- 7 Ocak 2023
- 21
- 24
- 3
- 50
Deme yaaKizlar malesef değerlerim düştü benimde olmadı
Cidden öyle çocuk yapmakta zorlaştı artık umarım bu defa pozitif olur oda olmazsa çok zor artıkAynen canım fiyatlar tavan ilaç lar zaten hem pahalı hemde bulunması çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun hayat şartları çok ağırlaştı
Aynen canım hayat şartları çok sıkıntılı hale geldi Rabbim yardımcısı olsun bu ülkenin. Inşallah pozitifi görürsünüzCidden öyle çocuk yapmakta zorlaştı artık umarım bu defa pozitif olur oda olmazsa çok zor artık
Aslında değerin pozitiftir ama güne göre düşüktürŞimdi doktor aradı kızlar negatif değerim 10 çıkmış zaten üçüncü gün embiriyosu olduğu için yüzde 35 40 tutma şansı varmış oda olmadı işte nasip ne yapalım hayırlısı böyleymiş ilaçları kesip ader olmayı beklicem sonrasında artık dördüncü deneme için kolları sıvayacağız.
İnşaAllah bitanem yabenim de üçüncü denemem ve eşim olacağına zerre kadar inanmıyor başka doktor arayışına girmiş baya üzüldüm bu sabah. İnşaAllah Rabbim bize de nasip eder. Test en erken 8. Gün de çıkar.
İlaclari kestim canımDeme yaaBence ilaçları kesme çarşamba tekrar kan ver bazen düşüp tekrar yükseldiği oluyor Yüce Rabbim miniğini sana bağışlasın İnşallah tutunur sımsıkı
Annemlerde böyle düşünüyor ama ilaçları bugün içmedim kullanmıyorum artikDeme yaaBence ilaçları kesme çarşamba tekrar kan ver bazen düşüp tekrar yükseldiği oluyor Yüce Rabbim miniğini sana bağışlasın İnşallah tutunur sımsıkı
Evet canım bırakmıştım tekrar basladimCanım benim kıyamam sigara içenler içinde bu dönem zormuş bırakmıştın dimi tedavi boyunca evine git bana kalırsa yarın ve yeni bir gün yeni umutlar yolumuza bakıcaz 2023 ün ilk haftası bize olumlu gelmedi malesef Allah can sağlığı versin eşimize güç kuvvet versin sağlık versin
Merhaba herhangi bir takviye kullanmismiydinizMerhaba, benim de çikolata kistim vardı 4-5 cm büyüklüğünde ve 21 yumurta toplanmış, 14 ü sağlam çıktı. 3 kaba böldürüp dondurmustuk, ameliyat olmadım, 3. tüp bebek denememizde hamile kaldım, sanırım kistten dolayı erken doğum yaptım, 7 aylık doğdu ikizlerim, şimdi 2,5 yaşındalar. Velhasıl içinizi ferah tutun(yaşım 30 idi hamile kaldığında)
Evet canm değer aslında pozitif ama 15.ci güne göre düşük o yüzden negatif yani ben devam etsem bile eminimki değer yükselmez bir arkadasnki de böyle olmuştu 15 çıkmıştı doktor negatif demesine rağmen ilacı bırakmadı devam etti ama ona rağmen değer birden 2 ye düştü sonrasında adet oldu zaten . Yukselse bile kimyasal gebelik olur canım bi şekilde ilerlemeyecek yani bu yüzden görünen köy klavuz istemez . Nasip artık benden çok eşim agladi üzüldü birde onu teselli edicem diye üzüldüm agladim yoruldum hayırlısı olsun hepimiz içinAslında değerin pozitiftir ama güne göre düşüktürbence sen de testi tekrarla insan bilmez Allah ol derse olur. İnşallah senin de Mikrinin de değeriniz yükselir miniğiniz size tutunur
