- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Al canım çokta yyakışmış 19 kilo alımıyla yola devma ediyorum bendeKızlarr ben 10 günde 3 kilo almışımm yemin ederm şoktayım inanmadım bir sürü tartıya çıktım yok hepsi aynı nasıl böyle hızlı aldım anlamadım ben
Çok dertli toplu bi göbişBu da benden göbiş fotoğrafı hala bacak bacak üstüne atabiliyorum
Ayy yatış devam ettikçe çok endişeleniyorum tartının gideceği yerlerden. Gıdım çıkmış benim bayaAl canım çokta yyakışmış 19 kilo alımıyla yola devma ediyorum bende
ayy ne cabuk yaptın bunları masallahKalça basen ne kadar olabilir ki bu üste. Sen al bacım sıkıntı yok. Köprücük kemikleri hala ben buradayım diyor. Benimkiler drama köprüsü söylüyor derinlerde biryerlerdee
Bu yaptığım daha düzgün oldu. Neden aynı şehirde e değiliz toplaşıp toplaşıp böyle şeyler yapsak nasıl güzel meditasyon oluyor, o sırada kilolardan ağrılardan dertlensek. Kocaları kv leri hatta hızımızı alamayıp ailelerimizi atsak
benim malesef göbüs çok fena çatladıÇok dertli toplu bi göbişben atabiliyor muyum acaba. Biara deniyim
Ayy yatış devam ettikçe çok endişeleniyorum tartının gideceği yerlerden. Gıdım çıkmış benim bayadün göbek deliği öksürümce falan acıyordu baya aha dedim oradan çatlamaya başlıca galiba ama bugün yok. Hindistan cevizi yağı komasına sokmuştum işe yaramış
Queenciğim ben dün karnımı aşırı kaşıdım duramadım artık lierac falanada fayda etmiyor sonra oğluşa aldığım ecowwell bebek yağından sürdüm rahatladıö ama fena çatlıcam ben bu seferÇok dertli toplu bi göbişben atabiliyor muyum acaba. Biara deniyim
Ayy yatış devam ettikçe çok endişeleniyorum tartının gideceği yerlerden. Gıdım çıkmış benim bayadün göbek deliği öksürümce falan acıyordu baya aha dedim oradan çatlamaya başlıca galiba ama bugün yok. Hindistan cevizi yağı komasına sokmuştum işe yaramış
Ay yazik ya vicdan merhamet sifir bazilarindaAllaha şükür öyle de gerçekten mal insanlar da var ya. Bi arkadaş anlattı daha yeni. Koca memur karısı doğum yapıyor 10 gün babalık iznin var ya. bizim arkadaş da bebek görmeye gitmiş diyor ki kocası evde yoktu gitmiş okey oynamaya. Kız da perişan , ev de 100 derece idi. Kadın bilmiyor kaç derece olsun bebe üşütmesin demişler buna bu da açmış doğalgazı. İnsan karısına acımaz mı ya?
