2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kız bunların hepsi yenidoğan mıııı, omg Allah sağlıkla neşeyle giymesini nasip etsin çok güzeller

Sen bişey kullanmıyor musun ben bir buçuk aydır fitil kullanıyorum ara verip verip o sarı akıntı da geçemedi bi türlü enfeksiyon diyo Sarı akıntı olmaması lazım diyo fitil veriyo habire
Benim ilk 12. Haftalarda başladı kültür va alındı hiç bişi çıkmadı vajinal duş mu deniyor bilmiyorum yıkama gibi bişiler yaptı drum sonra flora düzenleyici bişi verdi ilaç değilmiş fitil gibi kullandım bi süre iyi geldi geçti akıntım sonra 28 29 da yine başladı tam o sıralarda grip oldum dr antibiyotik verdi sanırım onun etkisiyle geçti bir de niula yağıydı sanırım öyle bi bitkisel yağ vermişti drum çamaşırıma damlatıyorum. Ama Şimdi tekrar başladı Enfeksiyon olsa ağrı kaşıntı koku olur diye düşünüyorum var mı bi şikayetiniz sizin? Dr bana akıntı için ilaç vermedi hiç kısaca ama benim normalde de akıntım hep sarımsı oluyor hatta biraz içtiğim su miktarıylada alakalı olduğunu düşünüyorum

İyi akşamlar arkadaşlar rabbim doğumu gerçekleşen arkadaşların tez zamanda sağlıkla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Benim arkadaşlar ara ara adet sancısı gibi ağrılarım olup geçiyor. Sizlerde böyle bir durum yaşayan varmı.

Kız bunların hepsi yenidoğan mıııı, omg Allah sağlıkla neşeyle giymesini nasip etsin çok güzeller
Yok yenidogan olarak sadece bir onlu bir de besli hastane cikisi aldim ,dort bes tanesi 1-3 ay ,diğerleri 3-6 ay olarak aldim

Son düzenleme:
Iyyy o filmi bende izlemiştim çok kötüydü

Film de yalnız …. sen nasıl rahat olacaksan, gönlüne göre olsun inş doğumun da.

Ya neden şaşırdın, bence iyi almış sayı olarak. Az bile gelir belki. Ben de çok aldım bu yüzden yetişmiyor queen. Bi kusmalık, bi kaka tasmalık işi var bunların işte

Ağrı kaşıntı koku falan hiç yok doktoru arayıp soruyorum bak hala sarı akıntı devam ediyor dedikçe fitile devam diyor üff bende fitil sokmaktan bi hal oldum

Yine pijamalandımmmm 269tl bacılar almayan dövüyolllaa.. Oğluma da 2 takım aldım. Umarım totoma ve göbeeeme olur xl
Güle güle giy canımcım
Valla dün bi takım beğendim, gruba da koyacaktım belki almak isteyen olur diye; senden çekindim bana kızıyorsun ya, yeter diye o geldi aklıma

Maşallah maşallah gule güle giysin insalalh çokça yeterr herkesi deprosyan soktun

Ağrı kaşıntı koku falan hiç yok doktoru arayıp soruyorum bak hala sarı akıntı devam ediyor dedikçe fitile devam diyor üff bende fitil sokmaktan bi hal oldum
Ya benim idrar ve vajinal kültür alındı hiç bişi çıkmadı koku vs olmayınca da rahatladım açıkçası. Drda ilaç vermedi zaten bazı kadınlarda oluyor sanırım böyle sarı akıntı bol su içmeye dikkat et enfeksiyon olasa başka belirtiler de olur diye düşünüyorjm

Hele dün tekrar sorunca doktor iyice sapıttı fitili günde 2 dedi bende oha deyip başka doktora sordum o doktor da gün aşırı olmak üzere sadece 3 kez kullan dedi töbe töbee Allah’a emanet doğurcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…