2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İşte insanı depresyona sokanlar bunlar uykusuzluk falan değil aslında.. Doğumdan hatıra kalan bu kötü anılarımız maalesef uzak olsunlar iyi olsunlar başka bir şey istemeyelim kimseden..

Ay inanmıyorum R Renklirenkli neler yaşamışsın, sınavın ne zormuş. Ay bide pandemi hem yeni doğum yapmışsın lohusasın. Aman allahım bi kere kayınpederin yeni doğum yapmış gelininin evinde ne işi var. Bide laf yetiştiriyor. Höhhhh yani.
Böyle şeyler duyunca iyi ki kaynana kayınpeder yok diyorum ama eşime hiç kıyamıyorum ya keşke ailesi başında olsaydı yine.

Ayy kizlar neler yasamissiniz. Allah'a şükürler olsun benim kv de gelmemek için elinden geleni yapiyo zaten o kadar Nazlı ve prenses ki gelse kendine hizmet ettirir oy sırtım üşüdü aman boğazım acıdı yok tansiyonum çıktı. Şimdi de çocuğunu bahane etmis gece korkuları var diye psikolog sakin birakip gitme demiş. Aman dedim çocuk iyi olsun yeter ki sen gelme. İki işin ucundan tutacak diye ödü kopuyo. Hiç mi içinden gelmiyo acaba ilk torun çok şaşırıyorum.

eşin yanında olsun yeter kimse gelmesin misler gibi bakarsın.uykusuzluk yorgunluk hep olacak ama ağır gelmiyor insana zaten sende bilirsin tecrübelisin.Rabbim vicdan verdin kayınvalidene kayınpederine inşallah farkındadırlardır.

tabiki allah eksik etmesin evlatlarının başından bende istemezdim hayatta olmamalarını.eşimi düşündüğüm için.İlk zaman memeler açık geziyoruz çünkü çabuk doyuyor sık acıkıyor memede uyumaları zaten meşhur.kanaman olacak yoğun bir şekilde psikoloji yerlerde belki, böyle durumda kayınpeder olmasa o evde en azından düzene girene kadar daha iyi olur.

gelmesin canım daha çok sıkılırsın diyorum ya yardım etmek isteyen komposto yapsın çorba yapsın sütlaç yapsın getirsin sütün olsun diye.başka yardıma gerek yok yenidoğan sürekli meme arıyor zaten o da sende var sadece

Bende 32ye gelince bırakıcam diyordum ama 32ye gelince baktımki hala aynıyım dipçik gibiyim bi 5 hafta daha sıkayım dedim kaldı 4 hafta bi maaş bi maaştır diren çağla
Maşallah canım sana Direniyorum kuzu ya bazen çok zorluyor psikolojim ve bedenim
Kız ben hafta sonu evde de kendimi çok yoruyorum yatamıyorumda en geç 09.30 a kadar uyuyorum bakalım ocağı da bi atlatayım sonrası artık idare edicem.

Bizim insanımız desteği köstek anladığı için zaten... Böyle destek olacaklarına kendi başımıza altından kalkmayı tercih ediyoruz genelde. Bir de yenidoğan bebek olunca herkes mıç mıç bir sevme merakı... Bir karışma merakı... Tavsiye bombardımanı... He anam bir siz biliyorsunuz zaten bebek nasıl bakılır.

Hayalimdeki kaynana yemin ederim

Ayy nEfret geldi yeminle bu ne ya. Seninkiler hiç gelmesin lütfen renkli ne yenidoğan len ne sonrasında
Q Queen_bee17 sen bilirsin bacım çocuk hıçkırırken zıplayan yeri başı mı poposu mu ordan anlayayım bari yönünü
Benimkinin baş tarafı daha çok zıplıyor canım ama tüm vücut sarsılıyor
Mıçmıç sevme olayına asla tahammülüm yok. Yenidoğan ne anlar sevilmekten bide derler ya ayy ben elini öpüyorum gerizekalı zaten eli ağzında o çocuğun hep makyajlı yüzüne saçına falan çocuğun suratını yapıştırırlar hepsinin suratına ıslak terlikle vurasım gelir

Kızlarr ben 10 günde 3 kilo almışımm yemin ederm şoktayım inanmadım bir sürü tartıya çıktım yok hepsi aynı nasıl böyle hızlı aldım anlamadım ben
Kalça basen ne kadar olabilir ki bu üste. Sen al bacım sıkıntı yok. Köprücük kemikleri hala ben buradayım diyor. Benimkiler drama köprüsü söylüyor derinlerde biryerlerdee

Bu yaptığım daha düzgün oldu. Neden aynı şehirde e değiliz toplaşıp toplaşıp böyle şeyler yapsak nasıl güzel meditasyon oluyor, o sırada kilolardan ağrılardan dertlensek. Kocaları kv leri hatta hızımızı alamayıp ailelerimizi atsak

Eklentiler

• IMG_20221212_155314.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 76
ELİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Yaaa ne güzel olurdu çok güzel olmuş eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…