Senide gördük gayet fıstık gibiydinKalça basen ne kadar olabilir ki bu üste. Sen al bacım sıkıntı yok. Köprücük kemikleri hala ben buradayım diyor. Benimkiler drama köprüsü söylüyor derinlerde biryerlerdee
Bu yaptığım daha düzgün oldu. Neden aynı şehirde e değiliz toplaşıp toplaşıp böyle şeyler yapsak nasıl güzel meditasyon oluyor, o sırada kilolardan ağrılardan dertlensek. Kocaları kv leri hatta hızımızı alamayıp ailelerimizi atsak
Oyy oyyy maşallah sende de kilo yok bebişlere yarasınBu da benden göbiş fotoğrafı hala bacak bacak üstüne atabiliyorum
Sen de çok güzelsin eminimkiAl canım çokta yyakışmış 19 kilo alımıyla yola devma ediyorum bende
Ben de 34 de hazırlamış olurum şimdilik plan böyle bakalım anca bence.Kızlar hastane çantamı hazırlamak için 34. Haftayı bekliyorum 31 im şuan uygun mi sizce 34. Hafta?.Siz ne zaman hazırlayacaksınız ?
Nasıl oldun kuzu iyimisin ?Ben bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Ooo çok güzel maşallah canım+7 kilo ile buda benden gelsin
Bende gaz veya uzun süre wcye çıkamama durumu varsa çok oluyor ya da kendini çok yormuş olabilir misin? Dinlen güzelce bişi olmaz allahın izniyleBen bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Evet 134 gebelik var ama iki gün sonra 2 kat artması gerekiyor belki erken diye görmemiş olabilir mi ?Kızlar yakın arkadaşım ağır sancısı vardı hastaneye götürdüm alttan muane yaptı birde beta istedi beta sonucu çıktı ama doktora ulaşamadı beta 134 sizce gebelik varmı regl 7 gün gecikti ama alttan muanede hiç mi anlamazki hekim.
Gaz yapıcı birşeyler yediysen çok kasıyor geçen ben fasulye yedim mahvoldum bir daha doğuma kadar yemeyecegim mahvetti beni bir düşün neler yedin ??? Birazda ayaklarını kaldır dinlen raht bir pozisyona yerlessin bebekBen bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Hayırlı olsun hamile arkadaşınKızlar yakın arkadaşım ağır sancısı vardı hastaneye götürdüm alttan muane yaptı birde beta istedi beta sonucu çıktı ama doktora ulaşamadı beta 134 sizce gebelik varmı regl 7 gün gecikti ama alttan muanede hiç mi anlamazki hekim.
Kuzu magnezyumu cok duzenli kullaniyorum 2 haftadir var ama bugun cok sık oldu idrari rutin veriyorum kuzuCanım artık olcak maalesef yalancı sancı şeklinde ara ara; benim de çok iki üç gündür geceli gündüzlü oluyor. Sıklığı önemli , bi de düzenli aralıklarla mı oluyor onu takip et, not al. Düzenli olmadıkça anlamlı olmuyor. Magnezyum içebilirsin ; uzanabilirisn.
Son zamanlarda idrar testi verdin mi ?
Yok kuzum kahvalti sofrasinda basladi ilk zaten doktorum son kontrolde is yapmani istemiyorum yemek disinda bisey yapma dedi magnezyumu hic aksatmiyorum hem osteocare hemn de ocean in extra magnezyumunu kullaniyorum yeterli gelmez diyeYoruldun mu bugün extra. Dinlen ve çok su iç cnm. Magnezyum almadıysan al
Kuzu daha cok yeni anlasilmamasi normal muhtemelen gec dollenme olmustur 2 gunde 1 kan versin arkadasin insaAllah duzenli artis olurKızlar yakın arkadaşım ağır sancısı vardı hastaneye götürdüm alttan muane yaptı birde beta istedi beta sonucu çıktı ama doktora ulaşamadı beta 134 sizce gebelik varmı regl 7 gün gecikti ama alttan muanede hiç mi anlamazki hekim.
Yok kuzum hic sorun yasamadim tuvalet konusunda ben ne gaz ne kabizlik cok sukur olmadi size resim atiyim da tipine bi bakin karnimdan cikacaktiBende gaz veya uzun süre wcye çıkamama durumu varsa çok oluyor ya da kendini çok yormuş olabilir misin? Dinlen güzelce bişi olmaz allahın izniyle
Böyle olunca pozisyon değiştirince geçiyor mu hareket edince kasılmış baya benimde oluyor kuzum korkma ağrıyla birlikte oluyor ama ağrı adet sancısı gibi değil seninde öyle miBoyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Yok kuzu kendi vakti dolunca geciyor gibi benim pozisyonuma cok takilmiyo ayakta gezerken bile oluyo 5 dk 10 dk kaliyo oyle sonra yumusuyoBöyle olunca pozisyon değiştirince geçiyor mu hareket edince kasılmış baya benimde oluyor kuzum korkma ağrıyla birlikte oluyor ama ağrı adet sancısı gibi değil seninde öyle mi
Bi adet sancisi gibi oluyo bi büktürülüyo gibi oluyo bi makata vuruyo sanki tuvaletim var gibi degisiyo ya neye ugradigimi bilemedimBöyle olunca pozisyon değiştirince geçiyor mu hareket edince kasılmış baya benimde oluyor kuzum korkma ağrıyla birlikte oluyor ama ağrı adet sancısı gibi değil seninde öyle mi
Anladım kuzu bişi olmaz inşallah ya 5 10 dk uzun geldi ama düzenli ve sık olmadığı sürece sorun yok demişti bana drBi adet sancisi gibi oluyo bi büktürülüyo gibi oluyo bi makata vuruyo sanki tuvaletim var gibi degisiyo ya neye ugradigimi bilemedim
Bazen oluyor sürekli tuvalete gitmek istiyorsun ama tuvaletin olmuyor isde bebeğin pozizyonu değişmiş sanırım sıkıştı biraz uzan bakalım ayaklarini kaldır oraya baskısı hafiflesin geçer inşallahBi adet sancisi gibi oluyo bi büktürülüyo gibi oluyo bi makata vuruyo sanki tuvaletim var gibi degisiyo ya neye ugradigimi bilemedim
Takibe basliycam bakalim suresini bi not aliyim bu arada K kendimidurduracakdegilim nerde bayadir sesi cikmiyo kasilmalar diyince aklima geldi kuzu nasilsin gorursen yaz bizeAnladım kuzu bişi olmaz inşallah ya 5 10 dk uzun geldi ama düzenli ve sık olmadığı sürece sorun yok demişti bana dr
Şimdi bi şislik falan yok yumusadi karnim da pozisyon da degismesin ya dogum pozisyonundaydi heralde degismezBazen oluyor sürekli tuvalete gitmek istiyorsun ama tuvaletin olmuyor isde bebeğin pozizyonu değişmiş sanırım sıkıştı biraz uzan bakalım ayaklarini kaldır oraya baskısı hafiflesin geçer inşallah
Niye gizliceYa yarın gizlice bende yicem sandviç içine ne koydunuzkilo alınca oluyo o kemik ağrıları önceden zayıf idiysen şimdi kilo zorluyodur
Çok mu yoruldun canım. Bebek değildir o toplanan rahim mi kasılıyor acabaBen bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Yok canim bi is yapmadim kahvalti ederken basladiÇok mu yoruldun canım. Bebek değildir o toplanan rahim mi kasılıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?