Bizler ağlayabiliyoruz da eşler msl benim yanımda hiç ağlamaz eşim yalnızken ağlarmış bunu söyledi bana o beni teselli eder ilk gün bende çok ağladım halada ara araEvet canm değer aslında pozitif ama 15.ci güne göre düşük o yüzden negatif yani ben devam etsem bile eminimki değer yükselmez bir arkadasnki de böyle olmuştu 15 çıkmıştı doktor negatif demesine rağmen ilacı bırakmadı devam etti ama ona rağmen değer birden 2 ye düştü sonrasında adet oldu zaten . Yukselse bile kimyasal gebelik olur canım bi şekilde ilerlemeyecek yani bu yüzden görünen köy klavuz istemez . Nasip artık benden çok eşim agladi üzüldü birde onu teselli edicem diye üzüldüm agladim yoruldum hayırlısı olsun hepimiz için
Donmuş yok canım yeniden sıfırdan başlayacağız ama nerede başlarız bilmiyorum Aynı hastane mi başka bir merkezmi olur ona daha karar vermedik. Zaten daha regl olmadim günümde geçiyor ilaçları kestim önce bi regl gormem lazım. Sonrasnda tedaviye karar verirsek başlarız. Hayırlısı olsun canım Allah nasip etmediyse vardır bir bildiği mutlaka . Herşeyin hayırlısı güzeli olsun . Tvlerde görüyoruz evlat anneyi öldürüyor babayi öldürüyor herşeyin hayırlısını istemek lazım canım. Hayırlı evlat olacaksa olsun hayırsız olacaksa hiç olmasın daha iyi.Bizler ağlayabiliyoruz da eşler msl benim yanımda hiç ağlamaz eşim yalnızken ağlarmış bunu söyledi bana o beni teselli eder ilk gün bende çok ağladım halada ara arainsanın zoruna gidiyor eli kolu kalkmıyor şuan bizi bizden başkası anlamaz ne yazıkki denicekmisin peki bidaha varsa donmuşlar dene cnm benim yok eşim Kıbrıs diyo artık çokda ara vermeden
Evet canım aynı düşüncedeyim seninle hastane konusunda da nerdesin bilmiyorum ama ben 2016 yılından beti aynı Dr dayım neden dersen her negatiften sonra başka başka şeyler denedi başka hastane başka Dr hep sil baştan banada çok dediler neden aynı Dr da takılıp kaldınız diye ailem bile çok kızdı her seferinde ama işte hep başka bir umut dedikDonmuş yok canım yeniden sıfırdan başlayacağız ama nerede başlarız bilmiyorum Aynı hastane mi başka bir merkezmi olur ona daha karar vermedik. Zaten daha regl olmadim günümde geçiyor ilaçları kestim önce bi regl gormem lazım. Sonrasnda tedaviye karar verirsek başlarız. Hayırlısı olsun canım Allah nasip etmediyse vardır bir bildiği mutlaka . Herşeyin hayırlısı güzeli olsun . Tvlerde görüyoruz evlat anneyi öldürüyor babayi öldürüyor herşeyin hayırlısını istemek lazım canım. Hayırlı evlat olacaksa olsun hayırsız olacaksa hiç olmasın daha iyi.
