- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Canım zaten hissin kaybolmuyor, yapılan işlemleri hissediyorsun ama acısı olmuyor. Bunu bize kimse söylemedi. O yüzden ilk ameliyat şok etkisi yaratıyorBir kerelik degil iste ,zamanla kirlenip yirtiliyor ama cabuk yipraniyor. Sanirim dedigin sekilde baglandi ama sonucta baglandibir korku filmi izlemistim kadinin kocasi fantezi olsun diye ellerini karyolaya bagliyordu sonra adam soyunurken bir sekilde ölüyordu, kapi acik yabani bir hayvan iceri girip kadinin ölmesini bekliyordu hep aklima gelir o yuzden korkarim elimin baglanmasindan , bir de benim anesteziye direncim de var uyusmus olmasi gerekirken gobegimdeki soguklugu hissettim ben
Güloş güloş giyyyyyYine pijamalandımmmm269tl bacılar almayan dövüyolllaa.. Oğluma da 2 takım aldım. Umarım totoma ve göbeeeme olur xl
Merdiven inip çıkmak yapar aynenKızlar çok aşırı çatı ağrım var neden acaba bu kadar şiddetli birkaç gündür yatınca çok ağrıyor bacaklarımı açmakta zorlanıyorum şuan iş yerinde merdiven sık inip çıkıyorum ondanmı oluyor anlamadım
Çok değişik bir acı sağa sola dönerken çok zorlanıyorum şuan zaten benim çatı kemikli daha arttı bu dönemde ağrı .Merdiven inip çıkmak yapar aynen
Aynı ağrılar bende de var aynen. Çatı kemikli mi bilmiyorum da benimki de aşırı basıkmış. Öyle demişti ebeler de doktor da. Onla akalası var mı bilmşyorum ama ya. Bence hamilelikte olağan ağrılar bunlar.Çok değişik bir acı sağa sola dönerken çok zorlanıyorum şuan zaten benim çatı kemikli daha arttı bu dönemde ağrı .
Senin yorumu görmeden önce baygınlık geçirecektim, bebemin 50 tane kıyafeti var 0-3 ay ve sadece 3-4 tanesi 3-6 ayYa neden şaşırdın, bence iyi almış sayı olarak. Az bile gelir belki. Ben de çok aldım bu yüzden yetişmiyor queen. Bi kusmalık, bi kaka tasmalık işi var bunların işte
Valla ben ütüyü yapınca çıkacak ortaya parça parça aldığımdan bana çok geldi, bakalım benim ne kadar çıkacakYa neden şaşırdın, bence iyi almış sayı olarak. Az bile gelir belki. Ben de çok aldım bu yüzden yetişmiyor queen. Bi kusmalık, bi kaka tasmalık işi var bunların işte
Zaten sen ve ben resmi üniformamız pijama. Pijamaskeliler bizi de takıma dahil etmeliGüle güle giy canımcım
Valla dün bi takım beğendim, gruba da koyacaktım belki almak isteyen olur diye; senden çekindimbana kızıyorsun ya, yeter diye o geldi aklıma
Çatı ağrısı dediğiniz pubis kmeiğindeki ağrı mı yani göbek altı üçgen bölgedeki kemik?? Eğer oysa benim kasılmalar da sancı girdiğinde oluyor sızlanma ağrı orada, onun dışında kalça kemiği ve bacak ağrısı geceleri beni benden alıyorÇok değişik bir acı sağa sola dönerken çok zorlanıyorum şuan zaten benim çatı kemikli daha arttı bu dönemde ağrı .
Buraya da yaz hiç gelmiyor. Oğuzhan Koç "yine yaz bitti, biz göremeden güneşi" şarkısını boluda yazmış. Ekimden hazirana kışSenin yorumu görmeden önce baygınlık geçirecektim, bebemin 50 tane kıyafeti var 0-3 ay ve sadece 3-4 tanesi 3-6 ayburaya erken yaz geldiği için büyük kışlık kıyafet almaya korkuyorum
Ayy soğuk hiç sevmem, burası öğlen 20-25 derece oluyor hala bazen. Gerçi sıcağı da sevmem 40 derecede napıcam bebekle bilmiyorum. Sonbahar iyidirBuraya da yaz hiç gelmiyor. Oğuzhan Koç "yine yaz bitti, biz göremeden güneşi" şarkısını boluda yazmış. Ekimden hazirana kış
Bende oluyor arada kuzumİyi akşamlar arkadaşlar rabbim doğumu gerçekleşen arkadaşların tez zamanda sağlıkla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Benim arkadaşlar ara ara adet sancısı gibi ağrılarım olup geçiyor. Sizlerde böyle bir durum yaşayan varmı.
