- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kardeşi olsun tabi. Evet ikinciler daha kolay oluyorlar , çünkü kafa rahat. Evde bi tane bebek var nasılsa, keyfe keder, stressiz olunca vücut da haliyle şansını artırıyor. Allah gönlüne göre istediğin vakitte versin inşAgshaha bence de erkek korunmalı süper yöntem
Benim tek tüpüm var onu bağlatamam , nasipse bebeme kardeş de isterim. Ama kafa rahat olacağı için ikinci bebeler daha kolay oluyormuş en azından 3 sene olmasa. Allah aratmasın yine dedoğum sonrası çok dikkat etmek lazım. sonra kocam vazektomi yaptırsın, ben iki tane doğum yapacam hamilelik çekecem daha ne yapayım bi zahmet korunmayı da kocam yapsın
Yağmurluk muQueen bunu beğendiniye hep biz müdahale ettiriyoruz bi yerlerimize biraz da onlar ettirsin. Daha garanti daha yan etkisiz. Ben yağmurluğa çok güveniyorum hem temiz iş kaldır at şimdiye kadar hiç şaibeli durumumuz da olmadı 11 yıllık evliyiz, o yüzden başka bi korunma yöntemi düşünmüyorum ama cidden erkeğin önlem alması daha mantıklı bence
Canım çocuk seviyorsan ; vücudun müsaitse neden olmasın ama istemiyorsan eğer de dördüncü zor olur gibi sana da. Bir arkadaşım üç kez sezeryan geçirmiş , sağlıklı bi kadın aslında ama doktoru sakın tekrar hamile kalma, yoksa vücudun kaldıramaz gibi bi şey demiş. Ordan kulağımda kalmış, dikkat et.Maşallah canım artık büyümüş, hiç korkma annesi. Bundan sonrası aydınlık. Tabi biraz daha büyüse kafan rahat eder ama zaten zor kısmı atlatmışsınız.
Ahaha bunu ben de dedim eşime ama çok sıcak bakmadı. Bakalım bizim üçüncü yanlışlıkla oldu malum. Ben dalga geçerdim nasıl yanlışlıkla olabilir diye ama başımıza geldi işteKorunma işi beni de düşündürüyor.
Valla kadın erkek hayat müşterek arkadaşımAyyy ben hic sanmiyorum bizim Türk erkekleri bunu kabul etsin
İstenmeyen ıslaklık ve damlalardan sizi korur. Yağmurluk giyiniz giydirinizKardeşi olsun tabi. Evet ikinciler daha kolay oluyorlar , çünkü kafa rahat. Evde bi tane bebek var nasılsa, keyfe keder, stressiz olunca vücut da haliyle şansını artırıyor. Allah gönlüne göre istediğin vakitte versin inş
Yağmurluk muçok komik bi benzetme ilk kez duydum
Dört zor gibi ya çok yıprandım gibi hissediyorum. Yoksa çocukları çok seviyoruz ben de eşim de onda sıkıntı yok.Kardeşi olsun tabi. Evet ikinciler daha kolay oluyorlar , çünkü kafa rahat. Evde bi tane bebek var nasılsa, keyfe keder, stressiz olunca vücut da haliyle şansını artırıyor. Allah gönlüne göre istediğin vakitte versin inş
Yağmurluk muçok komik bi benzetme ilk kez duydum
Canım çocuk seviyorsan ; vücudun müsaitse neden olmasın ama istemiyorsan eğer de dördüncü zor olur gibi sana da. Bir arkadaşım üç kez sezeryan geçirmiş , sağlıklı bi kadın aslında ama doktoru sakın tekrar hamile kalma, yoksa vücudun kaldıramaz gibi bi şey demiş. Ordan kulağımda kalmış, dikkat et.
Valla kadın erkek hayat müşterek arkadaşım
Bende çocuklara bayılıyorum. Eşim de sever. Ama tüm hayatım meme çiş bez şeklinde geçecek gibi olacakDört zor gibi ya çok yıprandım gibi hissediyorum. Yoksa çocukları çok seviyoruz ben de eşim de onda sıkıntı yok.
Artık biraz kendime bakmak istiyorum, onun hayaliyle yaşıyorum
Geçen doktorum şey dedi kadınlar nedense ameliyat geçmişiniz var mı deyince sezaryeni hiç saymıyorlar. Gerçekten de aslında ciddi bir operasyon.
Etmedi benimkiAyyy ben hic sanmiyorum bizim Türk erkekleri bunu kabul etsin
İki gün öyleydim elim sünnet çocuğu gibi hep ordaydı sanki bebeği tutabilirmişim gibiKızlar ben sizi anlamamışım meğer önceki yazdıklarınızda. İlk kez oluyor. Bebeğim o kadar asagıdan vuruyor ki bacağımı kapattımrefleksten dolayı o da , nasıl vuruyor şu an, aklım çıkıyor ya
Ben demistimEtmedi benimki
Corona etkisi degil de aşilardan oldugunu dusunuyorum. Hatta bi arkadasimin bebeginde anomali oldu doktoru biontech etkisi oluyo genelde demisKızlar hem Aralık hem ocak annelerini bu aralar sık sık takip ediyorum. Çoğu erken doğuruyor. Acaba korona filan etkiledi mi bizim bünyemizi. Eskiden böyle olmuyormuş genelde.
