2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hayırlısı ile o güne gelirsek ben de çok istiyorum, bir de ben çıkarken orada kim olacak eşim çocuk peşine gidip beni unutacak mi merak içindeyim
Ben eşime dedim bebeği kucağına ilk sen al diye. Kimseye verme dedim hahah. Ama o beni bekler kesin (umarım hahaha)

İzlediğim videolarda dikkatimi çeken çoğunlukla gebeyi anne babası bekliyor eşler bebekle gidiyor tabi heyecan da sebep oluyor ama hiç söylemeyeceğim bakalım ne yapacak ,

Bu arada size halihazırdaki durumumu söyleyeyim, ben devlet aciline gitmiştim çünkü doktorumun muayenehasi var, eve döneceğimi düşünerek gittim ancak sancı çektiğim görüldü ve erken doğum şüphesi ile yatırdılar, iki gece üç gün kaldım, sancılar düzensizdi, o nedenle eve göndermeye karar verdiler, enfeksiyon var ama tam sonuç çıkmadı fitil başlattılar 6 günlük, acilmam yok (iki defa kontrol ettiler beni benden aldılar hiç uygun değilim bunu yaptırmaya korkutmak değil niyetim ben kendine hap kadar fitil koymayan biriyim) , 35mm hala, yalancı sancı olduğuna karar verdiler, 10 gün rapor verdiler sonra yine alıp 32 haftayı tamamlayacağım ve işten ayrılacağım, pazartesi günü kendi doktoruma gideceğim ben göreyim bakalım sahte mi gerçek mi sancin dedi, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı ile o güne gelirsek ben de çok istiyorum, bir de ben çıkarken orada kim olacak eşim çocuk peşine gidip beni unutacak mi merak içindeyim
İnstagramda bisey okumuştum kadin dogum yapmiş bekleme salonunda sadece annem vardi ben cikarken diyor, o an anladim ki herkes kendi yavrusunun derdine dusuyor yazmis cok duygulanmistim
Benim de dun geceden beri ara ara gelen adet sancisi gibi sancim oldu gece 2 kere oldu bi anda da kesiliyor sabahta 1 kere oldu endise etmeli miyim bilemedim hala ortaligi toparlamakla ugrasiyorum duzenle bisey yasamadigim icin sakin kalmaya calisiyorum

Benim hiç hevesim yok doğum fotosu falan. Sağlıkla vaktinde gelsin yeterki modundan çıkamadım hala onları düşünemiyorum..
Ben eşime demiştim çocuğun peşinden hemen git sakın gözünü ayırma karışır falan diye zaten çıkartan personel de baba bizime gelsin demiş. Ağlarsa anam ağlar modunda gözü yaşlı ana yavrusunu bekliyordu ameliyathane kapısında
Bu doğumda da eşimi kızın peşine yollarım gözünü ayırmasın üstünden

Şimdi nasılsın canım. Tekrar oluyor mu. Bundan sonra ara ara içimizden birilerimizi yoklayacak sancılar demek ki. Bu şekilde yazmak aslında tecrübe bence. Çünkü senin başına gelen bana gelse benzer durum der panik yapmam mesela

Ben iki gündür yaşıyordum, gaz sancısına benzetmistim ama son gece çok rahatsız etti dayanılmaz değil ama rahatsız ediciydi ve hastaneye gitmeden önce gördüğüm ise çocuk sancı sırasında kendini karnıma dayadı resmen dedim eşime hadi gidelim bı bakalım, eve gelip sahlep içmeyi planlarken yatış dediler

Aynen kuzum bende hani goruyorum ya bazi seyleri belki ondan panik olmuyorum en azindan soguk kanli davranabiliyorum
Agrim akşamları daha çok oluyor, rahatsız edici malesef farklı bir ağrı daha var o da bacak aramda kemik ağrısı gibi sizde olan var mı
Benim 27. Haftadan beri var kemik agrim kuzum doktorum bebek baski yaptigi icin cat kemigin agriyor dedi aciliyor kemikler dedi osteocare diye bi takviye verdi o beni dunden beri rahatlatti biraz agrilar hafifledi kuzu
Benim regl sancim cok olmaz ama usutunce ayaklarimi o ay sancili gecerdi dun gece de baya baya o agri vardi bi anda kesilmesi garipti ama karnimi yokladigimda sertlesme falan olmadi ondan dolayi sakin kalabildim ama su an yururken asagida baski fazla oluyor sali gunku kontrolumde serviks normal seviyedeydi

Cok iyi anliyorum ama benim bebeğim de surekli toparlaniyor sürekli kasilma var hemen doğum olmadi uzulme lutfen sende de inşallah boyle ilerleyecek bazi hamilelikler böyle geçiyormuş. Bizimde nasibimize bu varmis demekki. Sancin kac cikiyor peki?

Dr a git ilaçsız atlatmak zor hamilelikten mi bu garip salgından mı bende atlatamadım antibiyotikle on günde iyileştim geçmiş olsun

Normal doğumun annenin kilosuyla bir alakası var mı acaba? Biri yazmıştı benim kalçam geniş, kolay olur falan diye. Benim boyum kısa zayıfım korktum. Bir de yanlış atılan kesiler yüzünden cinsel hayatım bitti konularını okudum hep, sırf bu yüzden normal doğumdan soğuyacağım az kaldı. Sezeryan olmakta çok korkunç geliyor, kafam o kadar karışık ki
Ben dün dışarı çıktım, yürüyemeyecek kadar sancı girdi karnıma ve kasığıma. Bir süre sonra geçti eve geldim yattım regl ağrısı başladı, hani bacaklarına vurur ya sızı o şekilde çok fena ağlayacaktım zor durdum. 20 Aralık randevum var, doktor nts sokar mı acaba? Biz isteyebiliyor muyuz doktor mu karar veriyor girip girmeyeceğine

31. Haftada soktu beni kuzu sikayetlerinden bahsedersen sokabilir. Benim bidahaki kontrol de 20 aralik 3 hafta ya dustu kontrol aralari bakalim galiba bu donemlerde artik bu sancilar hayatimizin bir parcasi olacak bi de boy 1.50 alti olunca çati darligi olabiliyormuş onun disinda bilinclenmek ve bilincli oldugunu bilen bi doktorla dogurmak bence onemli.

Benimde genital bölgede adet öncesi gibi ağrı ve zonklama oldu ni kaç kez bebek artık ağırlaştı ona yordum ben

Onu bilmiyorum bişi demediler yatırdıklarında vardı sonra az az gördüler nts yi bağladıkları saatlere göre değişiyor mesela benim ağrım daha çok akşam oluyor

Ben de gittiğimde 31 olacağım. Sancıların normal olduğunu bilsem hiç önemli değil, oturur geçmesini beklerim. Dün o sancı girdi ya, ben hayalimde hastaneye gittim eşimi pijama ve bebek eşyalarını almaya eve gönderdim, sonra bebek kıyafetlerinin yıkanmadığını ne giydireceğimi düşündüm oturduğum yerde sancı bitene kadar ilk doğumumu gerçekleştirdim 163 boyum, doktorla doğumu konuşmadım bakalım gidince onu da sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…