Canım benim kızımda bu kadar erken ağrı olmamıştı alttan muanede kemikli bir yapısı var demiştiAynı ağrılar bende de var aynen. Çatı kemikli mi bilmiyorum da benimki de aşırı basıkmış. Öyle demişti ebeler de doktor da. Onla akalası var mı bilmşyorum ama ya. Bence hamilelikte olağan ağrılar bunlar.
Tatlım direk göbek altı değil direk en alt taraf yani az önce kalktım zorla yürürken bile elimle tutmak istiyorum acıdan dolayıValla ben ütüyü yapınca çıkacak ortaya parça parça aldığımdan bana çok geldi, bakalım benim ne kadar çıkacak
Zaten sen ve ben resmi üniformamız pijama. Pijamaskeliler bizi de takıma dahil etmeliişe giderken bayramlarda günlerde falan ben giymek isterim şahsen hamileyken aldığım 2.takımım oldu ama daha benim, öncesinden çok vardı.
Çatı ağrısı dediğiniz pubis kmeiğindeki ağrı mı yani göbek altı üçgen bölgedeki kemik?? Eğer oysa benim kasılmalar da sancı girdiğinde oluyor sızlanma ağrı orada, onun dışında kalça kemiği ve bacak ağrısı geceleri beni benden alıyor
Bana doktorum merdiven inip çıkmayı yasaklamıştı eğer yürüyüş yapmak istiyorsan düz yolda yürü demişti sanırım bacaklarinin iç kısımları ağrıyor oda çatıya yakın olduğu için hergun hamlamis gibi agrirKızlar çok aşırı çatı ağrım var neden acaba bu kadar şiddetli birkaç gündür yatınca çok ağrıyor bacaklarımı açmakta zorlanıyorum şuan iş yerinde merdiven sık inip çıkıyorum ondanmı oluyor anlamadım
Aynen ole. Acı yok ama his var.Canım zaten hissin kaybolmuyor, yapılan işlemleri hissediyorsun ama acısı olmuyor. Bunu bize kimse söylemedi. O yüzden ilk ameliyat şok etkisi yaratıyor
Ben de özlemişim yaaa valla bazen çenem düşüyorAynen ole. Acı yok ama his var.
Özlemişim kız güneş seni yine söliyim dedim
Canım benim direk vajina kemiği merdiven çok in çık bankada ondan da oldu acısı gece çıkıyorBana doktorum merdiven inip çıkmayı yasaklamıştı eğer yürüyüş yapmak istiyorsan düz yolda yürü demişti sanırım bacaklarinin iç kısımları ağrıyor oda çatıya yakın olduğu için hergun hamlamis gibi agrir
HahahBenim bazı günler göt loblarım ağırıyor yaİnsanın götüne kramp girer miymiş ya dkdjdjdj
Yaz hamileliklerim çok güzel hareketliydi ya özellikle iki numarada acayip enerjiktim. Bunda kışa geldi. Bir de 2 yaş bebesi olunca iyice harap oldum.
Her yerim ağrıyor queeen tek tek tarif etmeye kalksam ohooooValla ben ütüyü yapınca çıkacak ortaya parça parça aldığımdan bana çok geldi, bakalım benim ne kadar çıkacak
Zaten sen ve ben resmi üniformamız pijama. Pijamaskeliler bizi de takıma dahil etmeliişe giderken bayramlarda günlerde falan ben giymek isterim şahsen hamileyken aldığım 2.takımım oldu ama daha benim, öncesinden çok vardı.
Çatı ağrısı dediğiniz pubis kmeiğindeki ağrı mı yani göbek altı üçgen bölgedeki kemik?? Eğer oysa benim kasılmalar da sancı girdiğinde oluyor sızlanma ağrı orada, onun dışında kalça kemiği ve bacak ağrısı geceleri beni benden alıyor
His dediğin şey mi renkli mesela ben sezeryan oldum orası baya uyuşuktu ameliyat sonrası. Dokunuyordum ama yüzde 10 felan dokunduğumu hissediyordum. Öyle bişey mi?Aynen ole. Acı yok ama his var.
Özlemişim kız güneş seni yine söliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?