Bu ara Hep negatif sonuç aldık Insalalh sen umudu tazelersin canım pozitif haberini verirsinhayırlısı neyse o olsun, inşallah bunun üzerine normal yoldan kalırsın canım
Sen ve ben kaldım galiba canım. En erken test ikimizinn umarım pozitif sonucu görürüzŞimdi test sonucu bekleyen kaç kişi kaldık
İnşallah canım benim yarın kalp atisim hızlandı hem heyecan dan hem de korkudan rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşaallahSen ve ben kaldım galiba canım. En erken test ikimizinn umarım pozitif sonucu görürüz
Bugünden itibaren bende gün saymaya başlıyorumŞimdi test sonucu bekleyen kaç kişi kaldık
Şimdi test sırası bende demiBu ara Hep negatif sonuç aldık Insalalh sen umudu tazelersin canım pozitif haberini verirsin
Amin canım inşallah pozitifi görürsün Allah maddi manevi emeğinizin karşılığını versin müjdeli habere ihtiyacımız var endişeli yüreğimize inşirah ferahlığı versin Rabbimİnşallah canım benim yarın kalp atisim hızlandı hem heyecan dan hem de korkudan rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşaallah
Çok zor geçmek bilmiyor, ama bu kadar olumsuzluk Tan sonrada gitmek istemiyorum test eBugünden itibaren bende gün saymaya başlıyorum
Hepimiz için hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsun inşalllah
Ebet benimde umudum yok bugün hiç bi belirtimde yok şimdiden başka doktor ve hastane bakıyorum netten. Üst üste negatif haber alınca umudum kalmadıÇok zor geçmek bilmiyor, ama bu kadar olumsuzluk Tan sonrada gitmek istemiyorum test e
AminAmin canım inşallah pozitifi görürsün Allah maddi manevi emeğinizin karşılığını versin müjdeli habere ihtiyacımız var endişeli yüreğimize inşirah ferahlığı versin Rabbim
Ben bakamam daha gücüm kalmadı, piskolojim baya bozuldu. Oyuzden dir bu korkularım, yarın inşallah acilisi yapıp pozitif sonucu verebilirim inşaallahEbet benimde umudum yok bugün hiç bi belirtimde yok şimdiden başka doktor ve hastane bakıyorum netten. Üst üste negatif haber alınca umudum kalmadımoralim yerle bir . Rabbim yardımcımız olsun
Amin canim kendimdwn yana içinde hissim umudum yok gibi ama senin pozitif haberini alacağım inşallah buna yürekten inanıyorum umudunu diri tut inşallah pozitifi goreceksin yarın. Bolca dinlen su iç yastık koy iş güç yapma tuvalet ihtiyaç dışında kalkma . Inanıyorum ki yarın Rabbim verecek gonlunun muradini senin dünya meyveni yarın ki sonuçta göreceksin inancım o yöndeAmininşaallah. Resmen okadar tedaviler ücretler 1 ev parası harcadım. Nerdeyse ama gözümde değil sadece şu pozitif i görüp ilerlemek istiyorum sonuna kadar, rabbim tutmayanlara ertesi ay kendiliğinden nasip etsin, bizimde test sonuçlarınızı pozitif sonucla sevindirin inşaallah
Inşallah yarın güzel sonuç vereceksin canım inancm bu yönde. Rabbim güldürsün yüzünüBen bakamam daha gücüm kalmadı, piskolojim baya bozuldu. Oyuzden dir bu korkularım, yarın inşallah acilisi yapıp pozitif sonucu verebilirim inşaallahbende de belirti yok çünkü sadece az bişey göğsümde hassasiye var çok az arada da iğneler batıyor sanki göğsüme
Amin canım inşaallah bekleyen herkese de banada o güzel sonucu versin rabbim. Valla duş aldım bugün kuran okudum biraz herkese dua ettim yani hepinize, inşallah bari geride kalanlarımizin sonucu iyi olsun rabbim yüzümüzü güldürsünAmin canim kendimdwn yana içinde hissim umudum yok gibi ama senin pozitif haberini alacağım inşallah buna yürekten inanıyorum umudunu diri tut inşallah pozitifi goreceksin yarın. Bolca dinlen su iç yastık koy iş güç yapma tuvalet ihtiyaç dışında kalkma . Inanıyorum ki yarın Rabbim verecek gonlunun muradini senin dünya meyveni yarın ki sonuçta göreceksin inancım o yöndeol desin ve olsun
Allah kabul etsin canım meryem süresi ve yusuf süresi çok etkiliymis canım vaktin olursa onlarida oku .okuyamazsan dinle mutlaka . Faydası olacak Allahın izniyleAmin canım inşaallah bekleyen herkese de banada o güzel sonucu versin rabbim. Valla duş aldım bugün kuran okudum biraz herkese dua ettim yani hepinize, inşallah bari geride kalanlarımizin sonucu iyi olsun rabbim yüzümüzü güldürsün
Amin canımAllahım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.
Benimde haftaya belli olacak, transfer için Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsin.
sağolun Allah razı olsun. İnşallah sen de kalan diğer kızlarda hepiniz pozitif haberini verirsinizhayırlısı neyse o olsun, inşallah bunun üzerine normal yoldan kalırsın canım
Sen ve ben kaldım galiba canım. En erken test ikimizinn umarım pozitif sonucu görürüz
Amin canım inşaallah bekleyen herkese de banada o güzel sonucu versin rabbim. Valla duş aldım bugün kuran okudum biraz herkese dua ettim yani hepinize, inşallah bari geride kalanlarımizin sonucu iyi olsun rabbim yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?