2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Benim kız da beklerse doktor 22 ya da 22 de alacağım diyordu 🤣 ama burc olarak düşünmedim hiç. Ben boğayim eşim başak oğlum yengeç... kardeşimin biri yay diğeri oğlak yaya olan aşırı alıngan ve duygusal oğlak olan da alıngan ama çok arkadaş canlısı ve becerikli bilemedim 🤣

Benim kız da beklerse doktor 22 ya da 22 de alacağım diyordu 🤣 ama burc olarak düşünmedim hiç. Ben boğayim eşim başak oğlum yengeç... kardeşimin biri yay diğeri oğlak yaya olan aşırı alıngan ve duygusal oğlak olan da alıngan ama çok arkadaş canlısı ve becerikli bilemedim 🤣
Benim de en yakın 2 arkadaşım ikisi de oğlak ama hiç birbirleri ile alakası yok.yayı çok bilmiyorum açıkçası

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Ben bana kalsa yay isterim. Eşim, abim, en yakın arkadaşlarım hep yay ben yengecim ama yayları çok seviyorum, özgür ruhlu olmalarını vs. Oğlak hiç bilmiyorum, bir tane erkek tanıdım oğlak o da aşırı çok bilmişti 😅
Bizimki de 36 ya da 37de gelirse yay olacak, hep çocuğum yay olsun istedim ondan da biraz erken doğum riskim var diye düşünmüyor değilim🤣

Bende aynı kararsizliktayim söyle ki 38+2 de alınırsa 25 aralik 39+2 1 Ocak 39 a kadar sabredermi bilmiyorum o sabretse doktor izin verirmi

Bizde de ben boğa eşim yengeç oğlum başak artık bu ne olur bilemiyorum

Bende aynı kararsizliktayim söyle ki 38+2 de alınırsa 25 aralik 39+2 1 Ocak 39 a kadar sabredermi bilmiyorum o sabretse doktor izin verirmi
Senin ilk doğum mu? Benim ilki sezeryan olduğundan bu da sezeryan olacak.normal doğum olsa zaten kısmette ne varsa o olur derdim de bunda öyle olmuyor.oğlum ikizlere denk geliyordu hangi tarihi seçersen seçeyim ikizlerdi onda düşünmeye gerek yoktu😂 senin normal doğum ihtimalin de varsa bekleyebilirler belki ocağa sarkarsın.Ocak olsun bende isterdim de benim öyle bi ihtimal yok çok geç benim 40. Hafta ocağa denk geliyor doktor 38 de alıcaz dedi

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38.Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Ben olsam Oğlak tercih ederdim.Ama benim şu an tercih etme şansım yok 😂😂Bizim kız kendi kafasına göre gidiyor çünkü

Ben 21 Aralık doğumluyum yay burcuyum bence burçlar falanla değilde karakterle alakası oluyor bence 😅 he yay mı oğlak mı dersen yay derim bir arkadaşım oğlak mesela çok kırılgan kinci ve inatçı baya

Back
X