- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
Tansiyonun kaç çıkıyordu kiCok sukur protein cikmadi. Birakti beni beni. Ay yaşlandık resmen beklerken. Ama 10 güne bir takip verdi. Gittiği yere kadar
Bende varım 1.60 boy 91 kg şuan tabiki 76 civarı hamile kaldım şuan bir tır lastiğiyim eşime diyorum beni yuvarlaÇak yoldaşana gibi ana olacağız pambıhhh gibi yumuş yumuş, mayalı poğaça kıvamında
Benim 11 haftadan beri tansiyonum var. O haftalarda 14. 9 veya 15.9 çıkıyordu. Bir kac kez 16 oldu. Ilacla 12.8 lerde duruyor. Ilaci unutursam direk 14.9 da tansiyon.Tansiyonun kaç çıkıyordu ki
Kendi resmim.sandim. ayni senin gibiyimBu da benim minnoşkosu kizlar ifşa olmuyum diye boyle bi foto attim halidan ifşa olursam bilemiyorum
Eki Görüntüle 3173194
Çak yoldaşana gibi ana olacağız pambıhhh gibi yumuş yumuş, mayalı poğaça kıvamında
Bende varım 1.60 boy 91 kg şuan tabiki 76 civarı hamile kaldım şuan bir tır lastiğiyim eşime diyorum beni yuvarla
Ay maşallah o zaman kuzum nazar değmesinBenim.annem zayıftır. Bazan 60.kilo olur sonra 57 58 geri döner diyetle
Arkadaşım anneme boyle anne mi olur. Anne dedigin yumus yumus kilolu olur demisti
kiz bende 163 boy 85 le kaldim. Bu sabah 92 yi gördüm. Yine şükürler olsun ben diyordum 3 ayda 100 kilo olurum.ben kesin diyeyine cok.sukur yapim.biraz kemikli o yuzden kilomu cok belli etmiyorum.
İzindeyim çiçeğimBende varım 1.60 boy 91 kg şuan tabiki 76 civarı hamile kaldım şuan bir tır lastiğiyim eşime diyorum beni yuvarla
Kiz sen de zayifsin neyin varrİzindeyim çiçeğimkoca gebeş oldum tobacanım.. Tedaviye başlarken 68 falandım. Ohss oldum, şişlikten hamileliğe başlangıç kilom muamma ama tahmini 70 civarıdır. 82 oldum şimdi. Durmak yok yola devam
Bence de zayıfsın sende dahaİzindeyim çiçeğimkoca gebeş oldum tobacanım.. Tedaviye başlarken 68 falandım. Ohss oldum, şişlikten hamileliğe başlangıç kilom muamma ama tahmini 70 civarıdır. 82 oldum şimdi. Durmak yok yola devam
Ben ayrılacağım canım ama.daha zaman da var şu an benzer bı sebeple 10 gün raporluyum ama heyet raporu ile 32 ye ulaşmam lazım o nu da nasıl alırım bilmiyorumÇok şükür açılma yok rahim ağzı da iyi. Belki çıkarırlar bugün. 32. Haftada çalışabilir alacaktım ama bu durum beni korkuttu napmaliyim sizce ayrilayim mi izne devam eder mi acaba.
