2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de şundan aldım
9592BEDF-67F6-440C-A4CE-7E6E170A0F8C.webp

Benim de bugün 2 kere üst üste sertleşti hemen pozisyon değiştirdim panikledim.sonra bir daha olmadı.pozisyon da etkili galiba.doktor sık sık sertleşirse kasılmadır takip et devam ederse hemen gel demişti korktum bende.daha haftam çok erken.en erken nezaman doğarsa küveze girmez acaba bilginiz var mı? Pazartesi 33+0 olucam 34 başlayacak.34 de bi geçseydi
Bebeğe göre değişiyor sanırım canım, 2 kiloyu geçtiyse ciğerleri de geliştiyse kalmıyor küvezde sanırım.
Benimki kasılma gibi değil, bir yerlerini dayıyor sanki sonra geçiyor. Ayakta olduğumda bile tekmeliyor. Ben de 32 haftalık oldum bugün.

Günaydın kızlar. Kalkt8gimdan beri cati kemiklerim agriyor.vajina dudakları resmen sizliyo .khvltiyi zor hazırladım m neden boyle oldu ki😰
O agtu bende 24drn beri var canım doktora sormustum normal olur boyle bi sıkıntı yok demişti. Ama ben farkettim ki yorulduğum zaman oluyor bir iki gün çekiyorum

Benim de bugün 2 kere üst üste sertleşti hemen pozisyon değiştirdim panikledim.sonra bir daha olmadı.pozisyon da etkili galiba.doktor sık sık sertleşirse kasılmadır takip et devam ederse hemen gel demişti korktum bende.daha haftam çok erken.en erken nezaman doğarsa küveze girmez acaba bilginiz var mı? Pazartesi 33+0 olucam 34 başlayacak.34 de bi geçseydi
Ben 32 de dogurdum 20 gün kaldi canim ama genelde 34 tamamlayanlar bir iki hun kalirsa kaliyor kalmazsa gidiyor tabi ekstra saglik problemi olmazsa. 34 den once emme kasları saglamlasmadigi icin hortumla beslediler zaten.

Yapıp. Satıyor mu varsa sayfasını söylesene baktimds bende kullanılmış vardi.. çarşaf nereye seriliyor minder üstüne mi?
Dolap adı: babystore99 ürünleri hiç kullanılmamış outlet ürünlermiş canım tam takım 180 buldum ben orada . Carsafı tasima puseti var ya ona sarıyorsun lastikli kılıf gibi düşün. Çarşıda 400 ya da 300 tl diyorlar çok ucuk geldi

Dolap adı: babystore99 ürünleri hiç kullanılmamış outlet ürünlermiş canım tam takım 180 buldum ben orada . Carsafı tasima puseti var ya ona sarıyorsun lastikli kılıf gibi düşün. Çarşıda 400 ya da 300 tl diyorlar çok ucuk geldi
Baktım canim sanirim yazincada dikiyor. Bakacam sağol.
Birde agiz silme bezi ya da ter bezi olarak muslin mi aldiniz?

Baktım canim sanirim yazincada dikiyor. Bakacam sağol.
Birde agiz silme bezi ya da ter bezi olarak muslin mi aldiniz?
Ağız silmek için muslinler işe yaramıyor pek kusunca yada fazla sütü emmez müslin. penye pakette 10lu satılandan aldim ben çarşıdan bitane bebek kıyafetleri satan yerden. Ebebekte aynısı 2katiydi hiç gerek yok.

Eklentiler

• Screenshot_20221112-202536_Gallery.webp
    Screenshot_20221112-202536_Gallery.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20221112-202532_Gallery.webp
    Screenshot_20221112-202532_Gallery.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 69
Ağız silmek için muslinler işe yaramıyor pek kusunca yada fazla sütü emmez müslin. penye pakette 10lu satılandan aldim ben çarşıdan bitane bebek kıyafetleri satan yerden. Ebebekte aynısı 2katiydi hiç gerek yok.
Ben oğluma penye almstim o zaman muslin yoktu. Aslinda cokta kullanmadim ama almstik smdi muslinler var diye merak ettim

Bende erken doğum riski var diye ben 28.haftada hazirladim canim iki tane hastane çıkışı koydum 3 tane alt ust takim koydum sapkasi eldivenli ne olur ne olmaz diye 4-5 tane zıbın koydum bez islak mendil biberon emzik ince battaniye kalin battaniye müslin örtü alt açma pisik kremi falan koydum hepsini buz dolabi posetine koydum ustune yazdim hep mesela hastane çıkışı bir tanesi bir posete koydum hemsireys verilecek yazdim falan kendimede hasta lohusa pedi koydum 2 pijama ic camasiri emzirme sutyeni atleti gogus ucunkremi corap terlik havlu süt sagma makinesi gogus pedi gogus silikon ucu falan koydum
Gecen bir instamom sut sagma makinesine gerek yok hastanede yazmisti hak verdim kizimda yapisiktim sut gelsin diye makine sonradan lazim mama konusunda kararsiizm yanima bir paket alsam mi sut hemen gelmiyir ac kalirsa diye korkuyorum ve tabiki battaniyeler ve sezeryan olucaklara tafsiyem nescafenizi unutmayin çantada olsun kesinlikle kizimda cok kotu bas agriis cektim cunku

Gecen bir instamom sut sagma makinesine gerek yok hastanede yazmisti hak verdim kizimda yapisiktim sut gelsin diye makine sonradan lazim mama konusunda kararsiizm yanima bir paket alsam mi sut hemen gelmiyir ac kalirsa diye korkuyorum ve tabiki battaniyeler ve sezeryan olucaklara tafsiyem nescafenizi unutmayin çantada olsun kesinlikle kizimda cok kotu bas agriis cektim cunku
Benimde cok agrim olmuştu bide göğüs alti kemiklerin ağrıları çoktu bastırdıkları icin sanirim doğumda. Yalniz ben gaz çıkaramamstm🙈🙈 ertesi gün öğlene kadar yemek yetmemiştim o çok zorlamsti beni

Gyno Ferro sanol bende kullanıyorum sabah-akşam. 3olan ferritini 15yapti 1ayda. Hatta bugün baktırdım yeni. Benim referans aralığı da 10-291 yazıyordu. Bu ay ilk defa hiç aksatmadan kullandım ama işe yaradı. Sana doktor günde kaç tane demişti kullanmanı.
Aa süper haber 🥰 düzenli kullanırsam düzelecek demek ki sağol canım 😊 bana günde 1 kez iç demiş kaç hafta önce, ben toplam 5 tanecik içmişim.. şimdi düzenli içiyorum artık sabah uyanır uyanmaz ilk iş. Pazartesi günü kontrolüm var sorayım bakalım akşam da almalı mıyım diye 😇

Kızlar bana doktorum doğumdan sonra baş ağrısı olmaması için nescafeye ek olarak 4-5 gün boyunca sırt üstü normal uyuduğumuz bir pozisyon var ya uzanıyoruz komple, işte öyle yatmayacaksın demişti. Otobüs yolculuğunda olduğu gibi koltuğu geriye doğru yatırırsın ama dümdüz yataktaki gibi yatamazsın ya, işte o şekilde yatmak gerekiyormuş. Hastane yatağında kolaydı öyle ayarladık ama evde yastıklarla uğraşmıştık epey 😂 benim gerçekten hiç baş ağrım olmadı ameliyattan sonra.

Back
X