2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bebeğin sağlığı için olduğunu düşünerek rahat olmaya çalışabilirsin belki. Mecbur yapacaklar açıklık muayenesini o yüzden sen rahat ol ki kolay kolay atlat. Kadın olmanın cilvelerinden biri de bu. Analık da kolay değil malum. El mahkum
Çok geçmiş olsun bu arada. İyi haberlerini bekliyoruz.

Derin nefes al canım yapılırken. Birde kasmamaya çalış sıkma bacaklarını

Kızlar bişe soracağım. Erkek bebek karnı yukarıda mı sizde de. Mesela alt yumuşak göbeğimin çevresi sivri öne doğru.
Kuzu benim kiz ama benim de gobek deligimin oldugu kisim sivrice
Hastanedeyim hala sancı var görünüyor serum veriyorlar
Kuzum en azindan emin ellerdesin insaAllah duzelecektir bebegin kritik eşigi de gevecektir eminim
Kuzum rahat ol kendini kasma derin nefes al ve ver muayene esnasinda yani vajini kaslarini sıkmadigina emin ol ki muayane kolay olsun bebegini dusunerek gevset kendini kuzum

Kızlar bişe soracağım. Erkek bebek karnı yukarıda mı sizde de. Mesela alt yumuşak göbeğimin çevresi sivri öne doğru.
Bu biraz da karın içinle alakalı, öyle demişti bana doktor. Karın içi dar olanın daha önde olur demişti ki bende kızlarda da öyleydi şimdi oğlanda da böyle.

Bu dediğin gerçekten doğru. Bizim kendi ufak bir çiftliğimiz var. İkinci kızımda ben son güne kadar tarlada bağda bahçede çalıştım. O kadar rahattı ki hamileliğim. Bunda hareketli değilim. Yalnızca büyük kızı okula götürüp getiriyorum o da arabayla. Daha ağır vasıta gibiyim valla.

Canım boşken sık bırak hareketi yapmayı dene. Muhtemelen doktor bakarken sıkıyorsun. Boşken biraz pratik yaparsan, doktor bakarken de gevşek bırakmayı öğrenirsin. Allah yardımcınız olsun. Bebeğin kilosu haftası hiiiiççç kötü değil. Hiç korkma hiç kötü şeyler düşünme. Tabi ki temennimiz beklemesi ama olumsuz bir şey de olmayacak inşallah merak etme.

Rabbim inşallah zamanında sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini, arkadaşım 23 haftalıkken 600 gr doğurdu rahim açılmasından önleyecek zamanları bile olmamış doktorların çok şükür ki şimdi maşallah çok tatlı bir bebek rabbim erken geç olması degil sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin benimde erken doğum riskim var ama hep ettigim duam erken geç sağlıkla rabbim kucagıma almamı nasip etsin yeter, inşallah sendende güzel mutlu haberler alıcaz içini hep ferah tut duanı eksik etme ve dedigim gibi bebeginle hep konuş rabbim ikinizide korusun yardımcınız olsun

Amin inşallah, erken olursa sezeryanla alıyorlar değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…