2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende hep aşağıda oldu kizimda yukardaydi bende çok korktum sağlık ocağındaki ebeye sordum nekadar doğru bilmiyorum ama 7 aydan itibaren. Yukarı çıkar dedi bakalım bekliyorum hala asagida karnım
Yaaa benim aşağı iniyo bir de bu hafta aniden büyüdü resmen 5 günde ve aşağı indi bakalım rahim efendi napıyo inşallah uslu uslu duruyodur

Yaaa benim aşağı iniyo bir de bu hafta aniden büyüdü resmen 5 günde ve aşağı indi bakalım rahim efendi napıyo inşallah uslu uslu duruyodur
Korkma kişiden kişiye değişiyor karnin aşağı yukarı olması inşallah birşey olmaz birde biz sürekli vücudumuzu takip ediyoruz kuruntu yapıyoruz bence evrene guzel mesaj verelim dua edelim

Bizde de aynı artık tartıya hiç çıkmak istemiyorum birde doktorum şeker yuklemesi yaptıralım dedi hem yaş hem kilo alımı kabul etmedim bilse..daha zor olacak o yüzden korkuyorum kızımda 15 kg almıştım şimdi 9 kg daha var bakalım ne olacağiz
Bizim besigimiz abladan var anne yani ablayı ayırmamız lazim çok küçük daha kıyamıyorum 16 aylik çünkü ikisi aynı odada çok zor buda beni baya üzüyor bebek arabamız pusetimiz lohusa takımız var bir kaç 5 li hastane çıkışı aldım yıkadım utuledim kutulara koydum hazirli olsun diye bir haftada nasip olurda hastane çantasını hazırlarim zamanında saglicakla hastaneden kucağımıza alıp çıkmayı nasip etsin

Rabbim şifa versin sizlere de güç kuvvet

Tez zamanda sıkıntılarınız feraha kavuşsun inşallah. Rabbim bu mübarek gün hürmetine şifa nasip etsin babana ve annene. Dilerim en kısa sürede atlatır canım benim

Kuzum cok uzuldum. Rabbim zorunuzu kolay eylesin insaAllah tez zamanda babacigin annecigin şifa bulsun Rabbim.seni de bebegini de muhafaza etsin

Allah acil şifalar versin annene de babana da gerçekten de hamile zamanlarımızda herşey üst üste geliyor rabbim sabır versin darda ve zorda olan bizlere sıkıntılarımızı feraha kavuştursun

Zerefcim bu akşamki dualarımızda anneciğin ve babacığın için geliyor. Allah korkularından sakınsın seni canım benim. Başka ne denir bilemedim. Yaz arada yine habersiz bırakma bizi

Rabbim annene babana şifa versin sana da bolca sabır versin kendine ve bebeğinede dikkat et seninde güçlü durman lazım rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle
hepinize çoooook teşekkür ederim, tek tek cevaplayamadım ama her cümleniz her duanız kalbime dokundu Allah razı olsun iyi ki varsınız böyle zamanlarda insan ne ister ki bir dost kelamından başka.. ama artık insanın çevresinde gerçek bir insan bulması o kadar zor ki.. o yüzden biz burada çok kıymetliyiz annem bu halimi görünce “bu hayat böyle gidecek üzüntülerle mutluluklarla hepsi beraber” dedi. düşündüm, evet en doğrusu buydu ama ben bunu başaramıyorum galiba bütün hazırlığı bıraktım, doğum planı yapıyordum o da kaldı, annem de beni harekete geçirmeye çalışıyor az kaldı diye ama odaklanamıyorum ki keşke yapabilsem. biri 10lu biri 5li hastane çıkışı, 8-9 tane tulum, 3 tane body ve birkaç boyunluktan başka bir şey yok şu an beşik siparişi verecektim firma ile görüştüm sonra bu durumlar çıkınca onu da salladım unutmuşum. hepsi o kadar gözümde büyüyor ki.. bebek arabasına falan hiç girmiyorum bile almayı düşündüğüm beşiği ekliyorum benim en sevdiğim vurulduğum model

