- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Benim iki numara aşağıyı teperdi çok fena bir duygu. Çok da can yakardıKızlar ben sizi anlamamışım meğer önceki yazdıklarınızda. İlk kez oluyor. Bebeğim o kadar asagıdan vuruyor ki bacağımı kapattımrefleksten dolayı o da , nasıl vuruyor şu an, aklım çıkıyor ya
Ocakta dış gebelik ameliyatına girerken doktor demişti ki hiç unutmuyorum “hiç bir bilimsel verim yok ama dış gebeliğinin bu kadar artmasını aşılara bağlıyorum. Normalde 3-4 ayda bir ameliyat ederdik şuan dış gebelik yapıyor. Günde 5 ameliyat ediyoruz.”Neye güveneceğimizi şaşırdık. Doktor yaptır diyor yaptırıyoruz. Eğer yaptırmazsak suçluluk duymaktan korkuyoruz. Ama kesinlikle bir şeyler var baksana Queen sence de tesadüf mü bunlar?
Allah yardımcınız olsun canım temiz çıkmasına çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın küçük ama güçlü olacakKızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
Sonucunuz temiz gelmiş ya çok şükür bunu da atlatacaksınız inşallah Recep hocanın dediği gibi çıktı sanırım Küçük ama güçlü bir bebek olsun annesinin kucağına sağ salim gelsin Çok dua edeceğim Kendinizi toparlayınca bize yazın merak ederizKızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
Amin canım benimBen okumuyorum artık, gerçekten hepsi erken doğum nerdeyse. Bende de başladı kaygı takıyorum kafaya. Bide kahrolsun empatime yani. Hemen kendimi o annenin yerine koyma. Korku senaryoları. Dua ve kapanış
Erken doğum yapan bi arkadaşımın yanında dua ederken bana kucağında eve senle dönmesi de nasip olsun demişti. Çok haklı.
Doğru dua edelim arkadaşlar. Allah hepimizin yavrusunu sakınsın inşallah. Hepimiz tam zamanında , kolaylıkla doğum yapalım inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım , eve de beraber dönelim inşallah.
Ben de tedavi sürecimde hastanede her yaştan insanının çocuk için o kapılarda beklediğini görünce sorguladım hep bunları. Hepsi bi umut peşindeler. Eskiden belli yaşta ki insanlar olurdu şimdi o kapılarda inanın 22 23 yaşlar bile var. Evlatlarımızı korusu. Rabbim.Ulan o deği allaha şükür benim sonra bebeğim hemen oldu ama düşünüyorum mesela liseye üniversiteye giden nerdeyse tüm çocuklar oldu bu aşıyı. Z kuşağının belası bu olacak bence. İnşllah olmaz tabi de. Yeter ki olmasın biz tükürdüğümüzü yalarız.
Ya senden haber olmak çok güzel. Nickini unutmuşum etiketleyemedim de.Kızlar selam, cvs sonucumuz temiz geldi %90 genetik problemi dışladılar. Ancak diğer ileri tetkiki yaptıramadan şiddetli preeklampsi sebebiyle hastaneye yatırdılar. Şu an ciğer geliştirici iğneler ve beyin kanamasını önleyici serumlar veriyorlar. Nörolojik bulgularım(anlık görme kaybı gibi) olunca yarın doğuma almaya karar verdiler. Henüz 27 haftalığız üstelik gelişim geriliğimiz var ve bebişimiz çok küçük. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. İnşallah hepiniz yavrularınızı zamanı gelince sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Allah’a emanet olun.
En güzelini yapıyorsun o zmn. Etkileniyorsan hiiiç girme o topa.Ben okumuyorum artık, gerçekten hepsi erken doğum nerdeyse. Bende de başladı kaygı takıyorum kafaya. Bide kahrolsun empatime yani. Hemen kendimi o annenin yerine koyma. Korku senaryoları. Dua ve kapanış
Erken doğum yapan bi arkadaşımın yanında dua ederken bana kucağında eve senle dönmesi de nasip olsun demişti. Çok haklı.
Doğru dua edelim arkadaşlar. Allah hepimizin yavrusunu sakınsın inşallah. Hepimiz tam zamanında , kolaylıkla doğum yapalım inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım , eve de beraber dönelim inşallah.
