2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu da benden göbiş fotoğrafı hala bacak bacak üstüne atabiliyorum
Çok dertli toplu bi göbiş ben atabiliyor muyum acaba. Biara deniyim
Al canım çokta yyakışmış 19 kilo alımıyla yola devma ediyorum bende
Ayy yatış devam ettikçe çok endişeleniyorum tartının gideceği yerlerden. Gıdım çıkmış benim baya dün göbek deliği öksürümce falan acıyordu baya aha dedim oradan çatlamaya başlıca galiba ama bugün yok. Hindistan cevizi yağı komasına sokmuştum işe yaramış

ayy ne cabuk yaptın bunları masallah çok güzel olmuş sen bu isi ticarete dök

benim malesef göbüs çok fena çatladı yani alt kısımları çatladı henüz üstlerde yok ama altlarda çok var. ben de hindistan komasına soksam ise yarar mı ki yoksa artık çok mu gec

Queenciğim ben dün karnımı aşırı kaşıdım duramadım artık lierac falanada fayda etmiyor sonra oğluşa aldığım ecowwell bebek yağından sürdüm rahatladıö ama fena çatlıcam ben bu sefer

Ay yazik ya vicdan merhamet sifir bazilarinda
benim malesef göbüs çok fena çatladı yani alt kısımları çatladı henüz üstlerde yok ama altlarda çok var. ben de hindistan komasına soksam ise yarar mı ki yoksa artık çok mu gec
Kuzu benim de altlarda var ama beni rahatsiz etmiyo uste cikmadigi surece dert etmiycem valla tek onerim yaglamayi kesinlikle birakma dogumdan sonra da devam et

ayy ne cabuk yaptın bunları masallah çok güzel olmuş sen bu isi ticarete dök
Pembirikli beyazlı falan iplerim olsa baya tatlış olacaklar
Lierac biooil falan kullanmış mıydın. Enazından artmasın diye yüklen canım.
İlkinde olmayıp ikincide olabiliyor yani göbek deliği acırken lierac beni de rahatlatma anlık esneklik sağlamıyor ondan hc yağı rahatlattı sanırım

Kakao yağı çatlayan yere sürünce fayda ediyor diye duymuştum canım bir dene istersen zaten doğum yapınca o bölge iniyor asagiya sarkiyor sonra zamanla rengi değişiyor toparlanıyor korkma

Evet aynen öyle hem fedakar hem de kardeşlerine ses çıkaramaz
evet gerçekten kızlar kızınca içim eseldi kendimi müdafaa edilmiş hissediyorum

Ya yarın gizlice bende yicem sandviç içine ne koydunuz kilo alınca oluyo o kemik ağrıları önceden zayıf idiysen şimdi kilo zorluyodur

Ya yarın gizlice bende yicem sandviç içine ne koydunuz kilo alınca oluyo o kemik ağrıları önceden zayıf idiysen şimdi kilo zorluyodur
Yok canim kilolu hamile kaldim ben 8 kilo aldim su ana kadar bebis dogum pozisyonunda onun baskisindan agriyo dedi doktorum. Yesillik koydum domates biber peynir zeytin yumurta

Kızlar hastane çantamı hazırlamak için 34. Haftayı bekliyorum 31 im şuan uygun mi sizce 34. Hafta?.Siz ne zaman hazırlayacaksınız ?
Ay ben hastane çantası için organizer alıcaktım unutmuşum kafa leyla odayı yerleştirdimya her şey tamam sanıyorum daha çantalar hazır değil

Ben bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Canım artık olcak maalesef yalancı sancı şeklinde ara ara; benim de çok iki üç gündür geceli gündüzlü oluyor. Sıklığı önemli , bi de düzenli aralıklarla mı oluyor onu takip et, not al. Düzenli olmadıkça anlamlı olmuyor. Magnezyum içebilirsin ; uzanabilirisn.
Son zamanlarda idrar testi verdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…