Yaaa benim aşağı iniyo bir de bu hafta aniden büyüdü resmen 5 günde ve aşağı indi bakalım rahim efendi napıyo inşallah uslu uslu duruyodurBende hep aşağıda oldu kizimda yukardaydi bende çok korktum sağlık ocağındaki ebeye sordum nekadar doğru bilmiyorum ama 7 aydan itibaren. Yukarı çıkar dedi bakalım bekliyorum hala asagida karnım
Korkma kişiden kişiye değişiyor karnin aşağı yukarı olması inşallah birşey olmaz birde biz sürekli vücudumuzu takip ediyoruz kuruntu yapıyoruz bence evrene guzel mesaj verelim dua edelimYaaa benim aşağı iniyo bir de bu hafta aniden büyüdü resmen 5 günde ve aşağı indi bakalım rahim efendi napıyo inşallah uslu uslu duruyodur
Bizde de aynı artık tartıya hiç çıkmak istemiyorum birde doktorum şeker yuklemesi yaptıralım dedi hem yaş hem kilo alımı kabul etmedim bilse..daha zor olacak o yüzden korkuyorum kızımda 15 kg almıştım şimdi 9 kg daha var bakalım ne olacağizBen sanki her hafta yarım kiloyu yuvarlıyorum ey ahaliii.. Sizde durumlar nasıl
Grubun modu düştü yorumuna katılıyorum, nerede bu alışveriş yapan analar hani fotolar.. Yavaştan artık beşik ve oda fotileri de görmeye başlarız diye umuyorum 1 2 haftaya.. Renklenelim azıcık
Zerefim neye üzülsem bilemedim. Çok geçmiş olsun baban adına Rabbim şifa versin. Allah’ın sana bir sınavı bu canımın içi. Elbet geçecek. Ama sanırım senin ve eşin için yorucu da olsa, sonu güzel olacak. Ablalarının sessizliği yerine senin ve eşinin hassaslığını; Rabbim karnındaki bebeğini hayırlı bir evlat olarak taçlandırsın. Kız evlatlar için elbette başka baba sevgisi. Ama dik durmaya gayret et. Burda hepimizin babası için aynı ihtimal söz konusu. Unutma; hasta olan değil; eceli gelen gider. Hep aklımızdasın. Güzel haberler vermeni bekliyoruz bitanem. Rabbim zorunu kolaylaştırsın
Rabbim şifa versin sizlere de güç kuvvet
Tez zamanda sıkıntılarınız feraha kavuşsun inşallah. Rabbim bu mübarek gün hürmetine şifa nasip etsin babana ve annene. Dilerim en kısa sürede atlatır canım benim
Kuzum cok uzuldum. Rabbim zorunuzu kolay eylesin insaAllah tez zamanda babacigin annecigin şifa bulsun Rabbim.seni de bebegini de muhafaza etsin
Çok çok üzüldüm Allah zorunuzu kolay eylesin Allah şifa versin babacigina annecigine sağlıkla ilgili durumlarda insan çok üzülüyor ama bebeğin için güçlü olmak zorundasın Ablanlara da bi anlam veremedim senin kadar onların da kanı canı umarım en iyi yolu ve tedaviyi bulursunuz
Canım Allah yardımcın olsun maddi manevi güç versin. Annen iyileşmiştir umarım, inşallah babacığında bi an önce şifa bulsun. Ablaların da farkına varır umarım durumun ciddiyetinin ve senin üstüne binen yükün, onlar da destek olurlar sürecine. Sen şimdi çok ilerileri düşünmemeye çalış, inşallah babanla bebeğinin de uzun yılları olur birliktesen ne zaman bir şeyler paylaşmak istersen yaz bize, hafiflersin belki bi nebze de olsa. Elimizden bir şey gelmese de dua ederiz. Her kapının anahtarı
Allah acil şifalar versin annene de babana da gerçekten de hamile zamanlarımızda herşey üst üste geliyor rabbim sabır versin darda ve zorda olan bizlere sıkıntılarımızı feraha kavuştursun
Zerefcim bu akşamki dualarımızda anneciğin ve babacığın için geliyor. Allah korkularından sakınsın seni canım benim. Başka ne denir bilemedim. Yaz arada yine habersiz bırakma bizi
