2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Günaydın arkadaşlar benim gebelik tansiyonum var merak ettiğim şu doğumda genel anestezi mi yapılır yoksa spinal mi ben spinal hiç istemiyorum da tansiyon olduğu için genel yapılır diye umid ediyorum bilgisi olan varmi

Amin inşallah, erken olursa sezeryanla alıyorlar değil mi
Arkadaşımın haftası ve bebegi çok ufak oldugu için normal olarak doğurdu ama sanıyorum ki 27.Haftadan sonra sezeryan oluyor benimde erken doğum riskim var diye araştırmıştım, ama inamıyorum ki siz zamanında doğurucaksınız inşallah bir kaç güne sancınızda azalıcak yeterki hep iyi ve motive olarak kalın

Canım çocuk toplanmıyor. Rahim en güçlü kaslarda biri vücudumuzda rahim toplanıyor. Çocuk suyunun içinde o sertlik büzüşme toplanma ona ait değil, öyle düşünüp üzülme.
Herkes yazmış zaten ama ne kadar rahat olursan okadar kolay oluyor. Yumuşak bir şeye çarpınca mı canın acır sert bir şeye mi öyle düşün sen rahat olursan kaslar geçişe izin verir ve acı hissetmezsin. Benim için açıklık kontrolü çok kolay ama dediğin gibi damar yolları sonda lar falan benim mutsuzluk sebebim oluyordu. Bebeklerimiz için katlanılıyor canımcm, moralini yüksek tutmaya çalış. İster dua et, ister nefes egzersizi meditasyon yap. Güzel şeyler düşün

Amin inşallah, erken olursa sezeryanla alıyorlar değil mi
Yok canım. Bebeğim geliş zamanıyla doğum şeklinin ilgisi yok. Bebeğe ve sana bağlı değişkenler var. Mesela suyun patlamadı henüz , bebeğin hareketleri , kalp atışları iyiyse , sancın yeterliyse normal doğurursun. Ama vajinal enfeksiyonun varsa, tahlil sonucun çıkarsa; doğum kanalından geçerken bebeğe bulaşmasın diye, sezeryan önerirler.
Ya da bebeğin kalp atışları, hareketleri yavaşlamışsa, sen de açıklık kontrolüne bile pek müsaade edemeyeceksen, acil müdahale söz konusuysa, sezeryan önerilir. Sana ve bebeğe bağlı tamamen. Eğer Yakın zmnda ikinciyi düşüneceksen, normal yap bence.

bende zor yürüyorum zamanında doğurucaz gibi ileriki senelerde emekleyerek gezerdim diye düşünüyorum

Kızlar şeker yüklemesi yapıldı 2 kez kan verdim 12 de tekrar vercem çok aşırı midem yandı kusmamak için direniyorum . Oğluşum maşallah 1200 gram olmuş 1 hafta önden gidiyor dedi inşallah şeker çıkmaz çıkarsa diyete başlarız dedi bakalım bugun akşama doğru belli olacakmış .

maşallah canım nazar değmesin kuzucuğa

İnşallah çıkmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…