- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Benim arkadaşım 3. Çocuğunda bağlatmıştı ki 30 yaşındaydı. Bu konuda fikrim yok benimde aklımda aslında ama karar vermek önemli benim içinKızlar bugün sezeryanımı yapacak olan hocaya, tüplerimi bağlatmak istediğimi söyledim. Yasınız kaç dedi ,32 dedim. Çok erken henüz dedi. Çünkü tüpler bağlandıktan on yıl kadar sonra, yumurtalıklarda kistler, kasık ağrıları yaşanabiliyor dedi. Spiral kullanın dedi; kullandım daha önce ama çok kanamam oldu dedim. İlk 6 ay bebeği emzirin, sonra hormonlu spiral takarız fln dedi de. Konu hakkında bilgisi, duyumu olan var mıdır acaba içimizde diye size sormak istedim.
Bizim kontrolumuz vardı 30+5 de 1.800 gr di30 haftalık bebeğinizin kilosu kaç kızlar
Ben de merak ediyorum döndü mü acaba diye. Bakalım haftaya doktora gittiğinde anlayacağız ben neresi neresi hiç anlayamıyorumBenim gecen hafta kontrolde dönmüştü bas safi dedi. Zaten yerlestigi baski yaptığı yerlerden neresi olduğunu anliyoru. Totosunu sag kaburgamin altina dayiyor sipa tekmeliyor
Valal 24 kasim da benim kizin doğum günüydü. Hazırlıkları onceden yapmıştım, pastasini masa örtüsünü falan da hep kendim hazirladim. Kıyamıyorum kizima zaten kuma gelecek, ilgisiz kalacak diye cok üzülüyorum
Sağ ol canım çok teşekkür ederim. Bebek iyi şükür bir sıkıntımız yok. 28+3 bugün. Kontrollerimiz, taramalar, şeker yüklemesi temiz çıktı şimdiye kadar normal ilerliyoruzCanim seni cok merak etmistik, haber aldigimiza inan cok sevindim. Cok gecmis olsun cok cok daha iyi ol insallah. Bebeğin nasil?
Allah yardımcımız olsun inşaallah her konudainşallah aynı korku bende de var
Valla canım sürpriz hamile kalıp aldırmak istemem. Çünkü riskli gebelik benim hep; bi de sezeryan sonrası sağlıklı bir gebelik için, en az ıkı yıl bekle diyor doktorlar. O sırada bi sürpriz yaşamak istemem. Aldırmak da gücüme gider, çok üzülürüm. Ama aldırmasam kendi hayatım da riske girer. Zaten reglim bikaç gün gecikse evham yaparım. E ne gereği var ? Bunu biraz araştırmam, görüş almam lazım açıkçası.Benim arkadaşım 3. Çocuğunda bağlatmıştı ki 30 yaşındaydı. Bu konuda fikrim yok benimde aklımda aslında ama karar vermek önemli benim için
Deri alti implant uygulamasi falan var ya hic duydun mu kuzu baya yaptiran var bu araValla canım sürpriz hamile kalıp aldırmak istemem. Çünkü riskli gebelik benim hep; bi de sezeryan sonrası sağlıklı bir gebelik için, en az ıkı yıl bekle diyor doktorlar. O sırada bi sürpriz yaşamak istemem. Aldırmak da gücüme gider, çok üzülürüm. Ama aldırmasam kendi hayatım da riske girer. Zaten reglim bikaç gün gecikse evham yaparım. E ne gereği var ? Bunu biraz araştırmam, görüş almam lazım açıkçası.
Masallah kucağına alacağın güne kadar her sey iyi geçsin insallah canim☺ büyüttük sanki bebeleriSağ ol canım çok teşekkür ederim. Bebek iyi şükür bir sıkıntımız yok. 28+3 bugün. Kontrollerimiz, taramalar, şeker yüklemesi temiz çıktı şimdiye kadar normal ilerliyoruz
Bu konuda hic bilgim yok canim ama doktorunun soyledikleri benimde kafama takilirdiValla canım sürpriz hamile kalıp aldırmak istemem. Çünkü riskli gebelik benim hep; bi de sezeryan sonrası sağlıklı bir gebelik için, en az ıkı yıl bekle diyor doktorlar. O sırada bi sürpriz yaşamak istemem. Aldırmak da gücüme gider, çok üzülürüm. Ama aldırmasam kendi hayatım da riske girer. Zaten reglim bikaç gün gecikse evham yaparım. E ne gereği var ? Bunu biraz araştırmam, görüş almam lazım açıkçası.
