31+2 oldum bugün ve maalesef burda hamilelik izni 34. Haftada başlıyor ve ben doluluktan ötürü daha erkene randevu veremedikleri için 34+5 e kadar çalışmak zorundayım

hergun saat 6:30 da evden çıkıp otobüsle yarım saat yol gidip ,bir de üzerine 15-20 dk yürüyorum . Eve saat 4 te dönüyorum. Bel ağrısı , vajinal ağrı, kramplar vs saldım çayıra mevlam kayira . Cunku hangi şikayetle gidersem gideyim , herşeye çok normal deyip ,hiçbir teste ,ekstra kontrole , nst ye gerek duymayan gerizekalı bir doktorum var

birkaç hafta önce amniyon sıvısı sızıntısı şüphem oldu , mesaj attım. Enfeksiyondur , bilmem ne isimli fitili kullan bir hafta dedi. Hani gel bakalım falan yok , ben dedim gelmek istiyorum diye öyle tamam dedi . Bir de diyor ki su sızıntı şeklinde olmaz , birden gelir , sancı da başlar ve doğum olur,durdurulamaz .Yahu ben bile biliyorum suyun sizabilecegini , turnusol kağıdı ile bakildigini . Bazen haftalarca sizintiya rağmen hastanede kontrol altında tutup ,bebeği mümkün olduğunca içerde tutup ,doğuma aldıklarını , sen nasıl bir doktor olarak bilmezsin bunu.
Çok şanslısınız kızlar , istediğiniz an gidip muayene olabiliyorsunuz ,en ufak bir şikayetiniz Dr lar tarafindan ciddiye alınıyor , burda asla öyle bir şans yok