2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bence insanın kendini tanıması, bilmesi kadar güzel bi şey daha yok. Aklın yolu bir canım. Hiç kendine travma yaşatma o zmn. Fitil bile koyamıyorsan, normal doğum sana çok zor olur. Sezeryan da kolay değil, sonuçta kesi var karnında, ama kimse alt kısımla ilgilenmiyor , bakmıyor, görmüyor bile. Bu anlamda daha iyi geld.
Ben fitil koyuyorum mesela, ama bana göre de değil normal mesela. Allah gönlüne göre vaktinde doğum nasip etsin

Maşallah paşama çok sevindim
Ama canım ilk kez o haftada alınan serklaj duyuyorum. Genelde 36-37+ da alınıyor. Çünkü dediğin gibi; ne zmn geleceği belli olmaz. 34 haftalık doğarsa tmm küvöze girmez ama yine de 36 dan önce doğan bebeklere erken doğan deniyor. Bence bekle ya iki hafta daha. Ne farkeder ki ? Sence ?

Çok rastlıyoruz dikişi alınsada günü çok geçenler oluyor diyor seninki sıkıntısız çok sağlam kapalıymış bide dr 31 aralıkta alalım dedi ben bir hafta önce olsun dedim aslında karıştı mevzu çünkü ben normal pek düşünmüyordum şimdi düşünüp karar vereceğim olmadı aldırmam

Farketmez canım normal doğumda hemen ayaklanıyoruz o iyi geliyor insana, ama dr bizim sezeryanlarımızdada korkma hemen ayaklanıyorlar o konuda korkun olmasın dedi bilmiyoruö canım kafam karıştı sağlıkla gelsinde aldırmam dikişleri gibi geliyor son gittiğimde konuşup net karar veririz

Allah gönlüne göre versin arkadaşım.
Normal olacaksa da nolur nolmaz, sen 37 de aldır ya. Evet genelde 40 a kadar bekleyenleri çok okudum. Ama garanti olsun. Anne karnına tekrar sokma şansımız yok bu bebeleri, bir gün bir gün bizim için

Hakkımızda hayırlısı renklicim zaten en ufak riskte normal yaptırmam diyor ama sanırım ben günü saati belli cırt pırt sezeryan yaptırrım beklerse bebiş

Kızlar şeker yüklemenin önemiyle ilgili bişey anlatıcam. Dün kardeşim telefonla arkadaşıyla konusuyordu yenidoganda ikiside. Dün doğan bebeklerin hepsi şeker hastalıgıyla dogmus. Sürekli takip ediyorlar. Beslenme oncesi sonrası telefonda hepsi diyabet cocukların yaaa diye anlatıyodu. Bende sordum nasıl yani hepsi diye. Korktum bi an cıkar bizde die. O da anlatıyo işte su su durumlrda oluyo falan. E dedim şeker yuklemesinde cıkmıyo mu bu durum die. Diyabetli doğan cocukların hiçbirinin annesi şeker yuklemesi yaptırmamıs. Oyuzden de cocugun durumunu anlayana kadar cok gec kalıyorlarmıs şeker komasına falan girenler oluyomus. Birebir canlı ornegi dün denk geldi. Boşuna mı şeker yuklemesi yapın dioruz dedi.

Moralinizi ben düşürdüm ben yükselteyim inşallah

Eklentiler

• IMG_20221203_131409.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 84
Ben hastaneden cikmadan 50gr yüklediler 178 çıktı yükleme öncesi 75, pazartesi 100 yukleyecekler 3 saat tuvalete gitmeden nasıl duracağım ve aç bir de 4 defa kan alıyorlar

Moralinizi ben düşürdüm ben yükselteyim inşallah
Hayır tabiki sen düşürmesin genel bi durgunluk vardı grupta.. Olumsuz şeyleri paylaşmayalım anlamında değildi o laf tabiki.. Sen düşürmesin ama piremmses kıyafetine sen yükselttinn ne gadan da süslü bi hamişsin sen öylee

Ay aslında hiç değildim böyle bişi çıktı içimden premses oldum galiba ya da öyle hissetmek için, hepimiz ana kraliçe olacağız premseslikten, ana kralicelige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…