Ya de mi büyüdüler maşallahMasallah kucağına alacağın güne kadar her sey iyi geçsin insallah canim☺ büyüttük sanki bebeleri
Benimde zorlu imtihanlarım oldu kuzum. 21.haftada sanciyla hastaneye gittim 120ye varan sancilarim cikti. Cok korktum. Rahim ağzı acılmam var doktorum yürümemi bile yasakladi sancim ve kasilmam hala sık ama cok şükür 29+1'i gördük dualarla☺daha cok beklesin isterim ama ilk rahat nefesimi aldim.Ya de mi büyüdüler maşallahSenin nasıl gidiyor takip etmeye çalıştım hepinizi ama
Çok teşekkür ederim canım, zaten simdiden onun derdindeyim, ne yer nasil uyur bensiz diye düşünüyorum.Kostümünü yesinler kızınınmaşallah nice yaş günleriniz olsun ailece mutlu mesut
İkinciler için bende üzülüyorum. Özellikle biz hastanedeyken fln aklım kalacak evde
Benim arkadas hormonlu spral takmisti adet falan görmemek icin ama göbek almis başını gitmişti, o kadar spora platese ragmen. Kiz incecik ama göbekKızlar bugün sezeryanımı yapacak olan hocaya, tüplerimi bağlatmak istediğimi söyledim. Yasınız kaç dedi ,32 dedim. Çok erken henüz dedi. Çünkü tüpler bağlandıktan on yıl kadar sonra, yumurtalıklarda kistler, kasık ağrıları yaşanabiliyor dedi. Spiral kullanın dedi; kullandım daha önce ama çok kanamam oldu dedim. İlk 6 ay bebeği emzirin, sonra hormonlu spiral takarız fln dedi de. Konu hakkında bilgisi, duyumu olan var mıdır acaba içimizde diye size sormak istedim.
Duydum canım da emzirme olayı yağızda olduğu gibi 2.5 yaşa kadar devam eder muhtemelen ; duygusal bi ihtiyaç olarak gördüğüm için bu olayı, hormonlu ilaçlı bi şey istemem.Deri alti implant uygulamasi falan var ya hic duydun mu kuzu baya yaptiran var bu ara
Agshaha bence de erkek korunmalı süper yöntemDuydum canım da emzirme olayı yağızda olduğu gibi 2.5 yaşa kadar devam eder muhtemelen ; duygusal bi ihtiyaç olarak gördüğüm için bu olayı, hormonlu ilaçlı bi şey istemem.
Şimdi araştırırken aşkında hiç kötü bi şey okumadım. Hatta yumurtalık kanserinden koruyormuş fln yazıyor. Bi de yumurtalık aldırma işlemi varmış, bunu da arastırcam. Hatta en garantisi , eşimin vazektomi yaptırması olabilir , spermlerini öldürüyorlarmış tek seferde erkeğinbence herkes bunu bi düşünsün
Queen bunu beğendiDuydum canım da emzirme olayı yağızda olduğu gibi 2.5 yaşa kadar devam eder muhtemelen ; duygusal bi ihtiyaç olarak gördüğüm için bu olayı, hormonlu ilaçlı bi şey istemem.
Şimdi araştırırken aşkında hiç kötü bi şey okumadım. Hatta yumurtalık kanserinden koruyormuş fln yazıyor. Bi de yumurtalık aldırma işlemi varmış, bunu da arastırcam. Hatta en garantisi , eşimin vazektomi yaptırması olabilir , spermlerini öldürüyorlarmış tek seferde erkeğinbence herkes bunu bi düşünsün
Maşallah canım artık büyümüş, hiç korkma annesi. Bundan sonrası aydınlık. Tabi biraz daha büyüse kafan rahat eder ama zaten zor kısmı atlatmışsınız.Benimde zorlu imtihanlarım oldu kuzum. 21.haftada sanciyla hastaneye gittim 120ye varan sancilarim cikti. Cok korktum. Rahim ağzı acılmam var doktorum yürümemi bile yasakladi sancim ve kasilmam hala sık ama cok şükür 29+1'i gördük dualarla☺daha cok beklesin isterim ama ilk rahat nefesimi aldim.
Ahaha bunu ben de dedim eşime ama çok sıcak bakmadı. Bakalım bizim üçüncü yanlışlıkla oldu malum. Ben dalga geçerdim nasıl yanlışlıkla olabilir diye ama başımıza geldi işteDuydum canım da emzirme olayı yağızda olduğu gibi 2.5 yaşa kadar devam eder muhtemelen ; duygusal bi ihtiyaç olarak gördüğüm için bu olayı, hormonlu ilaçlı bi şey istemem.
Ayyy ben hic sanmiyorum bizim Türk erkekleri bunu kabul etsinDuydum canım da emzirme olayı yağızda olduğu gibi 2.5 yaşa kadar devam eder muhtemelen ; duygusal bi ihtiyaç olarak gördüğüm için bu olayı, hormonlu ilaçlı bi şey istemem.
Onları. Aldığı herşeyi alma bence yaaa bazısı gerçekten satış yapmak için link için öneriyor.Kızlar eksik listesi atmıştınız ona nerden ulaşabilirim. Aldım her şeyi ama şu fenomenler ne paylaşsa o bende eksik çıkıyor. Demek hala eksik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?