çok teşekkürler bilgi içinEvet anestezi alıyorsun opu işleminde ama transfer de uyanıksın
Herşey allahtan benimde değerimKızlar 10. Gün kan sonucun 48 çıktı bugün 12. Gün 67 doktor takip edicez dedi kafam allak bullak oldu artar mı kimyasal mı çok kötü oldum
Hep aynı yerde aynı saatte mi verdiniz?Herşey allahtan benimde değerim
155,182,176,788 şuan da Rabbim ol derse olur herşey 6.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum.
Evet sadece 2. Testi saat 10:00 vermiştim doğru çıkmamıştı aynı günün 18:00 de verince degerler netleşti.Hep aynı yerde aynı saatte mi verdiniz?
İnşallah hayırla güzel haberler alırız hepimiz ben de yarın akşam aynı yerde yine vericem kanEvet sadece 2. Testi saat 10:00 vermiştim doğru çıkmamıştı aynı günün 18:00 de verince degerler netleşti.
Çift embriyo transferi oldum embriyolardan biri düşerken biri yükselmiş dedi doktorum inşallah hayırlı olur sonucum hala kontrol ediliyor bakalım Allahtan ümit kesilmez.
Şansı dahada artırdığını söylemişti bana canım. Çünkü o bekleme esnasında rahim dinleniyorKızlar ben bu ay sonu gibi dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah. Doktorlarınız dondurulmuş embriyonun taze transfere göre şans olasılığı hakkında neler söylüyor
Gebeliğin devam ediyor mu ? Benimde 11 gün 87 ciktiŞansı dahada artırdığını söylemişti bana canım. Çünkü o bekleme esnasında rahim dinleniyor
Benim lekelenme var dün aksamdan bu yana. Kesildi gibi. Yarın akşam beta vericem umarım yükseldi. Senin en son beta 67 mı yine baktirdinmi? İnşallah güzel bir şekilde görürsün kesenin darısı başıma ve bekleyenlere olsunCuma günü kese kontrolüne gidicem canım inşallah ediyordursen ne durumdasın
En son 300 küsürlerde bıraktım betayı doktor baktırma dedi canım. Sen ne zaman baktırdın en son? Aynı yerde aynı saatte baktırmayı unutma benim çok farkettiBenim lekelenme var dün aksamdan bu yana. Kesildi gibi. Yarın akşam beta vericem umarım yükseldi. Senin en son beta 67 mı yine baktirdinmi? İnşallah güzel bir şekilde görürsün kesenin darısı başıma ve bekleyenlere olsun
İnşallah canım kanamayı dert etme benim arkadaşlarımın çoğunda oldu.En son 300 küsürlerde bıraktım betayı doktor baktırma dedi canım. Sen ne zaman baktırdın en son? Aynı yerde aynı saatte baktırmayı unutma benim çok farketti
Dün akşam 11 günde 87 çıktı. Yarın akşam aynı saatte vericem aynı yerde. Çok haklısın farkediyorEn son 300 küsürlerde bıraktım betayı doktor baktırma dedi canım. Sen ne zaman baktırdın en son? Aynı yerde aynı saatte baktırmayı unutma benim çok farketti
Benim 5 kimyasal olunca ister istemez stres yaptım ama şimdi iyiyim kısmet nasip rabbimden istiyorum layık gördüyse verecektir.İnşallah canım kanamayı dert etme benim arkadaşlarımın çoğunda oldu.
Benim de tüp bebekten önce bir kimyasalım olmuştu o kan sonuçları canımdan can aldı ahh ne zormuş. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım haber ver kan sonucunu inşallah hayırla güzel haber alırız hepimizBenim 5 kimyasal olunca ister istemez stres yaptım ama şimdi iyiyim kısmet nasip rabbimden istiyorum layık gördüyse verecektir.
Birde dondurulmuş olan embriyoydu benimkideMerhaba arkadaşlar bende şişli Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyorum ilk tüp Bebek denemesi 31 Ocak 5 AA tek embriyo transferi gerçekleşti ve 9 Şubat kan tahlili vermem gerekiyordu dayanamadım 7 si gece gidip kan verdim sonuç 109 çıktı ,3.üncü günü tekrar vermem gerekiyormuş tekrardan kan tahlili verdim bu seferde 409 çıktı Dr martın 2'sine kadar vermeme gerek olmadığını söyledi.Rabb'im bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin kollarını doldursun inşallah birde doğal siklus olaraktan tüp Bebek olayı gerçekleşen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?