İnsan aç olunca uyuyamiyor yaa bende aynıyım az önce kalktım en büyük favorim zeytin ekmek yemek mis gibi ye yattYa şu an mesela deli gibi açım. Yesem reflü olacak, gece ejderha gibi olacağım. Yemesem aç aç uyuma mutsuzluğu...Allah başka dert vermesin
Kuzum sakinligini koru insaAllah cok kasilma yasayan arkadasimiz oldu bisey olmadi henuz cok sukur ilaclar baya etkili acilma, rahim agzi kisaligi falan var mi?Kizlar selam. Çok yazamasam da her gün okumaya gayret ediyorum. 31+0 dayız kasilmalarim olduğu için yatış verildi nidilat başlandı ve ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin olur mu. Çok korkuyorum
Beni 32+0da çağırdı rapor içinArkadaşlar önemli bir sorum var. Benim haftam çarşamba dönüyor. Yani bugün. Tam 31+0 bugün ama 32 nin içinde sayılıyor ya. Ben sabah doktora gidip çalışabilir raporu alayım mı? Haftaya almıştım randevuyu ama şimdi haftayo okurken bu hafta demiş aklım karıştı
Çok şükür açılma yok rahim ağzı da iyi. Belki çıkarırlar bugün. 32. Haftada çalışabilir alacaktım ama bu durum beni korkuttu napmaliyim sizce ayrilayim mi izne devam eder mi acaba.Kuzum sakinligini koru insaAllah cok kasilma yasayan arkadasimiz oldu bisey olmadi henuz cok sukur ilaclar baya etkili acilma, rahim agzi kisaligi falan var mi?
Ya ben ikinci hamileliğimde de ilk kızımı çok kaldırırdım o da 20 kgdı. Şu an ufak kızım da 11 kg. Mecbur kaldırıyorum inip çıkmak istemiyor merdivenleri, yolda yürümek istemiyor filan. Artık bünye alıştı sanırım onların ağırlığına. Büyük kızı da arabaya bindirip indiriyorum mecburen. Arabamız yüksek.Benimde şuan kilom 81 kg 72 ile hamile kaldım 9 kilo aldım halada almaya devam edeceğim sanirim birde dikkat et canim bebeklerini kucağına alırken ben kızımı çok kaldırdım kucagimda 9.5 kg karnımdaki bebek aşağı inmiş doktor ağır kaldırmamami yasakladı az bir zamanımız kaldı dişinizi sikalim saglicakla kucagimzia alalım insalalh
Ahaha valla ben aç ama bebek gibi uyudum.İnsan aç olunca uyuyamiyor yaa bende aynıyım az önce kalktım en büyük favorim zeytin ekmek yemek mis gibi ye yattyoksa uykuya odaklanamiyorum
Geçmiş olsun canım gereken her şey yapılmış. Kasılma da verilen ilaçlarla geçer diye düşünüyorum açılma yumuşama gibi bir şey yoksa inşallahKizlar selam. Çok yazamasam da her gün okumaya gayret ediyorum. 31+0 dayız kasilmalarim olduğu için yatış verildi nidilat başlandı ve ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin olur mu. Çok korkuyorum
Şimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Uzun zamandır yoksun canım buralarda yeniden hoş geldinKizlar selam. Çok yazamasam da her gün okumaya gayret ediyorum. 31+0 dayız kasilmalarim olduğu için yatış verildi nidilat başlandı ve ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin olur mu. Çok korkuyorum
İçim acıdı rabbim sana dayanma gücü versin inşallah canım.Hepimiz biliyoruz annelik nasıl güçlü bir duygu daha ilk öğrendiğimiz andan itibaren canımız oldular. Melissa kuzuma güç kuvvet versin rabbim belki hiç ummadığımız şekilde gelişir durumunu bilemiyorum ki. İkinizi de öpüyorum canım allaha emanet olunŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Canım seni kucaklıyorum kocaman. Rabbim güzellikler versin size inşallahŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Allah sabır versin hayat böyle işte bazen çok acımasız olabiliyor ama ayakta durmak zorundayız acını paylaşıyorum çok üzgünüm tez zamanda inşallah kızına kardeş verir RabbimŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Rabbim gönül ferahlığı versin bu acıları unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallahŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Geçmiş olsun. Kasılmaların düzenli miydi? Benim 20li haftalardan beri kasılma sık oluyor bazen hiç olmuyor farkettim ki gaz ve kabızlık sebebi en son 30. Haftada muayene olurken druma bazen günde on kez oluyor dedim. On mu çok fazla rahim ağzına bakalım dedi 4cmden fazla hiç bişi olmaz hatta kasılsn kasılsın dursun dedi banaKizlar selam. Çok yazamasam da her gün okumaya gayret ediyorum. 31+0 dayız kasilmalarim olduğu için yatış verildi nidilat başlandı ve ciğer geliştirici yapıldı. Bize dua edin olur mu. Çok korkuyorum
Canım benim ümit bittiyse eğer ne diyelim cennette şefaatçin olsun inşallah, Allah bian önce tekrar versin sağlıkla kucağına gelsin. Sabrınız artsın, hep dua etmeye çalışacağım sanaŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Çok üzüldüm Umarım çok düşük de olsa bir umut vardır Nektrotizan enterokolit gelişmiş sanırım bazen dren koyulup çıkılan ameliyatlarda bir umut olabiliyor Sana gönülden dua ediyorum İnşallah acılarını unutup güzel haberlerini alacağımız günler gelecekŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Allahtan ümit kesilmez inşallah şifa bulurŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Canim kendini takip et bi kac gun daha bence ona gore al raporÇok şükür açılma yok rahim ağzı da iyi. Belki çıkarırlar bugün. 32. Haftada çalışabilir alacaktım ama bu durum beni korkuttu napmaliyim sizce ayrilayim mi izne devam eder mi acaba.
Ah ah ahhh cigerlerim yandi AllahimmŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Yok ya asla korkma ondan. Nerden geliyor aklına böyle şeylerBen uyuşmaz da hissedersem diye çok korkuyorum
Yaşadıkların çok zor, yaşadığım işin biliyorum. . Ama Rabbime sığınacaz, isyan etmek yok. Veren de o , alan da o. İnş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp; saglıklı ve vakitlice kucağına alırsın. Aklından hiç çıkmacak , çünkü o senin evladın. Ama başka evlatların olunca, telaşeden aklın onlarla meşgul olacak. Rabbim aynı acıyla tekrar sınamasın. En kısa zmnda ruhun da bedenin de şifa bulsun. Arayı çok açmazsan, çok daha iyi edersin. Allah’a emanetŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?