- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Bu kadar beklemiş az daha beklese geç olmazdı yaniEv görmesi için gelmek istiyorum diyor. Dedim doğumda sonra gel bebeği de görürsün aradan çıkar diye. Çok geç olur o zaman diyor.Ay valla değişik biri. Akrabam sayılır uzaktan. Kendini mecbur mu hissetti nedir... Ev bile eskidi bu süreçte
Ahaha inşallah bakalımBu kadar beklemiş az daha beklese geç olmazdı yaniinşallah geldiğine değecek bir ev hediyesi ile gelir.
yaa ben göremiyorum takvimler gitti napcamBöylelerine annem götlerine yer arıyorlar derdi
Bu arada zerefsan 6lı sayılara geçmişsin kız
Açılın amme hizmeti geldiyaa ben göremiyorum takvimler gitti napcamof sorma sabah uygulamadan gördüm kaç gün kaldığını herkes zaman geçsin diye bekler benim yaklaştıkça elim ayağım titriyor atamadım şu korkuyu bi
Eheh bunu bana da dediler yaptım. Forum seçeneklerinden başkalarının takvimini de göreyimi işaretliyordun galiba ara bul ya da ben sana böyle söylerim ekşın oluryaa ben göremiyorum takvimler gitti napcamof sorma sabah uygulamadan gördüm kaç gün kaldığını herkes zaman geçsin diye bekler benim yaklaştıkça elim ayağım titriyor atamadım şu korkuyu bi
Kuzum o tipler tehlikeli kendini hiç yorma seni düşünen iki canlısın bana gel der evdesin sana geleyim demez o yüzden hiç canını onlar için sıkma eşinle de kötü olma. Yorgunum doktor yat dedi şuan ağırlayamam de mesafeni koru mutlakabana da geçen gün birileri kahvaltıya gelmek istedi. öğünü de kendileri seçmişler kahvaltı hazırlayacağımaniden söyleyince bi bahane bulamadım tamam dedim. zaten çalışıyorum, birkaç gün azalttım ama yine de boş değilim çalışıyorum evim de baya dağınıktı. evi toplayacağım temizlik yapacağım diye hem kendimi yordum her yerimi ağrıttım ağladım zırladım eşimle kavga ettim. bütün huzurum kaçtı. sonra gelecekleri gün kalktım tam kahvaltı hazırlayacağım mesaj geldi, hasta olmuşlar gelemeyeceklermiş..... bi de şey çıktı şimdi başıma, birkaç gün evde kalmaya başladım ya hemen “eee artık evdesin sonunda sana geliriz” ay o kadar sinirleniyorum ki. bırakın da o birkaç gün dinleneyim. bu insanların hiç mi işi gücü derdi yok ben anlamıyorum sürekli birinin evine gitmeye çalışıyorlar
valla o gün ben de net bi insan olmaya karar verdimValla millet kirik ben anlayamiyorum gelme iste istemiyorum mu diyim hayret bisey ne merakli millet hamile kadini kendine hizmet ettirmeye
Ayni seyi bende yasadim ya evlendim evleneli evde olmadigim icin herkesij oyle bi hevesi vardiama ben net bi insanim mesela gelmek isteseler ben istemesem direkt musait degilim diyorum, insanlar bu cevabi almamak icin ben davet edene kadar gelelim demiyolar ama şanslarina kafeyi devrettik hamile kaldim haklarini yiyemem bana zorluk olur diye hep kendileri cagiriyorlar annem bile gelince yemegi falan kendi yapiyor beni yormuyor
Canım rabbim sabır versin en kısa sürede de tekrar nasip etsin kucağını doldursunŞimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Evimin dagin basinda olma avantajini o donem yasiycamvalla o gün ben de net bi insan olmaya karar verdimkendime bunu yapacağıma onlara yaparım dedim. şimdi de eşimin teyzeleri gelmek istiyor bin kere tembihlediler sakın bir şey yapma biz yapıp getireceğiz diye. muhtemelen bebek hediyeleri getirecekler. ama ben yine de istemiyorum bu hamilelik beni yabani mi yaptı nedir hahah doğumdan sonra hele hiç istemiyorum ben dağa falan kaçayım bari ama oraya da gelirler
Bende aynı canım düşün ben ilk doğumum 2021 de daha 1.5 sene dahi olmadı ben ilk hamilelikde günlük 3 km yururdum ama bu çok farklı daha ağır hareket ediyorum çok yoruluyorum sırtım belim agriyor birde rahimde açılma var dedi ilk hamileleigimle alakası yok bizimkide prens hamile cinsiyet bile farklıKızlar su ağrı, acı olayından bahsetmek istiyorum. Bikaç gündür karnım aşırı sertti, ve yürürken bu çatı ağrısından ve sanki serklajın batmasından gibi bi hisle acı hissediyordum. Çok uzanamıyorum da maalesef. Dün akşam doktora yazınca gel bakalım dedi, nstde hiçbi şey yok. Bebek de iyi. İdrar tahlili verdim o da temiz. Yani beden aynı beden; ama yağızda bu kadar hissetmedim ağrı acı açıkçası. Her hamilelik Farklı geçebiliyor demek ki diye siz e de söyleyim dedim. Çünkü bi sıkıntı olsaydı elbette çıkacaktı testlerde. Demek ki ah vah la gececek sonrası , prenses hamilelerden olamayacaz
Güneşim haftada bir temizlikçi gelse de, yine de huzursuz oluyorum su dönemde eve misafirin gelecek olmasından. Maksat görüşmekse eğer dışarda bi kahve içilip dönülür yani nedir. Ev görme mi kaldı, o ne ya allasenÇalışan arkadaşlarımız var mesela, onlarla her ay dışarıda buluşuyoruzBence öylesi daha iyi ya maksat hasret gidermek olunca. Tabi ki misafir ağırlamayı severim de yakın ailem filan anca bu dönemde. Uzak kişileri ağırlamak zor oluyor, temizlik vs insan bazen utanıyor çünkü evin halinden.
