canlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizhakikatten bayadır yok.kızlar sessiz sedasız gitmeyin bir yere
Zerefim neye üzülsem bilemedim. Çok geçmiş olsun baban adına Rabbim şifa versin. Allah’ın sana bir sınavı bu canımın içi. Elbet geçecek. Ama sanırım senin ve eşin için yorucu da olsa, sonu güzel olacak. Ablalarının sessizliği yerine senin ve eşinin hassaslığını; Rabbim karnındaki bebeğini hayırlı bir evlat olarak taçlandırsın. Kız evlatlar için elbette başka baba sevgisi. Ama dik durmaya gayret et. Burda hepimizin babası için aynı ihtimal söz konusu. Unutma; hasta olan değil; eceli gelen gider. Hep aklımızdasın. Güzel haberler vermeni bekliyoruz bitanem. Rabbim zorunu kolaylaştırsıncanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Rabbim şifa versin sizlere de güç kuvvetcanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Tez zamanda sıkıntılarınız feraha kavuşsun inşallah. Rabbim bu mübarek gün hürmetine şifa nasip etsin babana ve annene. Dilerim en kısa sürede atlatır canım benimcanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Kuzum cok uzuldum. Rabbim zorunuzu kolay eylesin insaAllah tez zamanda babacigin annecigin şifa bulsun Rabbim.seni de bebegini de muhafaza etsincanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Çok çok üzüldüm Allah zorunuzu kolay eylesin Allah şifa versin babacigina annecigine sağlıkla ilgili durumlarda insan çok üzülüyor ama bebeğin için güçlü olmak zorundasın Ablanlara da bi anlam veremedim senin kadar onların da kanı canı umarım en iyi yolu ve tedaviyi bulursunuzcanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Canım Allah yardımcın olsun maddi manevi güç versin. Annen iyileşmiştir umarım, inşallah babacığında bi an önce şifa bulsun. Ablaların da farkına varır umarım durumun ciddiyetinin ve senin üstüne binen yükün, onlar da destek olurlar sürecine. Sen şimdi çok ilerileri düşünmemeye çalış, inşallah babanla bebeğinin de uzun yılları olur birliktecanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Ay kusura bakmayın aslında aklıma geldi merak etmişsinizdir diye. Anksiyeteyi ilaçsız geçirmek çok zor oldu, terapi ile uğraşırken çok da başka şeyler düşünemedim.
Evet ya tüm bebeklerimiz artık yaşam sınırını aştı inşallah hepsini sağ salim alacağız kucağımıza
Küçükken kıyamaz yiyemezdim annesinden ayrilmasin diyeTüm hamileler ve mandalina severler adına mandalina fotoğrafımızı güncelleyelim
Malum haftalar ilerliyor göbekler büyüyor
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda ikisine de Allah şifa verir inşallah dualarım sizinleKuzum cok uzuldum. Rabbim zorunuzu kolay eylesin insaAllah tez zamanda babacigin annecigin şifa bulsun Rabbim.seni de bebegini de muhafaza etsin
Allah acil şifalar versin annene de babana da gerçekten de hamile zamanlarımızda herşey üst üste geliyor rabbim sabır versin darda ve zorda olan bizlere sıkıntılarımızı feraha kavuştursuncanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Zerefcim bu akşamki dualarımızda anneciğin ve babacığın için geliyor. Allah korkularından sakınsın seni canım benim. Başka ne denir bilemedim. Yaz arada yine habersiz bırakma bizicanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Çok zor zamanlardan geçiyorsun canım rabbim sabır versin inşallahcanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Allah acil şifalar versin seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşim atandı evlendi annemi babamı beni sildi hayatından görüşmüyor ailemle sürekli ben ilgileniyorum çok yorucu ve üzücü oluyor ki benim babam biraz sorunlu beni hamile halimle 3 kere ağlattı yinede insan kıyamıyor ailesine inşallah baban tez zamanda iyileşircanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum babacığnıza Evladınız çok şanslı olacak böyle iyi kalpli anne ve babası olduğu için Her karanlık gecenin bir sabahı vardır Bugünleri en kısa sürede atlatıp feraha çıkın inşallah Benim de ailemde üst üste üzücü şeyler oldu en son ani bir vefat yaşadık Bazen elimizden birşey gelmiyor iştecanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Rabbim annene babana şifa versin sana da bolca sabır versin kendine ve bebeğinede dikkat et seninde güçlü durman lazım rabbim yardımcın olsun dualarımız seninlecanlarım buradayım. maalesef biraz zor günlerden geçiyorum babama kanser teşhisi konuldu ve biraz geç kalmış bir teşhis. aynı zamanda annem de ağır bir hastalık geçirdi ikiye bölündük. günlerdir acillerde hastanelerde muayenelerde koşturuyorum gece gündüz çok yoruldum. en çok da psikolojim yoruldu. 2 ablam var ikisi de yabancı gibi oldular bir anda ameliyat fiyatı çok yüksek çıkınca:) hangi doktorda hangi tedavi uygulanacağının kararını vermek bile benim ve eşimin üzerinde. siz bilirsiniz diyorlar:) ben alışkınım önceden de böyleydi ama bu sefer hamile halimle çok daha yıkıcı oldu. oğluma babamın adını koymaya karar vermiştik, bir şey olacak da onu göremeyecek diye çok korkuyorum. ya da bebeğim çok küçükken kaybedeceğim diye çok korkuyorum. babam benim için o kadar başka ki kelimelerle ifade edemem ilişkimizi.. gözümün önünde erimesine kahroluyorum. en doğru tedavi şekline karar vermeye çalışıyorum çünkü her doktor farklı bir yorumda bulunuyor. yanlış bir yol izleyeceğiz diye de korkuyorum. üzüntü, korku, hayal kırıklıkları, kızgınlık, çaresizlik hepsini aynı anda yaşıyorum. bunları yaşarken bebeğim için endişe ediyorum. bu kadar olayın beni bu durumdayken bulmasına kızıyorum. sonra isyan etmemeye çalışıyorum insanlar nelerle uğraşıyor diyorum. uğraşmak, yorulmak hiç dert değil hepsi gelir geçer tek düşündüğüm bebeğime bir zarar gelmemesi en çok yoran da bu zaten. burada birkaç dua grubuna katılmıştım onlara bildirim yapmak için çok kısa girip çıkıyorum. bazen buraya da bakıyorum ama çok kısa oluyor ve dahil olamıyorum. ama aklımdasınız hepinizinşallah yine buralarda olacağım
Bende hep aşağıda oldu kizimda yukardaydi bende çok korktum sağlık ocağındaki ebeye sordum nekadar doğru bilmiyorum ama 7 aydan itibaren. Yukarı çıkar dedi bakalım bekliyorum hala asagida karnımKızlar bişe soracağım. Erkek bebek karnı yukarıda mı sizde de. Mesela alt yumuşak göbeğimin çevresi sivri öne doğru.
Kesinlikle haklısınGrubumuzun biraz modu düştü dimi ama artık hazırlıklı olmamız lazım artık yavaş yavaş doğumlar başlar moralimizi yüksek tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?