2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bu kadar beklemiş az daha beklese geç olmazdı yani inşallah geldiğine değecek bir ev hediyesi ile gelir.

Böylelerine annem götlerine yer arıyorlar derdi
Bu arada zerefsan 6lı sayılara geçmişsin kız
yaa ben göremiyorum takvimler gitti napcam of sorma sabah uygulamadan gördüm kaç gün kaldığını herkes zaman geçsin diye bekler benim yaklaştıkça elim ayağım titriyor atamadım şu korkuyu bi

yaa ben göremiyorum takvimler gitti napcam of sorma sabah uygulamadan gördüm kaç gün kaldığını herkes zaman geçsin diye bekler benim yaklaştıkça elim ayağım titriyor atamadım şu korkuyu bi
Açılın amme hizmeti geldi

Eklentiler

• F6901CE5-2A71-4332-93D4-F1AD9427C0EA.webp
    48 KB · Görüntüleme: 36
Eheh bunu bana da dediler yaptım. Forum seçeneklerinden başkalarının takvimini de göreyimi işaretliyordun galiba ara bul ya da ben sana böyle söylerim ekşın olur

Kuzum o tipler tehlikeli kendini hiç yorma seni düşünen iki canlısın bana gel der evdesin sana geleyim demez o yüzden hiç canını onlar için sıkma eşinle de kötü olma. Yorgunum doktor yat dedi şuan ağırlayamam de mesafeni koru mutlaka

valla o gün ben de net bi insan olmaya karar verdim kendime bunu yapacağıma onlara yaparım dedim. şimdi de eşimin teyzeleri gelmek istiyor bin kere tembihlediler sakın bir şey yapma biz yapıp getireceğiz diye. muhtemelen bebek hediyeleri getirecekler. ama ben yine de istemiyorum bu hamilelik beni yabani mi yaptı nedir hahah doğumdan sonra hele hiç istemiyorum ben dağa falan kaçayım bari ama oraya da gelirler

Ay bir de şey var... Hazır çenem düşmüşken anlatayım.

Mesela misafir geliyor. Benim salonum ve oturma odam ayrı. İlla yok biz salonda oturmayalım, oturma odasında oturalım. Kardeşim sana ne ya Geç otur salonda. Böyle bir ayrım yapmışım demek ki oturma odam müsait değil ya. Çocuklar koltukları duvarları çiziyorlar vs ya da halılara bir şeyler döküyorlar. Ben salonu ayırmışım ki orada rahat rahat misafir ağırlayayım sana ne oluyor ya

Canım rabbim sabır versin en kısa sürede de tekrar nasip etsin kucağını doldursun

Evimin dagin basinda olma avantajini o donem yasiycam

Bende aynı canım düşün ben ilk doğumum 2021 de daha 1.5 sene dahi olmadı ben ilk hamilelikde günlük 3 km yururdum ama bu çok farklı daha ağır hareket ediyorum çok yoruluyorum sırtım belim agriyor birde rahimde açılma var dedi ilk hamileleigimle alakası yok bizimkide prens hamile cinsiyet bile farklı

Güneşim haftada bir temizlikçi gelse de, yine de huzursuz oluyorum su dönemde eve misafirin gelecek olmasından. Maksat görüşmekse eğer dışarda bi kahve içilip dönülür yani nedir. Ev görme mi kaldı, o ne ya allasen haftasonu insanların geç uyanıp, gezdiği, rahat ettiği zmnlardır. Eğer ev sahibi özellikle hafta sonu gelin demediyse, o gün teklif edilmez. Çok büyük nezaketsizlik ya

Açılın amme hizmeti geldi

Eheh bunu bana da dediler yaptım. Forum seçeneklerinden başkalarının takvimini de göreyimi işaretliyordun galiba ara bul ya da ben sana böyle söylerim ekşın olur
hemen yapıyorum
valla zaten pisman oldum ya bi daha asla yapmam, değmedi cidden
ayy benim de 2 odam var 2 odanın amacı nedir zaten budur merakından da girip bakıyorlar. ilk evlendiğim zaman eve geldiklerinde bilerek yatak odasının kapısını kapatmıştım. giremediler ama kapıyı açıp kafalarını içeri uzatıp bakıp kapattılar

Okurken güldüm de zeref ya canları kahvaltı çektiyse demek ki
Ben karakter olarak, beni iki kere zar zor çağırmışsa birileri ; üçüncüye kendim ağırlamadan gidemem. Bir sana gidelim, bir bana şeklinde düşünürüm, yoksa karşındakine haksızlık yapıyormuşum gibi gelir.
Zaten hamile, hasta, bebekli flnsa söz konusu dahi olmaz. Ama insanların da hödüğü oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…