2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ya çok kötü grip oldum hapşırma öksürük artık karnım agriyor taş gbi oluyo ya napacam erken doğumu tetikler mi szice

Çok geçmiş olsun canım valla bende öyle bir yakalanmıştım ki grbie 1 ay oldu geçeli ama 20 gün çektim uyku uyuyamadım öksürükten öyle bir öksürüyordum ki şimdi kesin doğuracağım diyordum her seferinde çok fenaydı. Sonrasında birisi bana bal-hakiki zeytinyağ ve karabiber karışımını söyledi macun olarak yapıp yedim 2 gün de çok şükür istersen bir dene macun şeklinde yiyemem midem bulanır dersen ılık suyun içine karıştır iç

Kızlar hafta sonu kalça kemiği ağrımdan ne oturabildim ne yatabildim. 2 adım yeri 10 dakka da gidiyordum çok kötüydü kramp gibi kitledi beni, sanki kemikler birbirine sürtüyormuş gibiydi acısı :KK43: bir de yaramaz tostosum var evde oda ilgi bekliyor vallahi acı çeke çeke onunla oynamak zorunda kaldım :KK43: magnezyum da içiyorum ama anlamadım ya felaket bir şeydi, şuan çok çok az kaldı gibi şimdi işyerindeyim sabit oturunca çoğalmaz inşaAllah yarın randevum var kalsiyum eksikliği falan mı var acaba diye sorucam umarım doğru düzgün bir şeyler bilen birine denk gelirim. Ara ara oluyor bana böyle bir de sağ bacağımın kalça ile birleştiği yer de oluyor böyle oda felaket bir şey kan tahlili isteyip baktırmam gerek sanırım kalsiyum, B12 falan. Bir de kanal yaptırdığım dişim ağrıyor 1 haftadır :KK61:

Ben yine Doğum hanede sabahladım. Acile geldiğimde bebeğin başı çok aşağı inmiş. Nst de baya düşmeler olmuş rahim ağzı 13 mm olmuş. Yeni perinatoloji ye aldılar . Çok zor geçti gecem kızlar
Canım iyi ki gitmişsin. İmzan da olmadığı için sürekli sürüyorum kaçıncı haftadasin ve bebek kilosu nasildi? Bozma moralini ne yapılacak bir karar verildi mi?

Kuzucum mide yanmasının saçlanması ile alakası yok ki minnoş saçsız doğarsa sakın boş yere sinirlerini germe :KK48: zaten neler yaşadın hamileyken :) mide içeriğinin ilerleyen gebelik ve büyüyen rahimden dolayı yemek borusuna geri kaçması durumu bu yani reflü kızma sen sinirlerini germe kurban olam bak yine hastanelik olacaksın diye korkuyoruz zaten :KK45: sen inanma bu durumu saça bağlayanlara :KK53:
Benim oglanda da deli gibi yandi midem ve çocukları baya saçlı doğdu 🤣 bakalım şacsiz da doğsa kabullenecegiz yapacak bir şey yok

Kızlar hafta sonu kalça kemiği ağrımdan ne oturabildim ne yatabildim. 2 adım yeri 10 dakka da gidiyordum çok kötüydü kramp gibi kitledi beni, sanki kemikler birbirine sürtüyormuş gibiydi acısı :( bir de yaramaz tostosum var evde oda ilgi bekliyor vallahi acı çeke çeke onunla oynamak zorunda kaldım :( magnezyum da içiyorum ama anlamadım ya felaket bir şeydi, şuan çok çok az kaldı gibi şimdi işyerindeyim sabit oturunca çoğalmaz inşaAllah yarın randevum var kalsiyum eksikliği falan mı var acaba diye sorucam umarım doğru düzgün bir şeyler bilen birine denk gelirim. Ara ara oluyor bana böyle bir de sağ bacağımın kalça ile birleştiği yer de oluyor böyle oda felaket bir şey kan tahlili isteyip baktırmam gerek sanırım kalsiyum, B12 falan. Bir de kanal yaptırdığım dişim ağrıyor 1 haftadır :KK61:

bu ara grip vakası çok artmış kızlar çok dikkat edin
ben maske takmama rağmen hasta oldum
Allahtan boğaz ağrım geçti ama burnum tıkalı nefes alamıyorum iş yerinde bi de hiç çekilmiyor
sadece ıhlamur içiyorum o da işte bi nebze fayda ediyor

Bana da oğlumda 35. haftada öyle olmuştu 1 gece yatmıştım Allah şifa versin :dua:
Sağol kuzum. 🙏
Ben acava çıktin mi demistim inşallah az daha bekler kuzu. Neden peki oluyor enfeksiyon vs mi var? Kaçıncı haftadasin
Yok kuzum doğumhaneden perinatoloji ye aldılar sabah. Hiç bişey söylemediler 30+4 haftası😔
Canım iyi ki gitmişsin. İmzan da olmadığı için sürekli sürüyorum kaçıncı haftadasin ve bebek kilosu nasildi? Bozma moralini ne yapılacak bir karar verildi mi?
Evet valla dün zar zor taksi buldum patlamadan dolayı yollar tek şeritte düşmüş. 30+4 canım 1605 gr. Çıktı ultrasonda. Gözlem altında tutup göndericek ler herhalde 😔
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim vakitlice doğmayı nasip etsin inşallah.
Sağol kuzum inşallah hepimize 🙏🙏

Sağol kuzum. 🙏

Yok kuzum doğumhaneden perinatoloji ye aldılar sabah. Hiç bişey söylemediler 30+4 haftası😔

Evet valla dün zar zor taksi buldum patlamadan dolayı yollar tek şeritte düşmüş. 30+4 canım 1605 gr. Çıktı ultrasonda. Gözlem altında tutup göndericek ler herhalde 😔

Sağol kuzum inşallah hepimize 🙏🙏
canım hiç merak etme
sağ sağlim evinize döneceksiniz inşallah
dua ediyorum sana

Kızlar bu nasil iyi mi?

Eklentiler

• Screenshot_20221114-104245_Trendyol.webp
    Screenshot_20221114-104245_Trendyol.webp
    28 KB · Görüntüleme: 36
Back
X