Çok zor zamanlardan geçiyorsun canım rabbim sabır versin inşallaheşinin destekçi olmasına sevindim. Bazı şeyler insanları birbirine daha da bağlar. Baba anne çok değerlidir hepimiz için o yüzden ablanları anlayamadım. Ben canla başla koşardım senin yükünü alırdım iki canlısın yorulma diye. Allah bunun da mükafatını verir sana canım. İnşallah baban için de uygun bir tedavi bulunur tez vakitte şifa bulur
Allah acil şifalar versin seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşim atandı evlendi annemi babamı beni sildi hayatından görüşmüyor ailemle sürekli ben ilgileniyorum çok yorucu ve üzücü oluyor ki benim babam biraz sorunlu beni hamile halimle 3 kere ağlattı yinede insan kıyamıyor ailesine inşallah baban tez zamanda iyileşir
Çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum babacığnıza Evladınız çok şanslı olacak böyle iyi kalpli anne ve babası olduğu için Her karanlık gecenin bir sabahı vardır Bugünleri en kısa sürede atlatıp feraha çıkın inşallah Benim de ailemde üst üste üzücü şeyler oldu en son ani bir vefat yaşadık Bazen elimizden birşey gelmiyor işte
hepinize çoooook teşekkür ederim, tek tek cevaplayamadım ama her cümleniz her duanız kalbime dokundu Allah razı olsun iyi ki varsınızRabbim annene babana şifa versin sana da bolca sabır versin kendine ve bebeğinede dikkat et seninde güçlü durman lazım rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle
Çok güzelmiş kuzumhepinize çoooook teşekkür ederim, tek tek cevaplayamadım ama her cümleniz her duanız kalbime dokundu Allah razı olsun iyi ki varsınızböyle zamanlarda insan ne ister ki bir dost kelamından başka.. ama artık insanın çevresinde gerçek bir insan bulması o kadar zor ki.. o yüzden biz burada çok kıymetliyiz annem bu halimi görünce “bu hayat böyle gidecek üzüntülerle mutluluklarla hepsi beraber” dedi. düşündüm, evet en doğrusu buydu ama ben bunu başaramıyorum galiba bütün hazırlığı bıraktım, doğum planı yapıyordum o da kaldı, annem de beni harekete geçirmeye çalışıyor az kaldı diye ama odaklanamıyorum ki keşke yapabilsem. biri 10lu biri 5li hastane çıkışı, 8-9 tane tulum, 3 tane body ve birkaç boyunluktan başka bir şey yok şu an beşik siparişi verecektim firma ile görüştüm sonra bu durumlar çıkınca onu da salladım unutmuşum. hepsi o kadar gözümde büyüyor ki.. bebek arabasına falan hiç girmiyorum bile almayı düşündüğüm beşiği ekliyorum benim en sevdiğim vurulduğum model
Eki Görüntüle 3170683 Eki Görüntüle 3170684
Çok şık kuzumhepinize çoooook teşekkür ederim, tek tek cevaplayamadım ama her cümleniz her duanız kalbime dokundu Allah razı olsun iyi ki varsınızböyle zamanlarda insan ne ister ki bir dost kelamından başka.. ama artık insanın çevresinde gerçek bir insan bulması o kadar zor ki.. o yüzden biz burada çok kıymetliyiz annem bu halimi görünce “bu hayat böyle gidecek üzüntülerle mutluluklarla hepsi beraber” dedi. düşündüm, evet en doğrusu buydu ama ben bunu başaramıyorum galiba bütün hazırlığı bıraktım, doğum planı yapıyordum o da kaldı, annem de beni harekete geçirmeye çalışıyor az kaldı diye ama odaklanamıyorum ki keşke yapabilsem. biri 10lu biri 5li hastane çıkışı, 8-9 tane tulum, 3 tane body ve birkaç boyunluktan başka bir şey yok şu an beşik siparişi verecektim firma ile görüştüm sonra bu durumlar çıkınca onu da salladım unutmuşum. hepsi o kadar gözümde büyüyor ki.. bebek arabasına falan hiç girmiyorum bile almayı düşündüğüm beşiği ekliyorum benim en sevdiğim vurulduğum model
Eki Görüntüle 3170683 Eki Görüntüle 3170684
evet canım iniyor kademeleri var ve bir tarafı çıkarak anne yanı da oluyorÇok güzelmiş kuzumyatağı biraz daha aşağı iniyor mu