Kuzu benim de altlarda var ama beni rahatsiz etmiyo uste cikmadigi surece dert etmiycem valla tek onerim yaglamayi kesinlikle birakma dogumdan sonra da devam etbenim malesef göbüs çok fena çatladıyani alt kısımları çatladı henüz üstlerde yok ama altlarda çok var. ben de hindistan komasına soksam ise yarar mı ki yoksa artık çok mu gec
Pembirikli beyazlı falan iplerim olsa baya tatlış olacaklarayy ne cabuk yaptın bunları masallahçok güzel olmuş sen bu isi ticarete dök
Lierac biooil falan kullanmış mıydın. Enazından artmasın diye yüklen canım.benim malesef göbüs çok fena çatladıyani alt kısımları çatladı henüz üstlerde yok ama altlarda çok var. ben de hindistan komasına soksam ise yarar mı ki yoksa artık çok mu gec
İlkinde olmayıp ikincide olabiliyor yaniQueenciğim ben dün karnımı aşırı kaşıdım duramadım artık lierac falanada fayda etmiyor sonra oğluşa aldığım ecowwell bebek yağından sürdüm rahatladıö ama fena çatlıcam ben bu sefer
Kakao yağı çatlayan yere sürünce fayda ediyor diye duymuştum canım bir dene istersen zaten doğum yapınca o bölge iniyor asagiya sarkiyor sonra zamanla rengi değişiyor toparlanıyor korkmabenim malesef göbüs çok fena çatladıyani alt kısımları çatladı henüz üstlerde yok ama altlarda çok var. ben de hindistan komasına soksam ise yarar mı ki yoksa artık çok mu gec
Evet aynen öyle hem fedakar hem de kardeşlerine ses çıkaramazGitsin kendi çocuğuna çoluğuna karışsın Biz buralardan gıcık olduk adama Bakıcı da tutsanız ikiz olduğu için illaki büyükanne desteği gerekir Keşke anneniz ben artık Rabianın bebeklerine bakacağım diyip işin içinden sıyrılsa Ama sanırım benim annem gibi kardeşlerin en fedakarı Asla öyle de diyemez Bir ara annem kanserden vefat edrn teyzeme ve yeğenime aynı anda bakıyordu
evet gerçekten kızlar kızınca içim eseldi kendimi müdafaa edilmiş hissediyorumGünaydın rabiş
Allah kolaylık versin sana, kızlar döktürmüşler çok da akıllıca. Az kalsın ellerinde kalacakmış enişte zaten
Şarkıyı açamam şu an, hiç de bilmiyorum sözlerini ama adından sunu diyebilirim sanki; bu şarkı enişteye gelsin
Ya yarın gizlice bende yicem sandviç içine ne koydunuzGunaydin kizlar msjlari hizli hizli bakip geldim uyumuşum dana gibi bebem sessiz yatmis. Dun economistten gaza gelip kendime sandevic ekmegi yaomistim acikan doymam sanmis 2 tane yaptim birini zor yiyebildim de hareketlendi kuzum. Kizlar kemik agrilarim yuruyemez hale getiriyo beni cok zorlanmaya basladim dun yuruyus yapmistik biraz ondan mi oldu anlamadim bebe dogum poslzisyonunda oldugundan cok baski yapiyo asagiya gittikce pertlesiyom
Yok canim kilolu hamile kaldim ben 8 kilo aldim su ana kadar bebis dogum pozisyonunda onun baskisindan agriyo dedi doktorum. Yesillik koydum domates biber peynir zeytin yumurtaYa yarın gizlice bende yicem sandviç içine ne koydunuzkilo alınca oluyo o kemik ağrıları önceden zayıf idiysen şimdi kilo zorluyodur
Ay ben hastane çantası için organizer alıcaktım unutmuşum kafa leyla odayı yerleştirdimya her şey tamam sanıyorumKızlar hastane çantamı hazırlamak için 34. Haftayı bekliyorum 31 im şuan uygun mi sizce 34. Hafta?.Siz ne zaman hazırlayacaksınız ?
Ohoo ben hamile değilken bile atamıyodumBu da benden göbiş fotoğrafı hala bacak bacak üstüne atabiliyorum
Canım artık olcak maalesef yalancı sancı şeklinde ara ara; benim de çok iki üç gündür geceli gündüzlü oluyor. Sıklığı önemli , bi de düzenli aralıklarla mı oluyor onu takip et, not al. Düzenli olmadıkça anlamlı olmuyor. Magnezyum içebilirsin ; uzanabilirisn.Ben bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Ohooo herkes zayıf maşallah bi ben şişko+7 kilo ile buda benden gelsin
Yoruldun mu bugün extra. Dinlen ve çok su iç cnm. Magnezyum almadıysan alBen bugun cok kasilma yasiyorum kizlar ya bebek bi toplaniyo karnimda gobegimden disari cikacak sanki cok rahatsizim ya
Yok ya bizde de top yutmuşuz gibi duruyor. Sizde heryer eşit büyüyor tam hamile kilosuOhooo herkes zayıf maşallah bi ben şişkonazar değmesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?