başarısız denemelerde doktor ve merkez değişmeli bence .Bu fikirdeyim. Bende 3 senedir hacettepedeym 3 deneme yaptık histereskobi olsun rahîm flmi olsun genetik araştırma olsun herşeyi yaptı ama Hep olumsuz oldu .yöntemini bilmiyo benmi yeterince dikkat etmiyorum niye olmadı anlayamadim .Hayırlısı olsun canımEvet canım aynı düşüncedeyim seninle hastane konusunda da nerdesin bilmiyorum ama ben 2016 yılından beti aynı Dr dayım neden dersen her negatiften sonra başka başka şeyler denedi başka hastane başka Dr hep sil baştan banada çok dediler neden aynı Dr da takılıp kaldınız diye ailem bile çok kızdı her seferinde ama işte hep başka bir umut dedik
Bende adet olmayı bekliyorum 20 güne adet gelir bitince gelin görüşelim diye yazmış benim doktorum cnm artık deneye deneye çoğu şeyi öğrendik rahim duvarı kalınlığın ne kadardı senin benim Dr 7 altı hiç yapmıyor tutmaz seni boşuna ümitlendiririm dedi 3 yada 4 ay beklediğimiz oldu sırf kalınlığı sonunda ilacını buldu şükür onuda hallettik ama genede tutmadıbaşarısız denemelerde doktor ve merkez değişmeli bence .Bu fikirdeyim. Bende 3 senedir hacettepedeym 3 deneme yaptık histereskobi olsun rahîm flmi olsun genetik araştırma olsun herşeyi yaptı ama Hep olumsuz oldu .yöntemini bilmiyo benmi yeterince dikkat etmiyorum niye olmadı anlayamadim .Hayırlısı olsun canım
11di canım rahim kalinligi uygun sekilde olmazsa zaten yapilmiyor teansger canim. valla ben şuna inanıyorum ki tutacağı varsa her halikarda tutuyo oluyor .tutmayacağız varsa ne yapsan olmuyor. Nasiplen öteye gidilmiyor yani.Bende adet olmayı bekliyorum 20 güne adet gelir bitince gelin görüşelim diye yazmış benim doktorum cnm artık deneye deneye çoğu şeyi öğrendik rahim duvarı kalınlığın ne kadardı senin benim Dr 7 altı hiç yapmıyor tutmaz seni boşuna ümitlendiririm dedi 3 yada 4 ay beklediğimiz oldu sırf kalınlığı sonunda ilacını buldu şükür onuda hallettik ama genede tutmadı
Benimde rahim 11 di. Canım sen neden gataya gitmedin genelde çoğu kişi gata ya gidiyor birde orda deneseydin şansını11di canım rahim kalinligi uygun sekilde olmazsa zaten yapilmiyor teansger canim. valla ben şuna inanıyorum ki tutacağı varsa her halikarda tutuyo oluyor .tutmayacağız varsa ne yapsan olmuyor. Nasiplen öteye gidilmiyor yani.
Evet geçen transferden once Dr Bi hastam var rahim kalınlığı naptıysak olmadı yaptım transfer tuttu dedi 1 senedir uğraşıyorum kalınlaşması için senden de büyük yaşı oldu tuttu sonunda dedi bizde tuymuyo işte şans kader ya yazılmamış bize11di canım rahim kalinligi uygun sekilde olmazsa zaten yapilmiyor teansger canim. valla ben şuna inanıyorum ki tutacağı varsa her halikarda tutuyo oluyor .tutmayacağız varsa ne yapsan olmuyor. Nasiplen öteye gidilmiyor yani.
Bilmiyorum inanki canım bi arkadaşımın kardeşi hacettepede hemşireydi orayi önerdi o şekilde orada başladık. Trsnsferi Tutanlar oldu elbet ama benim üçüncü denemem bile negatif oldu . Sans kısmet işi bence. Gazi hastanesine de iyi diyolar bilmiyorum özele mi gitsen yoksa yine yarı devlet yari özel araştırma hastalerindemi kalsam bilemedim novart tüp bebeğime öneren var bahçeci yide . Aklım öyle karışık ki neyin doğru olacağı konusunda hiç bilgim yok birde şükran çakmak diye bir bayan doktoru çok öneriyorlar. Yapilacak işlem Aynı işlem canım tutsaydı üçünden biri tutardı nasibim yok. Yine meriofert gonolf cedrotide ovittelle progestan yani yüzyıllardr tüp bebek tedavileri böyle yeni bişey yok hepsi de Ayni şeyi verecek aynı şeyi yapacak . Benim sonraki denemelerim icin de umudum yok açıkçası. Nasip olursa her türlü Rabbim verecek ama nasipse yoksa ne kadar çırpınsanda boş.Benimde rahim 11 di. Canım sen neden gataya gitmedin genelde çoğu kişi gata ya gidiyor birde orda deneseydin şansını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?