2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Sabah sabah çok üzüldüm çok ağladım Melissa kuzuma. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Anneciğine gönül ferahlığı versin inşallah Dualarımız seninle kuzum kendin de demişsin anneliği çok sevdim diye. İnşallah Melissanın da sağlıklı bir kardeşi olur. Çok dua edeceğim bunun için. Bizleri habersiz bırakma kendini iyi hissedince bizimle duygularını paylaş canım.

Kızlar su ağrı, acı olayından bahsetmek istiyorum. Bikaç gündür karnım aşırı sertti, ve yürürken bu çatı ağrısından ve sanki serklajın batmasından gibi bi hisle acı hissediyordum. Çok uzanamıyorum da maalesef. Dün akşam doktora yazınca gel bakalım dedi, nstde hiçbi şey yok. Bebek de iyi. İdrar tahlili verdim o da temiz. Yani beden aynı beden; ama yağızda bu kadar hissetmedim ağrı acı açıkçası. Her hamilelik Farklı geçebiliyor demek ki diye siz e de söyleyim dedim. Çünkü bi sıkıntı olsaydı elbette çıkacaktı testlerde. Demek ki ah vah la gececek sonrası , prenses hamilelerden olamayacaz

Şıkır şıkır gezen hamilelere çok özeniyorum valla biz malesef olamayız gibi. Ev işlerini yemeğimi yapayım yeter gezip tozayım istemiyorum hiç.

Rabbim dayanma gücü versin inşallah

Ben de h bir şey yapmak istemiyorum ya evi bile toparlayamıyorum. Bir de misafir gelmek istiyor. Kaç kere aradı erteledim bir arkadaş. İlla evini görmeye gelmek istiyorum diyor. İki küçük çocuk var zaten. Zorlanıyorum keşke biraz daha anlayışlı olsalar. Doğumdan sonra gel diyorum. Kabul etmiyor illa gelecekmiş, çok geç olurmuş da... Allahım sen sabır ver.

Ben de bu hamile bi de cocuklu olan kadinlarin evine israrla gelmek isteyenleri anlamiyorum ya hayret bisey

Ben de bu hamile bi de cocuklu olan kadinlarin evine israrla gelmek isteyenleri anlamiyorum ya hayret bisey
Ya evet bir de hani ben eve taşınalı 2 yıl oldu, neredeydin... Yeni kafasına dank etti heralde. Cmts gel dedim artık ne yapayım o kadar ısrar etti ki... Bir de hafta içi de değil haftasonu gelmek istiyor. Hafta sonu kabul etmek istemiyorum misafir yani ailecek vakit geçiyoruz biz. Tuhaf insanlar cidden ya bir şey de denmiyor. Biri bana böyle dese ısrarcı olmam valla

Beni de ağlattı Allah sabır ve şifa versin inşallah iyi haberlerini alırız

Bence insanlara hayır demeyi öğrenmeliyiz benim eşim insanlara direk söyler ben utanırım hayır diyemem ama aslında demek lazım ister küssün ister darılsın sen üzuleceğine onlar üzülsün hiç takma kafana

Dedim canım zaten kabul edemem şimdi, doğumdan sonra gel diye. Kabul etmedi Zaten tuhaflık da orada ya.

Hayatta uğraşmazdım neden ısrarla gelmek istiyolar ki arasa gel oturalım dese ya. Halin ortada zaten

Hayatta uğraşmazdım neden ısrarla gelmek istiyolar ki arasa gel oturalım dese ya. Halin ortada zaten
Ev görmesi için gelmek istiyorum diyor. Dedim doğumda sonra gel bebeği de görürsün aradan çıkar diye. Çok geç olur o zaman diyor. Ay valla değişik biri. Akrabam sayılır uzaktan. Kendini mecbur mu hissetti nedir... Ev bile eskidi bu süreçte

Çalışan arkadaşlarımız var mesela, onlarla her ay dışarıda buluşuyoruz Bence öylesi daha iyi ya maksat hasret gidermek olunca. Tabi ki misafir ağırlamayı severim de yakın ailem filan anca bu dönemde. Uzak kişileri ağırlamak zor oluyor, temizlik vs insan bazen utanıyor çünkü evin halinden.

bana da geçen gün birileri kahvaltıya gelmek istedi. öğünü de kendileri seçmişler kahvaltı hazırlayacağım aniden söyleyince bi bahane bulamadım tamam dedim. zaten çalışıyorum, birkaç gün azalttım ama yine de boş değilim çalışıyorum evim de baya dağınıktı. evi toplayacağım temizlik yapacağım diye hem kendimi yordum her yerimi ağrıttım ağladım zırladım eşimle kavga ettim. bütün huzurum kaçtı. sonra gelecekleri gün kalktım tam kahvaltı hazırlayacağım mesaj geldi, hasta olmuşlar gelemeyeceklermiş..... bi de şey çıktı şimdi başıma, birkaç gün evde kalmaya başladım ya hemen “eee artık evdesin sonunda sana geliriz” ay o kadar sinirleniyorum ki. bırakın da o birkaç gün dinleneyim. bu insanların hiç mi işi gücü derdi yok ben anlamıyorum sürekli birinin evine gitmeye çalışıyorlar

Kizlar selam. Çok yazamasam da her gün okumaya gayret ediyorum. 31+0 dayız kasilmalarim olduğu için yatış verildi nidilat başlandı ve ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin olur mu. Çok korkuyorum
Canım rabbim yardımcın olsun vakti zamanında gelsin inşallah

Böylelerine annem götlerine yer arıyorlar derdi
Bu arada zerefsan 6lı sayılara geçmişsin kız

Valla millet kirik ben anlayamiyorum gelme iste istemiyorum mu diyim hayret bisey ne merakli millet hamile kadini kendine hizmet ettirmeye
Ayni seyi bende yasadim ya evlendim evleneli evde olmadigim icin herkesij oyle bi hevesi vardi ama ben net bi insanim mesela gelmek isteseler ben istemesem direkt musait degilim diyorum, insanlar bu cevabi almamak icin ben davet edene kadar gelelim demiyolar ama şanslarina kafeyi devrettik hamile kaldim haklarini yiyemem bana zorluk olur diye hep kendileri cagiriyorlar annem bile gelince yemegi falan kendi yapiyor beni yormuyor

Ay inanmıyorum sinir krizi sebebi tam Hayır bir de ben kahvaltıya çok çok samimi olduğum yakın kişileri çağırmayı severim çünkü kahvaltı misafiri dedin mi yani akşama kadar da durabilir. Nazının geçeceği, birlikte yapıp döküp toplayıp takılacağım insanı çağırırsın. Valla insanlar tuhaf. Akşam çayı en ideali bence Çayı içip kalksın gitsinler.
Evdesin sana geliriz ne ya bir de valla anlayışsız insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…