2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Queen belkide sen söyledin ben görmedim. Senin meslek ne kuzum
Deli gibi merak ediyorum.su an

Yok çalıştığım süre boyunca ücret alacağım ama rapor parası alamıyorum

Queen belkide sen söyledin ben görmedim. Senin meslek ne kuzum
Deli gibi merak ediyorum.su an
Gıda yüksek mühendisiyim canım, gıda mikrobiyolojisi gıda analizleri üzerine çalışıyorum. Böyle ekstra bilgiler biyoloji ve biyokimya merakım bide kendi kronik rahatsızlığım üzerine fonksiyonel tıp akademisinden eğitimler almamla falan oldu. Fonksiyonel beslenme, gıda takviyeleri, bağırsak sağlığı alerjiler vs eğitimlerine katıldım. Makale taramayı çok severim ekonomi olur borsa olur tıp olur teknoloji olur ne olursa.. Bunların sonucunda da hbb(her b.ku bilenler) oluyorsun

Maşallah barekAllah bilginin her türlüsüne saygı duyarım. Bilgi zaten ilgi alaninla sınırlıdır. Masallah ilgi alani geniş olunca bilgi de cok oluyor.

Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Kesin konuşmayayım da, bu foto da bebek kendini bir yere toplamış gibi duruyor kasılma değil gibi yani. Benim düzenli kasılmam var mesela normalde karnım yanlara doğru geniş, kasıldığı zaman karnımın ortası top gibi oluyor semsert nefesim kesiliyor. Buna rağmen doktor her şey normal diyor.

Benim hep sagda toplaniyor tas gibi oluyor sonra dagiliyor yumusuyor ayni anda ya cisim var gibi makata ya da adet gibi kasiga agri giriyo

Resmini attim kasilmanin gordun mu
Kuzum oğlumda öyle yaptığında canım yanıyordu o aslında kasılma değil tamamiyle bebeğin senin canını yakması tarifi yok çişim var gibi aşağıda baskı ağrı var gibi değişik bir histi kızda daha o kadar görmedim erkek çocukları daha kemikli oluyor sanki

Acile gitmişler ordada 140 çıkmış inşallah Rabbim verir isteyen herkese .

Hadi inşallah tatlım

Benim 3 gün gecikmişti 200 küsürdü kuzum inş düzenli artar
İki gün sonra değer ikiye katlıyorsa gayet normal canım biliyorsun geç döllenme diye birşey var. Şimdilik kesinlikle hamile ama Allah gönlüne göre versin inşallah çok selamlar

Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Bence bu kasılma değil tamamen minik prensesin yaptığı hareketler , toplanmalar .
Bende saatlerce ıkındım o yüzden mi oldu bilmiyorum ama kızımın kafası aşırı uzamıştı belkide kanalda uzun zaman kaldığından da olabilir .
İki gün sonra değer ikiye katlıyorsa gayet normal canım biliyorsun geç döllenme diye birşey var. Şimdilik kesinlikle hamile ama Allah gönlüne göre versin inşallah çok selamlar
İnşallah canım

İlk kızımı normal dogurduktan sonra kızımla beni dinlenme odasına aldılar. Yanımıza kimseyi almadılar. Kızım beşikte yatıyor ben yatakta. Bi yandan vajinamdan kanama devam ediyor. Sancılardan o kadar yorgun düşmüşüm ki kımıldamaya mecalim yok. Bi baktım hemşire bebeğime sadece zibin ve alt giydirmiş. Odamız serin. Hadi Bi gayret dedim kendime annelik başladı. Uyuyan bebeğimi önce yanıma aldım üstüne Bi kat daha giydirdim sonra aldım kucağıma emsin diye göğsümü verdim. Kucagimda el kadar bir şey var beni emiyor oylesine masum. Allahım öyle Bi gücünü kuvvetini veriyor ki Kızlar❤ yazarken bile duygulandim

Doktor kontrolunde nst gircem ya sanci oluyosa cikar heralde

Bugun hastanede 18 günlük bebek kan alıyorlar elinin üstünden birde ağlıyor ama hemen sustu öyle onu izlerim öyle güzeldi ki bir an sabırsızlandım artık insan bir süre sonra koklamak öpmek istiyor kızlar ama zamanında sağlıkla gelsinler tabiki Yumoş yumoş bir tulum giydirmişti en son üstüne çok hoşuma gitti kışın doğacaklar bence almalıyız e bebekte görmüştüm .

Takibe basliycam bakalim suresini bi not aliyim bu arada K kendimidurduracakdegilim nerde bayadir sesi cikmiyo kasilmalar diyince aklima geldi kuzu nasilsin gorursen yaz bize
Canim cok incesin beni merak etmissin ☺bana annemler bakiyordu hep yatiyorum ya ablamda hamileydi yarin doğuruyor annemler onun yanina gecince kaynanam geldi. Bende ona ayip olmasin diye telefonu pek elime alamadim sıkılmasın kadin diye genelde sohbet etmeye calisiyorum.
Kasilmalarim cok sıklaştı hatta bugun acıtıyor ama hala doğurmadım cuma günü nstde 60a variyordu sancilarim. Doktorum yakin takibe aldi sanirim yine nstye sokacak. Umarim bekler bebeğim. Sen nasilsin?

Hayirli ugurlu olsun bebisiniz kuzumiyi yapmissin bazen uzaklasmakta iyi oluyo aslinda. Bebişin daha cok duracak Allahin izniyle annesi bende bugun kasilmalar yasayinca aklima sen geldin kuzu epeydir de msjlarini goremeyince merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…