Bi filmde izlemiştim yine
Ay evet. Dün yemek yaptım , çamaşır serdim ve bence mükemmelimŞıkır şıkır gezen hamilelere çok özeniyorum vallabiz malesef olamayız gibi. Ev işlerini yemeğimi yapayım yeter gezip tozayım istemiyorum hiç.
Açılın amme hizmeti geldi
hemen yapıyorumEheh bunu bana da dediler yaptım. Forum seçeneklerinden başkalarının takvimini de göreyimi işaretliyordun galiba ara bul ya da ben sana böyle söylerim ekşın olur
valla zaten pisman oldum ya bi daha asla yapmam, değmedi ciddenKuzum o tipler tehlikeli kendini hiç yorma seni düşünen iki canlısın bana gel der evdesin sana geleyim demez o yüzden hiç canını onlar için sıkma eşinle de kötü olma. Yorgunum doktor yat dedi şuan ağırlayamam de mesafeni koru mutlaka
ayy benim de 2 odam var 2 odanın amacı nedir zaten budurAy bir de şey var... Hazır çenem düşmüşken anlatayım.
Mesela misafir geliyor. Benim salonum ve oturma odam ayrı. İlla yok biz salonda oturmayalım, oturma odasında oturalım. Kardeşim sana ne yaGeç otur salonda. Böyle bir ayrım yapmışım demek ki oturma odam müsait değil ya. Çocuklar koltukları duvarları çiziyorlar vs ya da halılara bir şeyler döküyorlar. Ben salonu ayırmışım ki orada rahat rahat misafir ağırlayayım sana ne oluyor ya
Söylemiyim diyorum dayanamıyorum sonra bana söveceksin yav filmin adı awake ama sen izlemesasırtmadın rabiş
Bu filmin adı ne ?
Doğumdan önce hepsini izlicemnolcaksa olsun bana da
Okurken güldüm de zeref yabana da geçen gün birileri kahvaltıya gelmek istedi. öğünü de kendileri seçmişler kahvaltı hazırlayacağımaniden söyleyince bi bahane bulamadım tamam dedim. zaten çalışıyorum, birkaç gün azalttım ama yine de boş değilim çalışıyorum evim de baya dağınıktı. evi toplayacağım temizlik yapacağım diye hem kendimi yordum her yerimi ağrıttım ağladım zırladım eşimle kavga ettim. bütün huzurum kaçtı. sonra gelecekleri gün kalktım tam kahvaltı hazırlayacağım mesaj geldi, hasta olmuşlar gelemeyeceklermiş..... bi de şey çıktı şimdi başıma, birkaç gün evde kalmaya başladım ya hemen “eee artık evdesin sonunda sana geliriz” ay o kadar sinirleniyorum ki. bırakın da o birkaç gün dinleneyim. bu insanların hiç mi işi gücü derdi yok ben anlamıyorum sürekli birinin evine gitmeye çalışıyorlar
Kuzu arka tarafi kontrol ettin miKızlar yine kabız oldum kendimi biraz zorladım önce hafif pembe leke geldi sonra baktım sürekli bi pembe su geliyor peçete koyuyorum hep ıslanıyor dra gidiyoruz. 1 saat mesafede drum çok korkuyorum bebek hareketleri iyi ama bu prmbe leke neden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?