ona sarıyorsun lastikli kılıf gibi düşün. Çarşıda 400 ya da 300 tl diyorlar çok ucuk geldiYapıp. Satıyor mu varsa sayfasını söylesene baktimds bende kullanılmış vardi.. çarşaf nereye seriliyor minder üstüne mi?
Cift katlilar 400 trendyolda sen kaca aldin canimBen de şundan aldım
Eki Görüntüle 3160340
Baktım canim sanirim yazincada dikiyor. Bakacam sağol.Dolap adı: babystore99 ürünleri hiç kullanılmamış outlet ürünlermiş canım tam takım 180 buldum ben orada . Carsafı tasima puseti var ya ona sarıyorsun lastikli kılıf gibi düşün. Çarşıda 400 ya da 300 tl diyorlar çok ucuk geldi
242 ydi aldığımda 1 ay falan önceCift katlilar 400 trendyolda sen kaca aldin canim
Herşey nasil artıyor bir anda :)242 ydi aldığımda 1 ay falan önce
Puro Cotone Çift Taraflı Müslin Puset Örtüsü Ve Puset Minderi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu çıktı karşıma ama başka rengi yokHerşey nasil artıyor bir anda :)
Bir kac tane musli aldim annemle terlerse diye onu kullanırız agiz silme bezlerini hep e bebekten aldim paket halinde satiliyor ya onlardanBaktım canim sanirim yazincada dikiyor. Bakacam sağol.
Birde agiz silme bezi ya da ter bezi olarak muslin mi aldiniz?
Ağız silmek için muslinler işe yaramıyor pek kusunca yada fazla sütü emmez müslin. penye pakette 10lu satılandan aldim ben çarşıdan bitane bebek kıyafetleri satan yerden. Ebebekte aynısı 2katiydi hiç gerek yok.Baktım canim sanirim yazincada dikiyor. Bakacam sağol.
Birde agiz silme bezi ya da ter bezi olarak muslin mi aldiniz?
Bizimiz böyle oluyor ekstra birsey almadımPuset örtüsü ve minderi alanlar nerden aldi acaba?
Ben oğluma penye almstim o zaman muslin yoktu. Aslinda cokta kullanmadim ama almstik smdi muslinler var diye merak ettimAğız silmek için muslinler işe yaramıyor pek kusunca yada fazla sütü emmez müslin. penye pakette 10lu satılandan aldim ben çarşıdan bitane bebek kıyafetleri satan yerden. Ebebekte aynısı 2katiydi hiç gerek yok.
Ben Civilim den aldım. İkisi 70 e geldiPuset örtüsü ve minderi alanlar nerden aldi acaba?
Gecen bir instamom sut sagma makinesine gerek yok hastanede yazmisti hak verdim kizimda yapisiktim sut gelsin diye makine sonradan lazim mama konusunda kararsiizm yanima bir paket alsam mi sut hemen gelmiyir ac kalirsa diye korkuyorum ve tabiki battaniyeler ve sezeryan olucaklara tafsiyem nescafenizi unutmayin çantada olsun kesinlikle kizimda cok kotu bas agriis cektim cunkuBende erken doğum riski var diye ben 28.haftada hazirladim canim iki tane hastane çıkışı koydum 3 tane alt ust takim koydum sapkasi eldivenli ne olur ne olmaz diye 4-5 tane zıbın koydum bez islak mendil biberon emzik ince battaniye kalin battaniye müslin örtü alt açma pisik kremi falan koydum hepsini buz dolabi posetine koydum ustune yazdim hep mesela hastane çıkışı bir tanesi bir posete koydum hemsireys verilecek yazdim falan kendimede hasta lohusa pedi koydum 2 pijama ic camasiri emzirme sutyeni atleti gogus ucunkremi corap terlik havlu süt sagma makinesi gogus pedi gogus silikon ucu falan koydum
Benimde cok agrim olmuştu bide göğüs alti kemiklerin ağrıları çoktu bastırdıkları icin sanirim doğumda. Yalniz ben gaz çıkaramamstmGecen bir instamom sut sagma makinesine gerek yok hastanede yazmisti hak verdim kizimda yapisiktim sut gelsin diye makine sonradan lazim mama konusunda kararsiizm yanima bir paket alsam mi sut hemen gelmiyir ac kalirsa diye korkuyorum ve tabiki battaniyeler ve sezeryan olucaklara tafsiyem nescafenizi unutmayin çantada olsun kesinlikle kizimda cok kotu bas agriis cektim cunku
Aa süper haberGyno Ferro sanol bende kullanıyorum sabah-akşam. 3olan ferritini 15yapti 1ayda. Hatta bugün baktırdım yeni. Benim referans aralığı da 10-291 yazıyordu. Bu ay ilk defa hiç aksatmadan kullandım ama işe yaradı. Sana doktor günde kaç tane demişti kullanmanı.
Güzelmiş canim saglikli günlerde kullansın minik kuzu