2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bu benim bebe resmen. Baş aşagi dururken nasil boyle acitabiliyo ben anlamiyorum
Benimki de öyle elleriyle kurcalıyorlar kanımca çılgınlar çok nadir makata doğru vuruşta hissediyorum baya arkaları tepiyor. Daha neler yapacaklar acaba, çılgın akrobatik denemeler artacak gibi duruyor

Uykudan uyandirmalar basladi
Ben bugün evin erkekleri 8.30da gidince 1 saat yatakta elimde telefon takıldım sonra 11.30a kadar uyumuşum. Benim için acayip şaşırtıcı bir şey normalde 8i bile bulmaz uyanırım sevmem uykuyu. Öyle olunca şuan uykunun esamesi yokbiizm bebeler içeride aynı böyle bence

Benim genelde uykuya ilk dalma anlarinda bi cosma yasaniyor mesela namaza kalkiyorum falan hic tinlamiyor gayet relax sakin uykusuna devam ediyor sonra yataga giriyorum tekrar basliyor vurmaya sonra bi bakiyorum saat 10 olmus bende de uzun uykular tekrar basladi ilk 3 ayda boyle olmustum progestanin etkisinden simdi 2 haftadir yine boyle uyumaya doyamiyorum

En yakın benim sanırım 2021 temmuzda bebeğim oldu şimdi ikincisi nasip olursa kızımda 38 haftaliga kadar günlük en az 3km yururdum şimdi açılma var diye evden dışarı çıkamıyorum toplasan 2 sene olmadı sağlık ocagi haricinde asim yok ama şimdi riskli gebelik diye korkudan kızımı dahi kucagima alamıyorum her hamilelik farkli rabbim saglicakla zamanında hasteneden kucağımıza alarak doğum yapmamızı nasip etsin

Kızlar bişe soracağım. Erkek bebek karnı yukarıda mı sizde de. Mesela alt yumuşak göbeğimin çevresi sivri öne doğru.

Ahh canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarımdasın. İçini ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek. Haberdar etme imkanın olursa yaz mutlaka. Allaha emanet olun

Allah yardımcınız olsun bu süreci kolaylıkla atlatın sağlıkla dönün inşallah evinize

Günaydın kızlar. Bende bu aralar uykuya düşkünlük var ilk 3 ay gibi olmasa da uyumak istiyorum eve gelir gelmez. Gece uyanmaları devam ama 4-5 olmasa da 3 kere kalkıyorum. 2020 de tek doz aşı yaptırdım covid için tekrarını olmadım eşim hiç yaptırmadı güvenmedi bende yaptırmayacaktım da mecbur kaldım işten dolayı.inşallah şuan yaşadıklarımız aşının etkileri değildir. Yediğimiz içtiklerimiz de doğal değil artık ben ona bağladım daha çok. Annem der biz doğuma kadar tarlada çalıştık sular taşıdık falan zaman o zaman değil

S socialbutterfly aklımız sende canım, habersiz bırakma lütfen
Duygularımı ifade edemiyorum ama korkmuyorum desem yalan olur, sancı var görünüyor hala ki ağrı da yapıyor tarif edecek olursam adet başlama sancısı ile gaz sancısı benzeri burulan bir ağrı ne olacağını bilmiyorum tek duam acele etmemesi

Gecmis olsun canim belki denk gelmissindir 21.haftadan beri yuksek cikan sancilarim ve kasilmalarimla bekliyorum hemen aklina kötü seyler getirme. Senin acilman da yokmus sanırım oyle okudum. Icini ferah tut☺
Teşekkür ederim, Allah yardımcımız olsun, kaçırmışım senin durumunu Allah'ım korusun onları metanetli olmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum, refakatçi de istemedim yanıma annemin bana üzgün bakışını dahi kaldiramam üç gündür hastanedeyim, hayırlısıyla çıkalım insallah

Sancı var ama düzenli değil bence, açılmayı kontrol etmeye çalıştı ama ben çok zorlandım umarım bakabilmistir, rahat olamıyorum akıntı daha belli değil sanirm idrar kültürü de geç çıkıyormuş ama fitil basladilar, yoğun sancı geldiginde çocuk toparlanıyor çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…