2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kizlar benim 27. Haftadan beri ic uyluk kemiklerim vajina kemiklerim popo kemiklerim pert yani alistim o agriyla yasamaya bazen hafifliyo bazen artiyo hatta gece koltukta uyuyakalmisiz esimle odaya gecerken yuruyemedim acidan agliyodum ama benimle butunlesti o agrilar artik hayatimin normali oldu bana da merdiven cikma ama yuruyus yap dedi ebe

His dediğin şey mi renkli mesela ben sezeryan oldum orası baya uyuşuktu ameliyat sonrası. Dokunuyordum ama yüzde 10 felan dokunduğumu hissediyordum. Öyle bişey mi?
Aynen canım. Zaten önünden de bi şey görünmüyor ama kulağın bebek ne zmn aglicak fln diye bekliyorsun öylece

Yamulmuşuz topluca kilo var mıydı canım sende peki

Benim kizimda temmuz çocuğu ama yazlami alakası var yoksa yaşlami bilmiyorum yada cinsiyetlemi kızımda öyle dinctim her işimi yapardim hafiftim ama bunda varya vinç cagirsalar anca kalkarım okadar hamim elim kolum kalkmıyor

Benim sadece sırtım ağrıyor çünkü aldığım 3 kilonun 2si memelerimde malum böyle devam ederse nadide sultan’a evrilcem
Benim 5 oldu aldığım kilo şu an 78 im. Ama karnım ve kalçam var. Çatım hiç ağrıtmazdı ilk defa bu gebeliğimde ağrıyor. Karnım çok sert oluyor bazen. Popol geceleri mahvoluyor zaten ne tarafa dönsem eziliyor diğer taraf tarafından. Oluyor da oluyor ya

Ben hareket, alınan kilo ve yaşla ilgilidir diye düşünüyorum. Ben de TIR gibiyimağır vasıtabir de evim merdivenli, biri kucağımda diğeri karnımda iki bebeyle in çık yapıyorum sürekli. Her yerim ağrıyor.

Ya şu an mesela deli gibi açım. Yesem reflü olacak, gece ejderha gibi olacağım. Yemesem aç aç uyuma mutsuzluğu... Allah başka dert vermesin

Arkadaşlar önemli bir sorum var. Benim haftam çarşamba dönüyor. Yani bugün. Tam 31+0 bugün ama 32 nin içinde sayılıyor ya. Ben sabah doktora gidip çalışabilir raporu alayım mı? Haftaya almıştım randevuyu ama şimdi haftayo okurken bu hafta demiş aklım karıştı

Sen bı doktoruna haber et canım bı kontrol etmesinde fayda var

Benimde şuan kilom 81 kg 72 ile hamile kaldım 9 kilo aldım halada almaya devam edeceğim sanirim birde dikkat et canim bebeklerini kucağına alırken ben kızımı çok kaldırdım kucagimda 9.5 kg karnımdaki bebek aşağı inmiş doktor ağır kaldırmamami yasakladı az bir zamanımız kaldı dişinizi sikalim saglicakla kucagimzia alalım insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…