Çok güzelmiş kuzum yatağı biraz daha aşağı iniyor mu

Çok şık kuzum

Çok güzel canım. Ben de buna fiyat almıştım yüksek gelmişti modern çok
ben de bunu yapan 2 yer buldum biri 1500₺ daha uyguna yapıyor boyut büyüse de fiyat değişmiyor o yüzden kullanışlı geldi hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanabilirim diye

Kızlar buda benim kızımın uyku arkadaşı ben alalı çok oldu 450 ye almıştım şuan bayağı uçmuş fiyatlar ama kullanan tanıdıklarım çok işe yaradığını söylüyor
Ben yağız için almıştım canım ; yorumları çok iyiydi. Uyku arkadaşı olsun vs diye işte. Ama benim bebeğime olmadı mesela, sesinden ürktü. İçinde iki üç çeşit Farklı beyaz gürültü var mesela, bastıkça değişiyor, ama sevemedi. Sonra büyükçe oyuncak sepetine koydum, merakla bastı diyelim ki, o zmn bile korkup yanıma geliyordu o derece. İnş gönlüne göre olur uyar, kullanırsınz. Ayısı duruyor, içindekini çöpe attım ben
Her bebek bir olmuyor ; kimi bebek için saç kurutma makinesi sesi, çamaşır makinesi , süpürge sesi iyi olurken; bir başka bebek o sesten rahatsız olabiliyor.

ben de bunu yapan 2 yer buldum biri 1500₺ daha uyguna yapıyor boyut büyüse de fiyat değişmiyor o yüzden kullanışlı geldi hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanabilirim diye
Aynen canım uzun süre kullanırsın. Park yatak mantığıyla aynı zaten modeli. Sadece ahşap olması daha güzel tabi ki. Sağlıkla uyusun büyüsün paşa

Bunlar tehlikeli değil mi ya görüntü çok güzel de sıkışma düşme vs riskleri olur diye düşünüyorum ben hep park yatak bakıyorum

Ya kızlar ben artık hastalıktan ölücem gerçekten kusma ishal vardı o geçti öksürük sinüzitle beraber baş ağrısı başladı kafamı kesip atmak istiyorum geceleri öksürmekten uyuyamıyorum önerisi olan var mı

Kuzum sicak suya karabiber tarcin limon bal koy yatmadan ic ben oksurme krizlerimi bununla atlattim gecmis olsun Rabbim sifa versin

Aynen canım uzun süre kullanırsın. Park yatak mantığıyla aynı zaten modeli. Sadece ahşap olması daha güzel tabi ki. Sağlıkla uyusun büyüsün paşa
ben de ahşap sanmıştım ama demirmiş amin kuzumm hepimizin bebisleri sağlıkla büyüsün

Bunlar tehlikeli değil mi ya görüntü çok güzel de sıkışma düşme vs riskleri olur diye düşünüyorum ben hep park yatak bakıyorum
evet kullananlar da koruyucu minder koymuş kenarlarına

Aslında bir buçuk iki sene sonra ikinciyi düşünüyorum belki daha erken ama acilde yaşadıklarından sonra normal yapamayacagima karar verdim yani açıklık muayenesi yaptiramiyorum hap kadar fitil verdiler kendi bedenime kendim onu yerlestiremeyen bı insanım yani

Kızlar konteolden geldim 1780 gr 41 cm boy dedi 3 hafta sonra dikişleri alalım normal doğumu bekleyelim dedi sen yaparsın güçlüsün sana güvwniyorum diyor dr, kızımda normal doğumdu, dikişleri alınca hemen gelmez dimi dedim gelmez merak etme diyor bellide olmaz tabi , 3 hafta düşün sezeryan durumu olursa dikişleri almayız doğumda alınırmış, kayıplardan dolayı normal doğum korkum var bakalım nasıl olacak oğluş doğumu sağlıkla gelsinde tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…