2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ya şu an mesela deli gibi açım. Yesem reflü olacak, gece ejderha gibi olacağım. Yemesem aç aç uyuma mutsuzluğu... Allah başka dert vermesin
İnsan aç olunca uyuyamiyor yaa bende aynıyım az önce kalktım en büyük favorim zeytin ekmek yemek mis gibi ye yatt yoksa uykuya odaklanamiyorum

Kizlar selam. Çok yazamasam da her gün okumaya gayret ediyorum. 31+0 dayız kasilmalarim olduğu için yatış verildi nidilat başlandı ve ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin olur mu. Çok korkuyorum
Kuzum sakinligini koru insaAllah cok kasilma yasayan arkadasimiz oldu bisey olmadi henuz cok sukur ilaclar baya etkili acilma, rahim agzi kisaligi falan var mi?

Son düzenleme:
Beni 32+0da çağırdı rapor için

Kuzum sakinligini koru insaAllah cok kasilma yasayan arkadasimiz oldu bisey olmadi henuz cok sukur ilaclar baya etkili acilma, rahim agzi kisaligi falan var mi?
Çok şükür açılma yok rahim ağzı da iyi. Belki çıkarırlar bugün. 32. Haftada çalışabilir alacaktım ama bu durum beni korkuttu napmaliyim sizce ayrilayim mi izne devam eder mi acaba.

Ya ben ikinci hamileliğimde de ilk kızımı çok kaldırırdım o da 20 kgdı. Şu an ufak kızım da 11 kg. Mecbur kaldırıyorum inip çıkmak istemiyor merdivenleri, yolda yürümek istemiyor filan. Artık bünye alıştı sanırım onların ağırlığına. Büyük kızı da arabaya bindirip indiriyorum mecburen. Arabamız yüksek.
Hayırlısı artık diyorum bir şey olacaksa da başka çarem de yok yani.
Amin inşallah ya bi sağlıkla doğsunlar da valla.
İnsan aç olunca uyuyamiyor yaa bende aynıyım az önce kalktım en büyük favorim zeytin ekmek yemek mis gibi ye yatt yoksa uykuya odaklanamiyorum
Ahaha valla ben aç ama bebek gibi uyudum. Bir şey yiyip uyusam ejderha gibi ateş soluyacaktım
Kizlar selam. Çok yazamasam da her gün okumaya gayret ediyorum. 31+0 dayız kasilmalarim olduğu için yatış verildi nidilat başlandı ve ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin olur mu. Çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım gereken her şey yapılmış. Kasılma da verilen ilaçlarla geçer diye düşünüyorum açılma yumuşama gibi bir şey yoksa inşallah Korkma ama haftası iyi artık bu saatten sonra Allahın izni ile hiç bir şeycik olmaz.

Ben de S serabeyaz ı anmak isterim. Seracım ya şu mesajını gör de için sıcacık olsun
Nasılsın? Melissa nasıl?
Şimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun

Uzun zamandır yoksun canım buralarda yeniden hoş geldin dualarım seninle rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Yüreğini ferah tut stres yaparsan daha çok kasılman olur. Haberdar edebilirsen arada yaz mutlaka buraya merak ederiz seni

İçim acıdı rabbim sana dayanma gücü versin inşallah canım.Hepimiz biliyoruz annelik nasıl güçlü bir duygu daha ilk öğrendiğimiz andan itibaren canımız oldular. Melissa kuzuma güç kuvvet versin rabbim belki hiç ummadığımız şekilde gelişir durumunu bilemiyorum ki. İkinizi de öpüyorum canım allaha emanet olun

Canım seni kucaklıyorum kocaman. Rabbim güzellikler versin size inşallah

Allah sabır versin hayat böyle işte bazen çok acımasız olabiliyor ama ayakta durmak zorundayız acını paylaşıyorum çok üzgünüm tez zamanda inşallah kızına kardeş verir Rabbim

Rabbim gönül ferahlığı versin bu acıları unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah

Geçmiş olsun. Kasılmaların düzenli miydi? Benim 20li haftalardan beri kasılma sık oluyor bazen hiç olmuyor farkettim ki gaz ve kabızlık sebebi en son 30. Haftada muayene olurken druma bazen günde on kez oluyor dedim. On mu çok fazla rahim ağzına bakalım dedi 4cmden fazla hiç bişi olmaz hatta kasılsn kasılsın dursun dedi bana günde iki magnezyum al düzenli olursa haber ver dedi. Rahim ağzın uzun açıklık yoksa bişi olmaz allahın izniyle

Canım benim ümit bittiyse eğer ne diyelim cennette şefaatçin olsun inşallah, Allah bian önce tekrar versin sağlıkla kucağına gelsin. Sabrınız artsın, hep dua etmeye çalışacağım sana

Çok üzüldüm Umarım çok düşük de olsa bir umut vardır Nektrotizan enterokolit gelişmiş sanırım bazen dren koyulup çıkılan ameliyatlarda bir umut olabiliyor Sana gönülden dua ediyorum İnşallah acılarını unutup güzel haberlerini alacağımız günler gelecek

Allahtan ümit kesilmez inşallah şifa bulur

Çok şükür açılma yok rahim ağzı da iyi. Belki çıkarırlar bugün. 32. Haftada çalışabilir alacaktım ama bu durum beni korkuttu napmaliyim sizce ayrilayim mi izne devam eder mi acaba.
Canim kendini takip et bi kac gun daha bence ona gore al rapor
Ah ah ahhh cigerlerim yandi Allahimm çok uzgunum kuzum diyecek hicbir sey bulamiyorum. Rabbim guc kuvvet sabir versin, tez vakitte saglikla tekrarini nasip etsin tum acilarini unuttursun demekten baska bisey gelmiyor dilimden cok uzgunum cok

Yaşadıkların çok zor, yaşadığım işin biliyorum. . Ama Rabbime sığınacaz, isyan etmek yok. Veren de o , alan da o. İnş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp; saglıklı ve vakitlice kucağına alırsın. Aklından hiç çıkmacak , çünkü o senin evladın. Ama başka evlatların olunca, telaşeden aklın onlarla meşgul olacak. Rabbim aynı acıyla tekrar sınamasın. En kısa zmnda ruhun da bedenin de şifa bulsun. Arayı çok açmazsan, çok daha iyi edersin. Allah’a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…