Ne bilim ya artık son günlerde kaygı başladı sanki. Normalde çok rahat biriyimdir. Ama korku başladı gibiBen demistim
Corona etkisi degil de aşilardan oldugunu dusunuyorum. Hatta bi arkadasimin bebeginde anomali oldu doktoru biontech etkisi oluyo genelde demis
Sonucun temiz geldi ya gerisi hallolur. Rabbim sağlıkla yavrunu kavuştursun sana. Sağlıklı olun inşallah. Her işiniz rast gitsin. Mucizen çok güçlü annesi. Duam seninle. Bizi habersiz bırakma olur muKızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
Canım çok geçmiş olsun Allahım yanınızda olsun hayılısıyla haberlerini alalımKızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
Valla var bişi ama... Ben genel olrak birçok aşıya süpheliyim. Hamileyken vurulan tetanoslar, covid aşıları.. Biz derneklerden elde edilen bilgilerle 50 yıl sonra makeleler yazılırKızlar hem Aralık hem ocak annelerini bu aralar sık sık takip ediyorum. Çoğu erken doğuruyor. Acaba korona filan etkiledi mi bizim bünyemizi. Eskiden böyle olmuyormuş genelde.
Kız resmen zonklatıyorlqr bazen aynen economistin dediği gibi hem elinle tutuyorum orayı hem bacaklarım sımsıkı kapatıyorum, kii benimkinin elleri orada ayak olsa daha da güçlü vururKızlar ben sizi anlamamışım meğer önceki yazdıklarınızda. İlk kez oluyor. Bebeğim o kadar asagıdan vuruyor ki bacağımı kapattımrefleksten dolayı o da , nasıl vuruyor şu an, aklım çıkıyor ya
Canım sonucun temiz gelmesine çok sevindim, 3.basamak yoğun bakımı olan bir hastanedesindir diye düşünüyorum, inşallah sağlıkla doğsun ve büyüsün. 600 gramı geçmiştir galiba. Kilo olarak geri olsa da inş iç organların gelişimi vakitlidir. Allah yardımcın olsun, ikinize de şifa versin, korktuklarından emin eylesin inşallahKızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
Rabbim yavruna da sana da guc kuvvet versin her sey yolunda gitsin insaAllahKızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
Bu akşamki dualarımın hepsi senin için. Allah gönlüne ferahlık versin. Su gibi geçsin tüm sıkıntıların. Herşey güzel olacak inşallahKızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
Neye güveneceğimizi şaşırdık. Doktor yaptır diyor yaptırıyoruz. Eğer yaptırmazsak suçluluk duymaktan korkuyoruz. Ama kesinlikle bir şeyler var baksana Queen sence de tesadüf mü bunlar?Valla var bişi ama... Ben genel olrak birçok aşıya süpheliyim. Hamileyken vurulan tetanoslar, covid aşıları.. Biz derneklerden elde edilen bilgilerle 50 yıl sonra makeleler yazılır
Kız resmen zonklatıyorlqr bazen aynen economistin dediği gibi hem elinle tutuyorum orayı hem bacaklarım sımsıkı kapatıyorum, kii benimkinin elleri orada ayak olsa daha da güçlü vurur
Canım sonucun temiz gelmesine çok sevindim, 3.basamak yoğun bakımı olan bir hastanedesindir diye düşünüyorum, inşallah sağlıkla doğsun ve büyüsün. 600 gramı geçmiştir galiba. Kilo olarak geri olsa da inş iç organların gelişimi vakitlidir. Allah yardımcın olsun, ikinize de şifa versin, korktuklarından emin eylesin inşallahdualarımızdasın canım
Ben okumuyorum artık, gerçekten hepsi erken doğum nerdeyse. Bende de başladı kaygı takıyorum kafaya. Bide kahrolsun empatime yani. Hemen kendimi o annenin yerine koyma. Korku senaryoları. Dua ve kapanışNe bilim ya artık son günlerde kaygı başladı sanki. Normalde çok rahat biriyimdir. Ama korku başladı gibi
Her kelimesine katılıyorum, biraz da kendimize dönelim. Dediğin gibi hep çiş meme mama geçecek yoksaBende çocuklara bayılıyorum. Eşim de sever. Ama tüm hayatım meme çiş bez şeklinde geçecek gibi olacakmesleğe dönerim ok ama ben aynı zmnda bi insanım, kulum. Yapmak istediklerim, gitmek istediğim kurslar var. Başka hayatlara dokunmak isteğim var. Bunun için zaten ilkokula başlamalılar cocuklarım. Zaten hayat kısa vs işte ya aynı dert.
Evet ya 7 kat kesi var. Tabiki kolay değil. Ama annelik işte gözü görmüyor hiçbirimizin
Ben inanmıyorum cnm tesadüfi olabileceğine. Etrafımda hep ilk çocuk problemsiz olan arkadaşlarım var sonra 6 7 yıl çocukları olmayanlar, ki ben de onlardan biriyim.. Ee ne oldu o arada. Tıbbi olarak bende de eşimde de bi şey bulunamıyor açıklanamayan infertiliteNeye güveneceğimizi şaşırdık. Doktor yaptır diyor yaptırıyoruz. Eğer yaptırmazsak suçluluk duymaktan korkuyoruz. Ama kesinlikle bir şeyler var baksana Queen sence de tesadüf mü bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?