2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benim iki numara aşağıyı teperdi çok fena bir duygu. Çok da can yakardı Bir de baş aşağı durduğu halde başarıyordu nasıl yapıyorsa. Vajinam batardı resmen.

Neye güveneceğimizi şaşırdık. Doktor yaptır diyor yaptırıyoruz. Eğer yaptırmazsak suçluluk duymaktan korkuyoruz. Ama kesinlikle bir şeyler var baksana Queen sence de tesadüf mü bunlar?
Ocakta dış gebelik ameliyatına girerken doktor demişti ki hiç unutmuyorum “hiç bir bilimsel verim yok ama dış gebeliğinin bu kadar artmasını aşılara bağlıyorum. Normalde 3-4 ayda bir ameliyat ederdik şuan dış gebelik yapıyor. Günde 5 ameliyat ediyoruz.”
Forumda da o kadar görüyorum ki bu ara.

Allah yardımcınız olsun canım temiz çıkmasına çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın küçük ama güçlü olacak

Sonucunuz temiz gelmiş ya çok şükür bunu da atlatacaksınız inşallah Recep hocanın dediği gibi çıktı sanırım Küçük ama güçlü bir bebek olsun annesinin kucağına sağ salim gelsin Çok dua edeceğim Kendinizi toparlayınca bize yazın merak ederiz

Kizlar herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir. Her şey yolundadır. Allah hepimize yardum etsin. Ben de kasılmalar var karnım tortop oluyor ovaliyorum. Geçiyor normal mi doğum tecrübem yok korkuyorum. Çocuk rahat mi edemiyor napıyor

Kızlar bu benim üçüncü grubum. Daha hiç hepsi 40da doğuran grup görmedim. Her grupta 42 gören de 30u bulmadan doğan da. Bunlar istatistikidir bence. Önceden erken doğan bebeklerin şansı olmuyordu. Tıp sağ olsun her türlü imkan var artık. O bebeler de anne karnında geçireceği süreyi küvozde geçirip çıkıyor çok şükür.

İlk kızım 40 haftalık geldi, ikinci 39.2. Hiç belli olmuyor inanın. İkinci kızım kocaman olmasına rağmen küvozde kaldı enf kaynaklı. O yüzden çok kafanıza takıp kendinizi tedirgin etmeyin bunları.

Amin canım benim

Ben de tedavi sürecimde hastanede her yaştan insanının çocuk için o kapılarda beklediğini görünce sorguladım hep bunları. Hepsi bi umut peşindeler. Eskiden belli yaşta ki insanlar olurdu şimdi o kapılarda inanın 22 23 yaşlar bile var. Evlatlarımızı korusu. Rabbim.

Ya senden haber olmak çok güzel. Nickini unutmuşum etiketleyemedim de.
Genetik problem olmamasına çok çok sevindim. Kilo az da olsa, haftanın gününün ilerde olması çok güzel. Kiloyu bi şekilde alır, hallederler onu merak etme. Rabbim korktuğun ihtimallerden emin kılsın canımın içi. Çok güzel bi aile olun inş. Sen de kendine çok dikkat et, annelik güç ister. Dualarımız , dileklerimiz seninle ve bebeğinle olacak emin ol.

En güzelini yapıyorsun o zmn. Etkileniyorsan hiiiç girme o topa.

Valla sonuna kadar hak veriyorum sana. Nerden baksan her grupta 50-60 kadın vardır. Herkesin genetiği, yaşı, çevresel faktörü, yaşam tarzı bambaşka ; haliyle etkileniyor doğum haftası. Kaldı ki ikinci üçüncü gebelikte bile, bebeğe bağlı sebeplerden bile erken ya da geç doğum yaşanabiliyor.
En önemlisi kendine inanmak , güvenmek. Tabi ki bi sancı kasılma anında, insanın o an ümidi kırılıyor ama dua edip, telkin etmemiz lazım kendimizi gibi geliyor bana.
Bi de her doktorun kendi yorumu başkadır, su şudur diye direkt yapılan yorumlara çok anlam veremiyorum. Mesela ben rahim ağzı yetmezliğinin sebebi ne acaba hocam dedim, kadın doktor dedi ki, sebebini bilmiyoruz ama artık daha sık karşılaşıyoruz dedi. Bundan 6 yıl önce. Tek sıkıntının aşı kaynaklı olduğunu da sanmıyorum bu yüzden. Yediğimiz içtiğimiz , aldığımız hava , belki de güneştir sebebi. Çok da sey yapmamak lazım.
İnş vakitlice gelsin kuzular.
Ben bile prematüre bebek olarak doğmuşum. Taaa 32 yıl önce, iki ay küvözde kalmışım. Allah yasa dedi mi ömür veriyor işte

İmza kaşe mühür

Olumsuz havayı dağıtalım. Pozitif şeylere odaklanalım kızlar yoksa her şeyi düşünürsek cidden hayat çekilmez. Terapistim olumsuz duygular uyandıran şeylerden uzak durmamı tavsiye etti bana hep. Cidden işe yarayan bir yöntem. Evet hayatta her şey var bunu biliyoruz ama her gün ölümü düşünseydi insanoğlu yaşayamazdı bu da bir gerçek.

Şunu geçen ebebekte gördüm, biberon ucu sandım. Emzikmiş meğerse yaa

Eklentiler

• Screenshot_20221201_232430_com.android.chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 47
Nasil bi agri yapiyosa makata vuruyo agrisi cok degisik ya arada bu makata vuran agri oluyor cok rahatsiz edici
Henüz onu yaşamadım, bilemem. Ama serklaj sonrası, çok afedersin popom acıyor dedim durdum eşime sürekli. Adam da alla alla diye anlam veremedi. Ama iki üç gün sonra anladım ki, meğer vajinamdaki serklajın acısının, popoya doğru yansıma acısıymış oysaki. Belki sana da öle olmuştur canım, asıl acıyan yerin vajina içidir

Güneşşşş çok özlemişimmm

Belki de ya olabilir bebek su an kasikta muthis hareketli ve acitiyo belki o agrilar arkaya vuruyodur icten icten agritan hareketleri var baya zorlamaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…