2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benim arkadaşım 3. Çocuğunda bağlatmıştı ki 30 yaşındaydı. Bu konuda fikrim yok benimde aklımda aslında ama karar vermek önemli benim için

Ben de merak ediyorum döndü mü acaba diye. Bakalım haftaya doktora gittiğinde anlayacağız ben neresi neresi hiç anlayamıyorum

Üzülme annesi Allah hayırlı kardeş olmayı nasip etsin şuan küçük olduğu için anlaması zor olacak ama kardeş çok güzel bir nimet olacak inşaallah birbirine çok güzel birşey.

Canim seni cok merak etmistik, haber aldigimiza inan cok sevindim. Cok gecmis olsun cok cok daha iyi ol insallah. Bebeğin nasil?
Sağ ol canım çok teşekkür ederim. Bebek iyi şükür bir sıkıntımız yok. 28+3 bugün. Kontrollerimiz, taramalar, şeker yüklemesi temiz çıktı şimdiye kadar normal ilerliyoruz

Benim arkadaşım 3. Çocuğunda bağlatmıştı ki 30 yaşındaydı. Bu konuda fikrim yok benimde aklımda aslında ama karar vermek önemli benim için
Valla canım sürpriz hamile kalıp aldırmak istemem. Çünkü riskli gebelik benim hep; bi de sezeryan sonrası sağlıklı bir gebelik için, en az ıkı yıl bekle diyor doktorlar. O sırada bi sürpriz yaşamak istemem. Aldırmak da gücüme gider, çok üzülürüm. Ama aldırmasam kendi hayatım da riske girer. Zaten reglim bikaç gün gecikse evham yaparım. E ne gereği var ? Bunu biraz araştırmam, görüş almam lazım açıkçası.

Deri alti implant uygulamasi falan var ya hic duydun mu kuzu baya yaptiran var bu ara

Sağ ol canım çok teşekkür ederim. Bebek iyi şükür bir sıkıntımız yok. 28+3 bugün. Kontrollerimiz, taramalar, şeker yüklemesi temiz çıktı şimdiye kadar normal ilerliyoruz
Masallah kucağına alacağın güne kadar her sey iyi geçsin insallah canim☺ büyüttük sanki bebeleri

Bu konuda hic bilgim yok canim ama doktorunun soyledikleri benimde kafama takilirdi seni de anliyorum riskli hamilelikte ikiden sonrasi bende istemiyorum. Uygun bir yöntem vardir umarim.

Ya de mi büyüdüler maşallah Senin nasıl gidiyor takip etmeye çalıştım hepinizi ama
Benimde zorlu imtihanlarım oldu kuzum. 21.haftada sanciyla hastaneye gittim 120ye varan sancilarim cikti. Cok korktum. Rahim ağzı acılmam var doktorum yürümemi bile yasakladi sancim ve kasilmam hala sık ama cok şükür 29+1'i gördük dualarla☺daha cok beklesin isterim ama ilk rahat nefesimi aldim.

Kostümünü yesinler kızının maşallah nice yaş günleriniz olsun ailece mutlu mesut
İkinciler için bende üzülüyorum. Özellikle biz hastanedeyken fln aklım kalacak evde
Çok teşekkür ederim canım, zaten simdiden onun derdindeyim, ne yer nasil uyur bensiz diye düşünüyorum.

Benim arkadas hormonlu spral takmisti adet falan görmemek icin ama göbek almis başını gitmişti, o kadar spora platese ragmen. Kiz incecik ama göbek cok da saglikli gelmedi bana acikcasi

Deri alti implant uygulamasi falan var ya hic duydun mu kuzu baya yaptiran var bu ara
Duydum canım da emzirme olayı yağızda olduğu gibi 2.5 yaşa kadar devam eder muhtemelen ; duygusal bi ihtiyaç olarak gördüğüm için bu olayı, hormonlu ilaçlı bi şey istemem.
Şimdi araştırırken aşkında hiç kötü bi şey okumadım. Hatta yumurtalık kanserinden koruyormuş fln yazıyor. Bi de yumurtalık aldırma işlemi varmış, bunu da arastırcam. Hatta en garantisi , eşimin vazektomi yaptırması olabilir , spermlerini öldürüyorlarmış tek seferde erkeğin bence herkes bunu bi düşünsün

Agshaha bence de erkek korunmalı süper yöntem
Benim tek tüpüm var onu bağlatamam , nasipse bebeme kardeş de isterim. Ama kafa rahat olacağı için ikinci bebeler daha kolay oluyormuş en azından 3 sene olmasa. Allah aratmasın yine de doğum sonrası çok dikkat etmek lazım. sonra kocam vazektomi yaptırsın, ben iki tane doğum yapacam hamilelik çekecem daha ne yapayım bi zahmet korunmayı da kocam yapsın

Queen bunu beğendi niye hep biz müdahale ettiriyoruz bi yerlerimize biraz da onlar ettirsin. Daha garanti daha yan etkisiz. Ben yağmurluğa çok güveniyorum hem temiz iş kaldır at şimdiye kadar hiç şaibeli durumumuz da olmadı 11 yıllık evliyiz, o yüzden başka bi korunma yöntemi düşünmüyorum ama cidden erkeğin önlem alması daha mantıklı bence

Maşallah canım artık büyümüş, hiç korkma annesi. Bundan sonrası aydınlık. Tabi biraz daha büyüse kafan rahat eder ama zaten zor kısmı atlatmışsınız.
Ahaha bunu ben de dedim eşime ama çok sıcak bakmadı. Bakalım bizim üçüncü yanlışlıkla oldu malum. Ben dalga geçerdim nasıl yanlışlıkla olabilir diye ama başımıza geldi işte Korunma işi beni de düşündürüyor.

Ayyy ben hic sanmiyorum bizim Türk erkekleri bunu kabul etsin

Kızlar eksik listesi atmıştınız ona nerden ulaşabilirim. Aldım her şeyi ama şu fenomenler ne paylaşsa o bende eksik çıkıyor. Demek hala eksik var
Onları. Aldığı herşeyi alma bence yaaa bazısı gerçekten satış yapmak için link için öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…