2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tansiyonun kaç çıkıyordu ki
Benim 11 haftadan beri tansiyonum var. O haftalarda 14. 9 veya 15.9 çıkıyordu. Bir kac kez 16 oldu. Ilacla 12.8 lerde duruyor. Ilaci unutursam direk 14.9 da tansiyon.
Bastan beri 14.9 sinir dedi. Yükselirse aninda gel diye.
Zaten tuzsuz besleniyorum. Diyet usulu.

Çak yoldaş ana gibi ana olacağız pambıhhh gibi yumuş yumuş, mayalı poğaça kıvamında

Benim.annem zayıftır. Bazan 60.kilo olur sonra 57 58 geri döner diyetle
Arkadaşım anneme boyle anne mi olur. Anne dedigin yumus yumus kilolu olur demisti
Bende varım 1.60 boy 91 kg şuan tabiki 76 civarı hamile kaldım şuan bir tır lastiğiyim eşime diyorum beni yuvarla

kiz bende 163 boy 85 le kaldim. Bu sabah 92 yi gördüm. Yine şükürler olsun ben diyordum 3 ayda 100 kilo olurum.ben kesin diye yine cok.sukur yapim.biraz kemikli o yuzden kilomu cok belli etmiyorum.

Ay maşallah o zaman kuzum nazar değmesin göstermesem keşke kilomu bende

Bende varım 1.60 boy 91 kg şuan tabiki 76 civarı hamile kaldım şuan bir tır lastiğiyim eşime diyorum beni yuvarla
İzindeyim çiçeğim koca gebeş oldum tobacanım.. Tedaviye başlarken 68 falandım. Ohss oldum, şişlikten hamileliğe başlangıç kilom muamma ama tahmini 70 civarıdır. 82 oldum şimdi. Durmak yok yola devam

Eklentiler

• IMG_20221207_165631.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 86
Çok şükür açılma yok rahim ağzı da iyi. Belki çıkarırlar bugün. 32. Haftada çalışabilir alacaktım ama bu durum beni korkuttu napmaliyim sizce ayrilayim mi izne devam eder mi acaba.
Ben ayrılacağım canım ama.daha zaman da var şu an benzer bı sebeple 10 gün raporluyum ama heyet raporu ile 32 ye ulaşmam lazım o nu da nasıl alırım bilmiyorum

Rabbim sabır versin canım, kokusunu almışsın kuzunun ne mutlu, o da senin almıştır..

Duygularıma tercüman, yazmak istediğim o kadar çok şey var ki ama hızımı alamam da daha da stres olurum diye yazmıyorum böyle şey olmaz.. bana hasta ziyaretine gelenler niye şunları da cagirmadiniz diye soruyor ya ben davet mi veriyorum, iyi olduğum bı zaman onları da çağırırım dedim, sen geliorum demişsin ben de kahvaltıya büyür etmişim, çok şey varmış kahvaltıda bilmem kimlere de yetermis, ya sen o misafirliği yapincaya kadar ben kaç defa odaya gidip uzandım farkında mısın valla bazen gözüm kararıyor kim var kim yok üzerini çizmek istiyorum

Zonklama bende alttan muayenede oldu çok kastım belki ondandır canım, ıkınma ile yırtılmaz diye okumuştum bir yerde endişe etme kontrolün de güzel geçmiş şükür

Yağıza hamileyken girnedeydik. Arkadaki apartman dairesine eşimin arkadaşı taşında. Eşini sevmedim pek. Neyse hamileliğim duyuldu fln, bana geldi işte diyor li; senin yanına her gün birinin gelmesi lazım ki kafan dağılsın kendini kastediyordu evde canı sıkıldığından gelesi vardı. Neyseki pas vermedim. Çok ilginç ya

Cok sukur protein cikmadi. Birakti beni beni. Ay yaşlandık resmen beklerken. Ama 10 güne bir takip verdi. Gittiği yere kadar
Oh şükür canım çok sevindim sen kendini bilen, tanıyan bi kadınsın. Kontrollü olması iyi aslında doktorun da, sadece biraz patavatsızca davranmış. Merak etme, ilaçlarını da düzenli kullanıyorsun sonuçta, bi şeycik olmaz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…