Kiz sen de zayifsin neyin varr
Kollarım basenlerim bacaklarım var, hatta baya baya bacaklarım varBence de zayıfsın sende dahamaşallah canım tüü tüüüü tüüü
Rabbim sabır versin canım, kokusunu almışsın kuzunun ne mutlu, o da senin almıştır..Şimdi hastanedeyiz gündüz kuzum rahatsızlandı akşam ameliyata aldılar ama bagirsaklarindan ümit olmadığı için direk karnını kapatıp fişi çekmeyi teklif ettiler ama çekin diyemiyoruz. Balımı az önce ilk kez öptüm vedalaştım eve gidicez. Biz kendi kendine dursun kalbi diycez durunca ariycaklar artık. Buraya girermiyim birdaha bilmiyorum ama hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniz inşallah bana da dua edin nolur. Hem bu süreci rahat geçireyim hemde ben 26 günde olsa anneliği çok sevdim Rabbim yine nasip etsin melek Melissama bi kardeş versin inşallah Allah a emanet olun
Ya konuşuyo işte ben canlı gördüm zayıf queen, biraz göbeği vardı o da normal insan taşıdığı içinKiz sen de zayifsin neyin varr
Duygularıma tercüman, yazmak istediğim o kadar çok şey var ki ama hızımı alamam da daha da stres olurum diye yazmıyorum böyle şey olmaz.. bana hasta ziyaretine gelenler niye şunları da cagirmadiniz diye soruyor ya ben davet mi veriyorum, iyi olduğum bı zaman onları da çağırırım dedim, sen geliorum demişsin ben de kahvaltıya büyür etmişim, çok şey varmış kahvaltıda bilmem kimlere de yetermis, ya sen o misafirliği yapincaya kadar ben kaç defa odaya gidip uzandım farkında mısın valla bazen gözüm kararıyor kim var kim yok üzerini çizmek istiyorumbana da geçen gün birileri kahvaltıya gelmek istedi. öğünü de kendileri seçmişler kahvaltı hazırlayacağımaniden söyleyince bi bahane bulamadım tamam dedim. zaten çalışıyorum, birkaç gün azalttım ama yine de boş değilim çalışıyorum evim de baya dağınıktı. evi toplayacağım temizlik yapacağım diye hem kendimi yordum her yerimi ağrıttım ağladım zırladım eşimle kavga ettim. bütün huzurum kaçtı. sonra gelecekleri gün kalktım tam kahvaltı hazırlayacağım mesaj geldi, hasta olmuşlar gelemeyeceklermiş..... bi de şey çıktı şimdi başıma, birkaç gün evde kalmaya başladım ya hemen “eee artık evdesin sonunda sana geliriz” ay o kadar sinirleniyorum ki. bırakın da o birkaç gün dinleneyim. bu insanların hiç mi işi gücü derdi yok ben anlamıyorum sürekli birinin evine gitmeye çalışıyorlar
Zonklama bende alttan muayenede oldu çok kastımKızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardırahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi
Yaaaa o kadari da kadı kızında da var sende manken gibi hamilelerden olmak istiyodun heraldeeeKollarım basenlerim bacaklarım var, hatta baya baya bacaklarım varson zamanlarda sırtım bile etlendi yağlandı
Yağıza hamileyken girnedeydik. Arkadaki apartman dairesine eşimin arkadaşı taşında. Eşini sevmedim pek. Neyse hamileliğim duyuldu fln, bana geldi işte diyor li; senin yanına her gün birinin gelmesi lazım ki kafan dağılsınAy ben de pandemi de idari izinliyim ondan sonra iyice istemez oldum bu misafirlik şeysilerinipandemi çok bana göreydi bence. Bide sanki artık herkes kendini başkasına atma derdinde kimse sen gel oturalım demiyor, hamileymiş bebekliymiş farketmeden okadar görüşmek istiyorsan ya sne çağır yada dışarıda görüşelim de. Aman ev dağınık olsun nolcakla olmuyor insan rahatsız oluyor ee en az 3 çeşit bişiler yapman gerekiyor. Ben müsait değiliz hiç demiştim 1 2 kez geçen aynı arkadaş diyor ki sne bizi istememiştim, E dedim müsait değildim sonra da hep yatış. Yanımızda yatardım biz bi çay içerdik yabani ve asosyal olduğumdan ben de şüpheleniyorum
Oh şükür canım çok sevindimCok sukur protein cikmadi. Birakti beni beni. Ay yaşlandık resmen beklerken. Ama 10 güne bir takip verdi. Gittiği yere kadar
Ben avent aldım cam olanıda var yazısı renkli olan plastik diğeri camKızlar siz biberonları avent mi aldınız baktım da ben onu cam saniyordum o fiyata plastikmis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?