2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Off valla herşey zorlaştı artik bende davul gibiyim popoma kramp gibi birsey giriyor resmrn. Bebek dürtüyor nereye donsem🤭 bacak aram sağım solum heryerine yastık koyasım var. Sadece bacak ara yetmiyor
Benim bebek uslu 😄maalesef oyle pek sert hareketleri yok . Benim karnimdan cok esit dağıldı kilom ,totom bacaklarim da kilo aldi o yuzden cok rahatsiz etmiyor ama bu mide agrisi fena ya o da 3 gundur var ins cok surmez 😅

Kızlar ara ara ferrum kullanıyordum şimdi fark ettim ki içinde folik asitte var dr un verdiği multivitaminde de folik asit var bugün folik asitin fazlasının otizm yaptığını okudum bu doktorlar neden böyle yapıyor aklım almıyor artık benim 😡 denek miyiz biz
Benimde kan ilacimda var folik asit ayrica multivitaminde var kullansigim iceriginde folik asit yaziyor mu bilemedim simdi

Benim bebek uslu 😄maalesef oyle pek sert hareketleri yok . Benim karnimdan cok esit dağıldı kilom ,totom bacaklarim da kilo aldi o yuzden cok rahatsiz etmiyor ama bu mide agrisi fena ya o da 3 gundur var ins cok surmez 😅
Geceleri benimde yanmaya basladi midem hatta yuksege ciktiginda bebis mideme sancı giriyor yurudugum zaman geciyor , bir tane rennine patlatiyorum geceleri miss gibi uyku😂

Kızlar ara ara ferrum kullanıyordum şimdi fark ettim ki içinde folik asitte var dr un verdiği multivitaminde de folik asit var bugün folik asitin fazlasının otizm yaptığını okudum bu doktorlar neden böyle yapıyor aklım almıyor artık benim 😡 denek miyiz biz

Canım bende multivitamin kullanıyorum içinde folik asit var ama ben sormuştum ilk hamileliğimde bu tarz vitaminler de folik asit eser miktar da oluyor vücuduna folik asit yüklemeye yetmez bunun içindeki miktar demişti doktorum ki ben ona çok güveniyordum çok iyi bir doktor kendisi o yüzden hiç endişelenmedim.

Yatamiyorum ya mide yanmasından asit geliyor agzima agzima.kalkiyorum duzeliyor yatiyorum ayni uyutmuyor kac gecedir.😩
Yatakda dönüp duruyorum bir tane tokat yedim benim oglan popoma vuruyor düzgünce yat diye 🤣

Ben midem yanınca rennie kullanıyorum müthiş rahatlatıyor çok şükür o olmasa geceler yalan olurdu bana da 😆

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca

Valla benimde ne yayla ilgili bilgim var ne de oğlakla ilgili ki işin ilginç yanı etrafımda ikisinden de yok ama benim kızım oğlak olacak çünkü ben devlet hastanesine gidiyorum doktor biz 39. Haftada sezeryana alıyoruz dedi 3-10 ocak arası bir günde alırız senin kızı da dedi.

Kızlar procsin marka kullanan var mı? Ya çok merak ettiğim bir marka, hiç kullanmadım. Web sitesinde indirim var tüm ürünler 30 TL şaka gibi. Kullanan varsa bi bakın. Ya hamilelik sürecinde eczane ürünleri dışında kullanmam ama sonrası için birkaç ürün alıp denesem mi diyorum.

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Bence Oğlak daha geçimli canım, benim eşim, arkadaşım ve birkaç yakınım oğlak en başta hiç kindar değil eşim. Çabuk barışır çabuk unutur. En önemli özellikleri işkolik olmaları, bence bu güzel bir özellik tuttuğunu koparırlar👍🏻 çalışkan ve çok güvenilir oluyorlar. Evde de iş hayatında da düzenliler. Artı bugünün işini yarına bırakmazlar. Geçinmesi kolay sakin tipler. Zor sinirlenirler. Çocuk olarak da başladığı işi bitiren, pes etmeyen, başarma arzusu yüksek oluyor. Öğrencilerim vardı ordan biliyorum 🥰 İnatlaşmadığın sürece anlaşması kolay 😇 tabii ki her burcun iyi ve kötü yanları var mesela oğlaklar kafasına bir şey koyduysa kimseyi dinlemez yapar onu sonucu ne olursa olsun, her şeyi danışır ama bildiğinden geri kalmaz😅 yaylar özgür ruhlu oluyor asla müdahale edemiyorsun kendi bildiğini okuyor eğlenceli tipler ama zapt etmesi zordur hep bir eğlence ararlar evde durdurmak zor. Hiç büyümezler sanki. Bir şeyden çabuk bıkar. Sabırsız ve sorumsuz olanları çok. Bir de alıngandır ama en güzel özelliği hep neşeli hep eğlenceli olmaları. Çocuk modeli çok ağlayan oluyor ama 😅 tabi bunlar geneli kapsıyor istisnalar oluyor yukselenden kaynaklı 😁 yay ateş grubu oğlak toprak grubu bu arada dipnot 🙈

Sert vurma degil resmen boyle biryerleri kaydırıyor dirsek mi topuk mu😅 aha diyorum böğrüme soktu Kese icinde olmasalar herşey aklıma gelecek 😂 benim kilo da esit canim bariz biyerim kocaman kilo almadı. Bi gobek var herkes cok zayıfsın hala diyor gel birde bana sor.
Insallah sürmez ağrın

Kızlar bir derdim var bölümünde normal doğumla ilgili bir konu okudum. Aman Allahım, yeni fobi yüklendi 😅 yemin ederim okurken karnım kasım kasım kasıldı. Hep normal doğum istiyordum sezaryenden tırsıyorum ama Yarabbim sen pozitiif doğum süreci geçirenlerden yap bizi🙏🏼

Back
X