2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Kızlar napiyosunuz nasılsınız transferi olanlar huhu uyuyor musunuz var mi hamilelik belirtileriniz? Nasıl gidiyor süreç ? bana sanki zaman durmuş gibi

Kızlar napiyosunuz nasılsınız transferi olanlar huhu uyuyor musunuz var mi hamilelik belirtileriniz? Nasıl gidiyor süreç ? bana sanki zaman durmuş gibi
Bana da zaman durmuş gibi canım. Hiçbir şey hissetmiyorum. Tutmadı gibi geliyor sende var mı gelişme

Hiç bişey yok ya valla iyi mi kötü mü bilemiyorum Allah sonumuzu hayretsin benim transferle birlikte 4. Gün oluyor sanırım. Transferi saymazsak 3. Hiç bişey hissetmiyorum bol sıkılıyorum. Yatmaktan oturmaktan da belim ağrımaya başladı.
Ama acayip bi sinir hali var üzerimde ilaç etkisinden olduğunu düşünüyorum biri bişey dese patlıyorum.

seninle aynı gün transferimiz oldu. Ben de tam tersi çok sakinim. Yatmaktan gına geldi evet. Ben baya yürüyorum evde kendimi yormadan bir şeyler de yapıyorum yoksa zaman geçmez

seninle aynı gün transferimiz oldu. Ben de tam tersi çok sakinim. Yatmaktan gına geldi evet. Ben baya yürüyorum evde kendimi yormadan bir şeyler de yapıyorum yoksa zaman geçmez
Aynen bende dün bıgun artık biraz daha aktifim. Çok daralmaya başladım çünkü. Uzanmadan ağır kaldırmadan işte artık yavaş yavaş hareket ediyorum.

Sen kaç tane iğne yapıyorsun canım. Benim iğne olarak sadece progestan dex var. O da acıtmıyor. İğnelerin içindeki ilacı yavaş yavaş vermek gerekiyor.
Benimde bi o var. Ama insülin iğne ucu diğer hormon iğnelerine göre biraz daha kalın. Bide ben zayıfım karın bölgemde çok yağ yok o yüzden bi kaç yer mesela acıma yapıyo bende.

Benimde bi o var. Ama insülin iğne ucu diğer hormon iğnelerine göre biraz daha kalın. Bide ben zayıfım karın bölgemde çok yağ yok o yüzden bi kaç yer mesela acıma yapıyo bende.
Olabilir canım. Ahh ahh ben de zayıftım bu iğneler, hormonlar 8 kilo aldırdı maalesef.

Bnde
Bana da zaman durmuş gibi canım. Hiçbir şey hissetmiyorum. Tutmadı gibi geliyor sende var mı gelişme
Bende de bi belirti yok canım ama kimileri belirtiye takılmayın diyo inşallah tutmuşlardır canım yine de iyi düşünmeye çalışalım Insalalh pozitifi görürüz. zaman geçmiyor örgü mu örsem kitap mi okusam yoksa tüm gün uyusammi bilemedim saate baka baka saatin de pili bitmiş saat bile bana mesaj veriyor başka biseye odaklan diye ev işi temizlik yasak olmasa zaman daha iyi geçerdi. valla zaman durmuş gibi

Siz benden once tahlil verecektiniz dimi kızlar umarım pozitif çıkar ve banada moral olur evde idrar testi apmayi düşünüyor musunuz ?

Ev işi, temizliği boşver azıcık dinlen işte:) İnşaAllah canım benim. Rabbim kucaklarımızı doldursun ikiz ikiz versin İnşaAllah Benim annem babam yanımda çok şükür bu tedavimde. Onlar olmasa ben de çok sıkılırdım. Film izlemek de iyi oluyor bak. Dalıp gidiyorsun. Dizi bul güzel bir tane sararsa iyi olur :)

Siz benden once tahlil verecektiniz dimi kızlar umarım pozitif çıkar ve banada moral olur evde idrar testi apmayi düşünüyor musunuz ?
Benim 11 i görünüyor hastane bilgisinde. Ama acaba pazar günü 6. Gün olmuş olacak direk gidip bi kan mı versem diye düşünüyorum sonra boşveriyoeum.

Ay benimde annemm yanımda. Ona da sinir patlaması yaşadığım için kadın yakında kaçaçcak bide aman eğilme aman dur aman bişey yapma diye pimpirikleniyprlar o ilgi de sıkıyor adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…