2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Anladım hayırlı olsun inşallah. Ben de ali Osman koyuncuoğlunu araştırıyorum ama daha aramadım bakalım ne yapacağım.
İnşaAllah canım. Abimin arkadaşı serdar Koç’tan çok memnun kalmış. İki defa denemiş ikisi de ikiz tutmuş o sebeple görüşeyim dedim

Ben de bakayım ona canım ya. Araştırayım akşam
Bende emin olamıyorum normalde Şişli memorialdayım ordan da memnunum lab olarak ama doktor konusunda emin olamıyorum değiltexeğim doktorumu acaba orda kalıp başka doktor mu yoksa yeni bir klinik mi emin değilim.

Aaaa o zaman sizin hala şansınız var
Ben doktor testi negatif çıktı diye düşündüm
Allah inşallah hayırlısıyla olumluya döndürsün sonucunuzu
Dediğiniz gibi herşey evet ama işte insan birşeyler duyunca rahatlıyor galiba
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Bu Cuma saatinde Allah dualarımızı kabul etsin

Kızlar malesef uğursuz hislerim yine doğru çıktı kan sonucum negatif
Hayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki denemende pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın kaç cıktı değerin bazen düşük çıksada yükselebiliyor geç döllenme olabiliyor hayırlısı olsun hakkımızda

Amin canım Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlı olanı güzel olanı neyse rabbim onu versin nasip etsin . bu potiği onun için açtım zaten birbirimize destek ve moral olmak için bu yolda yalnız değiliz ve umarım hepimiz birgün hayalini kurduğumuz şeyleri yaşayacağız asla umudu kaybetmek yok Rabbim ol diyecek ve olacak

Benim doktorum devamlı kan tahlili istiyor kanımdaki progesteron değerlerine bakarak transfer yapıyor düşük tehlikesini önlemek için hiç riske atmıyor

Benim doktorum devamlı kan tahlili istiyor kanımdaki progesteron değerlerine bakarak transfer yapıyor düşük tehlikesini önlemek için hiç riske atmıyor
Hangi hastane hangi doktor canım bence gayet mantıklı aslında. Biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama birazda doktorun tecrubesinde iş bitiyor

Sağol canım amin! Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bugün 12. günüm ve hcg 0,100 yani tam olarak negatif

Hayırlısı olsun hakkinızda inşallah maalesef bende negatif görenlerdenim. İnşallah sonra nasip olsun tez vakitte aratmadan.
Sağol canım amin hepimizin! İnşallah en kısa zamanda biz negatif görenler doğal hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız! Allah bu yolda emek veren tüm kadınlara annelik nasib eder İnşallah

Sağol canım amin! Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bugün 12. günüm ve hcg 0,100 yani tam olarak negatif
üzücü bi durum. Bir sonraki denemenizde ALLAH nasip etsin inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursun anneliği isteyen herkese tattirsin inşallah

üzücü bi durum. Bir sonraki denemenizde ALLAH nasip etsin inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursun anneliği isteyen herkese tattirsin inşallah
Öyle malesef, ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum. İnşallah kısmetimizde annelik vardır. Yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…