- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.641
Canım orada böyle yükselmiş alçalmis olanlar var altta o sancı demekYa canm bide nst kadiginda nasıl anlaşılıyor ki sancı alttaki mi üstteki mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım orada böyle yükselmiş alçalmis olanlar var altta o sancı demekYa canm bide nst kadiginda nasıl anlaşılıyor ki sancı alttaki mi üstteki mi
Benim kız da beklerse doktor 22 ya da 22 de alacağım diyorduYa kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Benim de en yakın 2 arkadaşım ikisi de oğlak ama hiç birbirleri ile alakası yok.yayı çok bilmiyorum açıkçasıBenim kız da beklerse doktor 22 ya da 22 de alacağım diyorduama burc olarak düşünmedim hiç. Ben boğayim eşim başak oğlum yengeç... kardeşimin biri yay diğeri oğlak yaya olan aşırı alıngan ve duygusal oğlak olan da alıngan ama çok arkadaş canlısı ve becerikli bilemedim
![]()
Benimede bugun kontrol vardi fitil verdi bakalimValla verdiği fitile başladım bakalım bir umut belki geçer diyeceğim de eskisi gibi fitili koy gece boyu uyu da olmuyor yani tuvaletten beri gelemiyorum ki![]()
Bebek nasıl pekiBenimede bugun kontrol vardi fitil verdi bakalim![]()
Ben bana kalsa yay isterim. Eşim, abim, en yakın arkadaşlarım hep yay ben yengecim ama yayları çok seviyorum, özgür ruhlu olmalarını vs. Oğlak hiç bilmiyorum, bir tane erkek tanıdım oğlak o da aşırı çok bilmiştiYa kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Bende aynı kararsizliktayim söyle ki 38+2 de alınırsa 25 aralik 39+2 1 Ocak 39 a kadar sabredermi bilmiyorum o sabretse doktor izin verirmiYa kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Bizde de ben boğa eşim yengeç oğlum başak artık bu ne olur bilemiyorumBenim kız da beklerse doktor 22 ya da 22 de alacağım diyorduama burc olarak düşünmedim hiç. Ben boğayim eşim başak oğlum yengeç... kardeşimin biri yay diğeri oğlak yaya olan aşırı alıngan ve duygusal oğlak olan da alıngan ama çok arkadaş canlısı ve becerikli bilemedim
![]()
Senin ilk doğum mu? Benim ilki sezeryan olduğundan bu da sezeryan olacak.normal doğum olsa zaten kısmette ne varsa o olur derdim de bunda öyle olmuyor.oğlum ikizlere denk geliyordu hangi tarihi seçersen seçeyim ikizlerdi onda düşünmeye gerek yoktuBende aynı kararsizliktayim söyle ki 38+2 de alınırsa 25 aralik 39+2 1 Ocak 39 a kadar sabredermi bilmiyorum o sabretse doktor izin verirmi
Seninki oğlak olur canımBizde de ben boğa eşim yengeç oğlum başak artık bu ne olur bilemiyorum
Ben olsam Oğlak tercih ederdim.Ama benim şu an tercih etme şansım yokYa kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38.Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Başak erkeği zor oluyor yaBizde de ben boğa eşim yengeç oğlum başak artık bu ne olur bilemiyorum
Plasenta sorunundan kaynaklanıyor olabilir mi canim,oncekinde de agri yapmis miydi?Valla artık acaba sorun bende mi diye düşünmeye başladım![]()
Onu denedim aynısı geri çıktı süt bal internette yazan her şeyiSade maden suyu içiyorum anında geçiyor dün maden suyu kalmamıştı sabaha kadar uyuyamadım çok rahatsızdım
Him anladım canm çok sağolCanım orada böyle yükselmiş alçalmis olanlar var altta o sancı demek
72 ile hamile kaldım 73 kiloyum şuan ben çok kilo verdim onları geri almış oldum 60lara kadar düşmüştümKızlar peki konudan konuya atlıyorum ama kac kg aldinizben 12 kilo almışım herhalde 17yle falan dogururum son
![]()
Ben 21 Aralık doğumluyum yay burcuyum bence burçlar falanla değilde karakterle alakası oluyor benceYa kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Bende yay 18 aralikBen 21 Aralık doğumluyum yay burcuyum bence burçlar falanla değilde karakterle alakası oluyor bencehe yay mı oğlak mı dersen yay derim bir arkadaşım oğlak mesela çok kırılgan kinci ve inatçı baya