2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım zaten hissin kaybolmuyor, yapılan işlemleri hissediyorsun ama acısı olmuyor. Bunu bize kimse söylemedi. O yüzden ilk ameliyat şok etkisi yaratıyor

Kızlar çok aşırı çatı ağrım var neden acaba bu kadar şiddetli birkaç gündür yatınca çok ağrıyor bacaklarımı açmakta zorlanıyorum şuan iş yerinde merdiven sık inip çıkıyorum ondanmı oluyor anlamadım

Merdiven inip çıkmak yapar aynen

Çok değişik bir acı sağa sola dönerken çok zorlanıyorum şuan zaten benim çatı kemikli daha arttı bu dönemde ağrı .
Aynı ağrılar bende de var aynen. Çatı kemikli mi bilmiyorum da benimki de aşırı basıkmış. Öyle demişti ebeler de doktor da. Onla akalası var mı bilmşyorum ama ya. Bence hamilelikte olağan ağrılar bunlar.

Ya neden şaşırdın, bence iyi almış sayı olarak. Az bile gelir belki. Ben de çok aldım bu yüzden yetişmiyor queen. Bi kusmalık, bi kaka tasmalık işi var bunların işte
Senin yorumu görmeden önce baygınlık geçirecektim, bebemin 50 tane kıyafeti var 0-3 ay ve sadece 3-4 tanesi 3-6 ay buraya erken yaz geldiği için büyük kışlık kıyafet almaya korkuyorum

Ya neden şaşırdın, bence iyi almış sayı olarak. Az bile gelir belki. Ben de çok aldım bu yüzden yetişmiyor queen. Bi kusmalık, bi kaka tasmalık işi var bunların işte
Valla ben ütüyü yapınca çıkacak ortaya parça parça aldığımdan bana çok geldi, bakalım benim ne kadar çıkacak
Güle güle giy canımcım
Valla dün bi takım beğendim, gruba da koyacaktım belki almak isteyen olur diye; senden çekindim bana kızıyorsun ya, yeter diye o geldi aklıma
Zaten sen ve ben resmi üniformamız pijama. Pijamaskeliler bizi de takıma dahil etmeli işe giderken bayramlarda günlerde falan ben giymek isterim şahsen hamileyken aldığım 2.takımım oldu ama daha benim, öncesinden çok vardı.
Çok değişik bir acı sağa sola dönerken çok zorlanıyorum şuan zaten benim çatı kemikli daha arttı bu dönemde ağrı .
Çatı ağrısı dediğiniz pubis kmeiğindeki ağrı mı yani göbek altı üçgen bölgedeki kemik?? Eğer oysa benim kasılmalar da sancı girdiğinde oluyor sızlanma ağrı orada, onun dışında kalça kemiği ve bacak ağrısı geceleri beni benden alıyor

Senin yorumu görmeden önce baygınlık geçirecektim, bebemin 50 tane kıyafeti var 0-3 ay ve sadece 3-4 tanesi 3-6 ay buraya erken yaz geldiği için büyük kışlık kıyafet almaya korkuyorum
Buraya da yaz hiç gelmiyor. Oğuzhan Koç "yine yaz bitti, biz göremeden güneşi" şarkısını boluda yazmış. Ekimden hazirana kış

Buraya da yaz hiç gelmiyor. Oğuzhan Koç "yine yaz bitti, biz göremeden güneşi" şarkısını boluda yazmış. Ekimden hazirana kış
Ayy soğuk hiç sevmem, burası öğlen 20-25 derece oluyor hala bazen. Gerçi sıcağı da sevmem 40 derecede napıcam bebekle bilmiyorum. Sonbahar iyidir yaz gelince kıyafet masrafı olmuyor ama herkes bi tane zıbınla çıkarıyor bebekleri

Canım benim kızımda bu kadar erken ağrı olmamıştı alttan muanede kemikli bir yapısı var demişti
Tatlım direk göbek altı değil direk en alt taraf yani az önce kalktım zorla yürürken bile elimle tutmak istiyorum acıdan dolayı gece artıyor nedense.Bacağımı açmakta zorlanıyorum kalça kemik hep çekiliyor pek uyuyamıyorum

E bebekte indirim var hepsi burada da kızlar alanlar memnun fakat 3 aylık kalmış kahve olan yeşil olan 6 aylık .
Kahve 55 e düşüyor , yeşil olan 77.

Eklentiler

• BF857A06-C6BD-4CE5-8607-9FBB322BE27D.webp
    119,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 3CEDF14B-93EB-46D8-9C02-BF7DBF861F28.webp
    117,3 KB · Görüntüleme: 58
  • AEBF9583-7A61-419D-A7F2-310210C4186E.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 54
Bana doktorum merdiven inip çıkmayı yasaklamıştı eğer yürüyüş yapmak istiyorsan düz yolda yürü demişti sanırım bacaklarinin iç kısımları ağrıyor oda çatıya yakın olduğu için hergun hamlamis gibi agrir

Canım benim direk vajina kemiği merdiven çok in çık bankada ondan da oldu acısı gece çıkıyor
Hahah ağrımayan neremiz kaldı ki canları sağolsun napalım .

Her yerim ağrıyor queeen tek tek tarif etmeye kalksam ohoooo
Minik kareli su takımda gözüm. Bedeni gözüm kesmedi. Burda mağazada da gördüm; kumaşı esnek değil ama renk harika belki düşünen olur

Bi de ipekyol yüzden elli indirim var ama her üründe değil tabi.

Eklentiler

• 7ABAC0B0-853E-47E0-B624-3DCC46499C5F.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…