Valla sonuna kadar hak veriyorum sana. Nerden baksan her grupta 50-60 kadın vardır. Herkesin genetiği, yaşı, çevresel faktörü, yaşam tarzı bambaşka ; haliyle etkileniyor doğum haftası. Kaldı ki ikinci üçüncü gebelikte bile, bebeğe bağlı sebeplerden bile erken ya da geç doğum yaşanabiliyor.Kızlar bu benim üçüncü grubum. Daha hiç hepsi 40da doğuran grup görmedim. Her grupta 42 gören de 30u bulmadan doğan da. Bunlar istatistikidir bence. Önceden erken doğan bebeklerin şansı olmuyordu. Tıp sağ olsun her türlü imkan var artık. O bebeler de anne karnında geçireceği süreyi küvozde geçirip çıkıyor çok şükür.
İlk kızım 40 haftalık geldi, ikinci 39.2. Hiç belli olmuyor inanın. İkinci kızım kocaman olmasına rağmen küvozde kaldı enf kaynaklı. O yüzden çok kafanıza takıp kendinizi tedirgin etmeyin bunları.
Bu benim bebe resmen. Baş aşagi dururken nasil boyle acitabiliyo ben anlamiyorumBenim iki numara aşağıyı teperdi çok fena bir duygu. Çok da can yakardıBir de baş aşağı durduğu halde başarıyordu nasıl yapıyorsa. Vajinam batardı resmen.
İmza kaşe mühürValla sonuna kadar hak veriyorum sana. Nerden baksan her grupta 50-60 kadın vardır. Herkesin genetiği, yaşı, çevresel faktörü, yaşam tarzı bambaşka ; haliyle etkileniyor doğum haftası. Kaldı ki ikinci üçüncü gebelikte bile, bebeğe bağlı sebeplerden bile erken ya da geç doğum yaşanabiliyor.
En önemlisi kendine inanmak , güvenmek. Tabi ki bi sancı kasılma anında, insanın o an ümidi kırılıyor ama dua edip, telkin etmemiz lazım kendimizi gibi geliyor bana.
Bi de her doktorun kendi yorumu başkadır, su şudur diye direkt yapılan yorumlara çok anlam veremiyorum. Mesela ben rahim ağzı yetmezliğinin sebebi ne acaba hocam dedim, kadın doktor dedi ki, sebebini bilmiyoruz ama artık daha sık karşılaşıyoruz dedi. Bundan 6 yıl önce. Tek sıkıntının aşı kaynaklı olduğunu da sanmıyorum bu yüzden. Yediğimiz içtiğimiz , aldığımız hava , belki de güneştir sebebi. Çok da sey yapmamak lazım.
İnş vakitlice gelsin kuzular.
Ben bile prematüre bebek olarak doğmuşum. Taaa 32 yıl önce, iki ay küvözde kalmışım. Allah yasa dedi mi ömür veriyor işte
Eliyle mıncıklıyordur anasıBu benim bebe resmen. Baş aşagi dururken nasil boyle acitabiliyo ben anlamiyorum
Nasil bi agri yapiyosa makata vuruyo agrisi cok degisik ya arada bu makata vuran agri oluyor cok rahatsiz ediciEliyle mıncıklıyordur anası
Henüz onu yaşamadım, bilemem. Ama serklaj sonrası, çok afedersin popom acıyor dedim durdum eşime sürekli. Adam da alla alla diye anlam veremedi. Ama iki üç gün sonra anladım ki, meğer vajinamdaki serklajın acısının, popoya doğru yansıma acısıymış oysaki. Belki sana da öle olmuştur canım, asıl acıyan yerin vajina içidirNasil bi agri yapiyosa makata vuruyo agrisi cok degisik ya arada bu makata vuran agri oluyor cok rahatsiz edici
Güneşşşş çok özlemişimmmİmza kaşe mühür
Olumsuz havayı dağıtalım. Pozitif şeylere odaklanalım kızlar yoksa her şeyi düşünürsek cidden hayat çekilmez. Terapistim olumsuz duygular uyandıran şeylerden uzak durmamı tavsiye etti bana hep. Cidden işe yarayan bir yöntem. Evet hayatta her şey var bunu biliyoruz ama her gün ölümü düşünseydi insanoğlu yaşayamazdı bu da bir gerçek.
Belki de ya olabilir bebek su an kasikta muthis hareketli ve acitiyo belki o agrilar arkaya vuruyodur icten icten agritan hareketleri var baya zorlamaya basladiHenüz onu yaşamadım, bilemem. Ama serklaj sonrası, çok afedersin popom acıyor dedim durdum eşime sürekli. Adam da alla alla diye anlam veremedi. Ama iki üç gün sonra anladım ki, meğer vajinamdaki serklajın acısının, popoya doğru yansıma acısıymış oysaki. Belki sana da öle olmuştur canım, asıl acıyan yerin vajina içidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?