Maşallah sen baya hazırlık yapmışsın sağlıklı uzun ömürleri olsun evlatlarımızın nice senelerini kutlayalım inşallahBenim gecen hafta kontrolde dönmüştü bas safi dedi. Zaten yerlestigi baski yaptığı yerlerden neresi olduğunu anliyoru. Totosunu sag kaburgamin altina dayiyor sipa tekmeliyor
Valal 24 kasim da benim kizin doğum günüydü. Hazırlıkları onceden yapmıştım, pastasini masa örtüsünü falan da hep kendim hazirladim. Kıyamıyorum kizima zaten kuma gelecek, ilgisiz kalacak diye cok üzülüyorum
benim doktorumda aynını soledi. biraz hstaydım dedim. çayla takviyeyle gecti. oda c vit tabletleri kullanabilirsin dedi. zaten hastalık durumda doktora gidip normal tedavini olabilirsin. yoksa yuksek ateş enfeksıyon gibi şeyler bebegi de iyi etkilemiyor dedi.Bence hata ediyorsun fıstıgım. Vallahi iyiliğine söylüyorum. Sen doktoruna bi danış. Hamilelikte ateş iyi olmaz. Enfeksıyon da iyi değil tabi ki de. Ateş daha kötüdür. Sadece seni etkilemez yani bu durum. İlaçları sana veren kişi doktor olacak. Antibiyotık de olsa antiseptik de olsa. Hersey senin ve bebeğinin iyiliği için. İlaç meselesini bu kadar büyütmek yerine, yaşadığın semptomların sana ve bebeğine yaşatacaklarına odaklanman daha doğru gibi canım.
Dün bi doktoru dinledim trthabere çıktı. Yoğun bakımlar daha dolu sırf bu grip türlerinden dolayı ve risk gruplarını çok etkiliyor diyordu kadın. Aman dikkat edelim hepimiz.
Ay canım hoşgeldin bugün sabah düşündüm daha seni iyidindir şimdi inşaAllah, bende arada yoğunluktan giremiyprum ama sen baya korkuttun bizi, bizde iyiyiz bebişler büyüyor doğum çantaları ttlı telaşlar kramplar kasılmalar derken bu haftalara geldikMerhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Aniden hesabımı kapattım. Bir süre anksiyete atağı yaşadım, terapistim sosyal medyadan uzak durmamı söyledi. Tüm her şeyden uzak günler geçirmek bana iyi geldi.
Bir aydır filan dışarıdan okuyorum sayfayı.
İlk bebişimiz Mellissa hoş gelmiş S serabeyaz
Yine çok olumsuz şeyler görmek istemiyorum aslında sadede buraya bakıp kapatıyorum arada.
Herkesler iyidir inşallah.
Maşallah kuzuma nazar değmesinBenim gecen hafta kontrolde dönmüştü bas safi dedi. Zaten yerlestigi baski yaptığı yerlerden neresi olduğunu anliyoru. Totosunu sag kaburgamin altina dayiyor sipa tekmeliyor
Valal 24 kasim da benim kizin doğum günüydü. Hazırlıkları onceden yapmıştım, pastasini masa örtüsünü falan da hep kendim hazirladim. Kıyamıyorum kizima zaten kuma gelecek, ilgisiz kalacak diye cok üzülüyorum
Ay kusura bakmayın aslında aklıma geldi merak etmişsinizdir diye. Anksiyeteyi ilaçsız geçirmek çok zor oldu, terapi ile uğraşırken çok da başka şeyler düşünemedim.Ay canım hoşgeldin bugün sabah düşündüm daha seni iyidindir şimdi inşaAllah, bende arada yoğunluktan giremiyprum ama sen baya korkuttun bizi, bizde iyiyiz bebişler büyüyor doğum çantaları ttlı telaşlar kramplar kasılmalar derken bu haftalara geldik
Hoş geldin canım seni çok merak ettik iyi olmanıza sevindim arada haberdar et bizi çünkü hepinizi ayrı ayrı merak ediyoruz. İnşallah daha da iyi olursun çok şükür olumsuz birşeyimiz olmadı şuana kadar tabi hepimizde kasılma ağrı sancı bunlarla idare ediyoruz ilk bebeğimiz Melissa prensesimiz de iyi çok şükürMerhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Aniden hesabımı kapattım. Bir süre anksiyete atağı yaşadım, terapistim sosyal medyadan uzak durmamı söyledi. Tüm her şeyden uzak günler geçirmek bana iyi geldi.