Çok güzel canım. Ben de buna fiyat almıştım yüksek gelmiştievet canım iniyor kademeleri var ve bir tarafı çıkarak anne yanı da oluyor
ben de bunu yapan 2 yer buldum biri 1500₺ daha uyguna yapıyor boyut büyüse de fiyat değişmiyor o yüzden kullanışlı geldi hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanabilirim diyeÇok güzel canım. Ben de buna fiyat almıştım yüksek gelmiştimodern çok
Ben yağız için almıştım canım ; yorumları çok iyiydi. Uyku arkadaşı olsun vs diye işte. Ama benim bebeğime olmadı mesela, sesinden ürktü. İçinde iki üç çeşit Farklı beyaz gürültü var mesela, bastıkça değişiyor, ama sevemedi. Sonra büyükçe oyuncak sepetine koydum, merakla bastı diyelim ki, o zmn bile korkup yanıma geliyordu o derece. İnş gönlüne göre olur uyar, kullanırsınzKızlar buda benim kızımın uyku arkadaşı ben alalı çok oldu 450 ye almıştım şuan bayağı uçmuş fiyatlar ama kullanan tanıdıklarım çok işe yaradığını söylüyor
Aynen canım uzun süre kullanırsın. Park yatak mantığıyla aynı zaten modeli. Sadece ahşap olması daha güzel tabi ki. Sağlıkla uyusun büyüsün paşaben de bunu yapan 2 yer buldum biri 1500₺ daha uyguna yapıyor boyut büyüse de fiyat değişmiyor o yüzden kullanışlı geldi hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanabilirim diye
Bunlar tehlikeli değil mi ya görüntü çok güzel de sıkışma düşme vs riskleri olur diye düşünüyorum ben hep park yatak bakıyorumben de bunu yapan 2 yer buldum biri 1500₺ daha uyguna yapıyor boyut büyüse de fiyat değişmiyor o yüzden kullanışlı geldi hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanabilirim diye
Kuzum sicak suya karabiber tarcin limon bal koy yatmadan ic ben oksurme krizlerimi bununla atlattim gecmis olsun Rabbim sifa versinYa kızlar ben artık hastalıktan ölücem gerçekten kusma ishal vardı o geçti öksürük sinüzitle beraber baş ağrısı başladı kafamı kesip atmak istiyorum geceleri öksürmekten uyuyamıyorum önerisi olan var mı
ben de ahşap sanmıştım ama demirmişAynen canım uzun süre kullanırsın. Park yatak mantığıyla aynı zaten modeli. Sadece ahşap olması daha güzel tabi ki. Sağlıkla uyusun büyüsün paşa
evet kullananlar da koruyucu minder koymuş kenarlarınaBunlar tehlikeli değil mi ya görüntü çok güzel de sıkışma düşme vs riskleri olur diye düşünüyorum ben hep park yatak bakıyorum
Ahşapları da kemiriyor ya bebişlerben de ahşap sanmıştım ama demirmişamin kuzumm hepimizin bebisleri sağlıkla büyüsün
evet kullananlar da koruyucu minder koymuş kenarlarına
Aslında bir buçuk iki sene sonra ikinciyi düşünüyorum belki daha erken ama acilde yaşadıklarından sonra normal yapamayacagima karar verdim yani açıklık muayenesi yaptiramiyorum hap kadar fitil verdiler kendi bedenime kendim onu yerlestiremeyen bı insanım yaniYok canım. Bebeğim geliş zamanıyla doğum şeklinin ilgisi yok. Bebeğe ve sana bağlı değişkenler var. Mesela suyun patlamadı henüz , bebeğin hareketleri , kalp atışları iyiyse , sancın yeterliyse normal doğurursun. Ama vajinal enfeksiyonun varsa, tahlil sonucun çıkarsa; doğum kanalından geçerken bebeğe bulaşmasın diye, sezeryan önerirler.
Ya da bebeğin kalp atışları, hareketleri yavaşlamışsa, sen de açıklık kontrolüne bile pek müsaade edemeyeceksen, acil müdahale söz konusuysa, sezeryan önerilir. Sana ve bebeğe bağlı tamamen. Eğer Yakın zmnda ikinciyi düşüneceksen, normal yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?