2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar yakın arkadaşım ağır sancısı vardı hastaneye götürdüm alttan muane yaptı birde beta istedi beta sonucu çıktı ama doktora ulaşamadı beta 134 sizce gebelik varmı regl 7 gün gecikti ama alttan muanede hiç mi anlamazki hekim.

Kızlar instagramda Hüma bebe sayfası var sitesi de var alışveriş yapıp memnun kapan var mı?
Bebeklerinize neler aldınız
Ben çantamın bir kısmını hazırladım tıkadım ütüledim ilerleyen zamanlarda halim olmaz diye ütü zaman alıyor çünkü

Senide gördük gayet fıstık gibiydin
Bu da benden göbiş fotoğrafı hala bacak bacak üstüne atabiliyorum
Oyy oyyy maşallah sende de kilo yok bebişlere yarasın
Al canım çokta yyakışmış 19 kilo alımıyla yola devma ediyorum bende
Sen de çok güzelsin eminimki
Kızlar hastane çantamı hazırlamak için 34. Haftayı bekliyorum 31 im şuan uygun mi sizce 34. Hafta?.Siz ne zaman hazırlayacaksınız ?
Ben de 34 de hazırlamış olurum şimdilik plan böyle bakalım anca bence.
Ben bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Nasıl oldun kuzu iyimisin ?
+7 kilo ile buda benden gelsin
Ooo çok güzel maşallah canım

Evet 134 gebelik var ama iki gün sonra 2 kat artması gerekiyor belki erken diye görmemiş olabilir mi ?

Ben bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Gaz yapıcı birşeyler yediysen çok kasıyor geçen ben fasulye yedim mahvoldum bir daha doğuma kadar yemeyecegim mahvetti beni bir düşün neler yedin ??? Birazda ayaklarını kaldır dinlen raht bir pozisyona yerlessin bebek

Hayırlı olsun hamile arkadaşın iki gün ve dört gün sonra tekrar kan aldırsın ; düzenli katlarla artarsa sağlıklı bi gebeliktir

Kuzu magnezyumu cok duzenli kullaniyorum 2 haftadir var ama bugun cok sık oldu idrari rutin veriyorum kuzu
Yoruldun mu bugün extra. Dinlen ve çok su iç cnm. Magnezyum almadıysan al
Yok kuzum kahvalti sofrasinda basladi ilk zaten doktorum son kontrolde is yapmani istemiyorum yemek disinda bisey yapma dedi magnezyumu hic aksatmiyorum hem osteocare hemn de ocean in extra magnezyumunu kullaniyorum yeterli gelmez diye
Kuzu daha cok yeni anlasilmamasi normal muhtemelen gec dollenme olmustur 2 gunde 1 kan versin arkadasin insaAllah duzenli artis olur
Bende gaz veya uzun süre wcye çıkamama durumu varsa çok oluyor ya da kendini çok yormuş olabilir misin? Dinlen güzelce bişi olmaz allahın izniyle
Yok kuzum hic sorun yasamadim tuvalet konusunda ben ne gaz ne kabizlik cok sukur olmadi size resim atiyim da tipine bi bakin karnimdan cikacakti

Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Böyle olunca pozisyon değiştirince geçiyor mu hareket edince kasılmış baya benimde oluyor kuzum korkma ağrıyla birlikte oluyor ama ağrı adet sancısı gibi değil seninde öyle mi

Böyle olunca pozisyon değiştirince geçiyor mu hareket edince kasılmış baya benimde oluyor kuzum korkma ağrıyla birlikte oluyor ama ağrı adet sancısı gibi değil seninde öyle mi
Yok kuzu kendi vakti dolunca geciyor gibi benim pozisyonuma cok takilmiyo ayakta gezerken bile oluyo 5 dk 10 dk kaliyo oyle sonra yumusuyo

Bi adet sancisi gibi oluyo bi büktürülüyo gibi oluyo bi makata vuruyo sanki tuvaletim var gibi degisiyo ya neye ugradigimi bilemedim

Bi adet sancisi gibi oluyo bi büktürülüyo gibi oluyo bi makata vuruyo sanki tuvaletim var gibi degisiyo ya neye ugradigimi bilemedim
Bazen oluyor sürekli tuvalete gitmek istiyorsun ama tuvaletin olmuyor isde bebeğin pozizyonu değişmiş sanırım sıkıştı biraz uzan bakalım ayaklarini kaldır oraya baskısı hafiflesin geçer inşallah

Bazen oluyor sürekli tuvalete gitmek istiyorsun ama tuvaletin olmuyor isde bebeğin pozizyonu değişmiş sanırım sıkıştı biraz uzan bakalım ayaklarini kaldır oraya baskısı hafiflesin geçer inşallah
Şimdi bi şislik falan yok yumusadi karnim da pozisyon da degismesin ya dogum pozisyonundaydi heralde degismez

Merhaba arkadaşlar ben yeni keşfettim burayı biraz geç oldu ama uygun fiyatlı memnun kaldığınız Instagram siteleri var mı ben henüz hiçbir şeyini alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…