Yine çok olumsuz şeyler görmek istemiyorum aslında sadede buraya bakıp kapatıyorum arada.
inşallah aynı korku bende de varValla ben de aynı duygular içerisindeyim bazen çocuğuma yetemezsem diyorum bazen de gözüm kapanır ondan başka hiçbirşey görmezse diyorum ikisi de olmasın. Ölçülü olsun inşaallah
Bebeğin kız yada erkek olması da kiloda farkeder hiç bir bebeğimiz aynı gitmiyor kilo boy olarak. 30 haftalık 1.250-1800 arasında olabilir30 haftalık bebeğinizin kilosu kaç kızlar
Merhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Aniden hesabımı kapattım. Bir süre anksiyete atağı yaşadım, terapistim sosyal medyadan uzak durmamı söyledi. Tüm her şeyden uzak günler geçirmek bana iyi geldi.
Ay kuzum hoşgeldin iyiki geldin merak ettin biz seni. Anksiyeteyle yasayan bi insan olarak cok iyi anliyorum seni bende ara ara gelen ataklari bertaraf ederek devam ediyorum hayatima Rabbim saglik sihhat versin guzel gunler gostersin hepimize zorluklarla baş edebilme gucu versin aminAy kusura bakmayın aslında aklıma geldi merak etmişsinizdir diye. Anksiyeteyi ilaçsız geçirmek çok zor oldu, terapi ile uğraşırken çok da başka şeyler düşünemedim.
Evet ya tüm bebeklerimiz artık yaşam sınırını aştı inşallah hepsini sağ salim alacağız kucağımıza
Hoş bulduk canım, şükür inşallah artık bundan sonra da sıkıntısız geçiririzHoş geldin canım seni çok merak ettik iyi olmanıza sevindim arada haberdar et bizi çünkü hepinizi ayrı ayrı merak ediyoruz. İnşallah daha da iyi olursun çok şükür olumsuz birşeyimiz olmadı şuana kadar tabi hepimizde kasılma ağrı sancı bunlarla idare ediyoruz ilk bebeğimiz Melissa prensesimiz de iyi çok şükür
Ah canım ne zormuş, ben ilk defa yaşadım. Kızlarımla markete giderken köpekler saldırdı, ondan sonra oldu benim. Neyse ki atlattım.Ay kuzum hoşgeldin iyiki geldin merak ettin biz seni. Anksiyeteyle yasayan bi insan olarak cok iyi anliyorum seni bende ara ara gelen ataklari bertaraf ederek devam ediyorum hayatima Rabbim saglik sihhat versin guzel gunler gostersin hepimize zorluklarla baş edebilme gucu versin amin
Ay canim benim gecmis olsunHoş bulduk canım, şükür inşallah artık bundan sonra da sıkıntısız geçiririz
Ah canım ne zormuş, ben ilk defa yaşadım. Kızlarımla markete giderken köpekler saldırdı, ondan sonra oldu benim. Neyse ki atlattım.
Aminn inşallah
Çok sağ ol canım geçti gitti.Ay canim benim gecmis olsun
Sağ ol canım hoş buldumG gunesli gunler hoşgeldin canım.
İyi olmana sevindim. Habersiz gidince kötü bi şey oldu sandık valla. Korkuttun bizi. Bi daha habersiz gitme bari
Canım ben de 32 yaşındayım aynen doktorla görüştüm, bu kadar erken yaşta önermiyoruz dediKızlar bugün sezeryanımı yapacak olan hocaya, tüplerimi bağlatmak istediğimi söyledim. Yasınız kaç dedi ,32 dedim. Çok erken henüz dedi. Çünkü tüpler bağlandıktan on yıl kadar sonra, yumurtalıklarda kistler, kasık ağrıları yaşanabiliyor dedi. Spiral kullanın dedi; kullandım daha önce ama çok kanamam oldu dedim. İlk 6 ay bebeği emzirin, sonra hormonlu spiral takarız fln dedi de. Konu hakkında bilgisi, duyumu olan var mıdır acaba içimizde diye size sormak istedim.
Canim seni cok merak etmistik, haber aldigimiza inan cok sevindim. Cok gecmis olsun cok cok daha iyi ol insallah. Bebeğin nasil?Merhaba kızlar, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Aniden hesabımı kapattım. Bir süre anksiyete atağı yaşadım, terapistim sosyal medyadan uzak durmamı söyledi. Tüm her şeyden uzak günler geçirmek bana iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?