2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yaaaa Allahim kadinlar olarak mukemmeliz
O zmn biraz da ben mod yükselteyim
Ben de son postayi yikadim serdim onceki kurudu simdi basliycam utuye
O da normaldir ya geçen uygulmada ilk trimesterde yaşanan rahim ağrıları son teimesterde de yaşanır diyordu
O zaman sakince bekliyoruz

Bana da acilde bakmislardi birazda yapan kisiyle mi alakali diye iyi düşünmek istiyorum. Baktirdim ama kendimi cok kastim. Bende de en cok yeterince güçlü ikinamazsam bebeğim kanalda kalir mj korkusu var. Spinal sezeryan da sicak geliyor biraz doktoruma bırakacağım sanirim ben. Cuma gidince konuşacağım riskli durumum da var normal olabilir mi diye.

Onu bilmiyorum bişi demediler yatırdıklarında vardı sonra az az gördüler nts yi bağladıkları saatlere göre değişiyor mesela benim ağrım daha çok akşam oluyor
Benimde genelde gece giriyor sancilarim. Kasilmam her daim. Diyorum bu bebek gece gelicek sanirim

Maşallah sübhan allah nazar değmesin canım doktoruna güven tabiki içine sindiyse iyi bir doktorsa. Doğuma ne kadar az kaldı şaka gibi geliyor artık çok şükür bugünlerimizw

Oğlum ilk torundu ameliyathaneye girdim ilk oğlum çıktı bebeği alan gitmiş peşinden benimde kapatma aşamasında tansiyonum düştü narkoz verdiler odaya gittiğimde bile hiç birşey hatırlamıyordum allahtan annem hala der ben seni nasıl yanlız bıraktım diye. Şimdiki eşim çocuklara çok düşkün hep kızı olsun istiyordu şükür rabbim aratmadı. Beklerim seni diyor ama ben bebeği alır odaya gider diye düşünüyorum gitsede tavır yapmam asla çok hevesli çünkü.

Kızlar 103’e düşmüş 130’a almıştım ben. Aşırı kaliteli, h&m mantığı gibi kolları bacakları kıvrılıp uzayabiliyo. Düşünen varsa koşsun. Kız diyor ama ben oğluşuma aldım

Kaç beden aldın, görünce hm sandım

Ben düğünümde böyleydim hep aman gerek yok dedim sonra çok pişman oldum hatıra aslında

Güzel isim olmuş girayı bende eklemeyi düşünüyorum ama ağır mı olur diye karar veremedim
Akın benden Giray babasından Kulağa çok hoş geliyor.
"Dilimize Moğolcadan geçen Giray ismi, 15. yüzyılda kurulmuş olan Kırım Hanlığında rütbe ve unvan olarak kullanılmıştır. Kelimenin sözlük anlamı hükmeden ve gücü elinde bulundurandır. Hükümdar, şah, sultan ve padişah kelimeleri bu isimle eş anlamlıdır"

O zmn biraz da ben mod yükselteyim
Aman tanrım didiiimmm aceleci hatunlar başlamış bile ayy yapın yapın foto atın bize aşka gelelim ben de aylar sonra ilk defa misafirliğe gittim bebeği olmuştu arkadaşımın 50 günlük nasıl tontirik bi tospik kilosu iyi olmasına rağmen gözüme minnacık geldi unutmuşuz valla.. Bide ev çok sıcaktı kurdeşen döktüm, 23 dereceye ayarlıymış ben okadar sıcak yapmam sanırım banyo günleri hariç tabi. Banyo yapacağı odayı ufoyla ısıtabilirim. Oğlumda klimaya ısıtıyorum salonu salonda yıkıyorduk keyifle giydiriyorduk. Bu eve monte ettirmedik klimayı UFO iş görür artıkın

Kahve içmedin inşllah queen, yarın da tam hafta dönümün bu akşam duaları sıklaştırmayalım sana

Ahahahaha la querida sen bensin resmen

Agrim akşamları daha çok oluyor, rahatsız edici malesef farklı bir ağrı daha var o da bacak aramda kemik ağrısı gibi sizde olan var mı
Canım benim bel kalça kemik ağrım oluyor sancı değilde yavaş yavaş spora başladım yürüme bandı,squat, eliptik yapıyorum haftada 3 gün iyi geliyor ama inanılmaz hamlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…