- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Queen belkide sen söyledin ben görmedim. Senin meslek ne kuzumEn az 60 70lik bi kasılma artık görünce tanıyorum
5 10 dk kasılı kalmıyordur canım bence, 5 10 dk da bir desen ok ama..
Kasılma olunca bende de idrara yada büüyk tuvalete sıkışmış hissi oluyor. Baya da düzenli oluyor benim korkutuyor 10 dk da bir oluyor mesela 1 saat boyunca, sonra yarım saat olmuyor sonra 5dk da bir başlıyor.. Böyle böyle geçiyor yine de günler haftalar şükür.
Bu arada bu görüntü kesinlikle bebek hareketi, bebek toplanması değil, bazıları hala öyle sanıyor galiba ama bu takip edilmesi gereken bir durum. Nst deki sancılar böyle olunca çıkıyor. Rahim çok kuvvetli bir kas yapısı olduğundan kastığında bu şekilde e oluyor.
Yok çalıştığım süre boyunca ücret alacağım ama rapor parası alamıyorumHalk eğitimde de çalışabilir alabiliyorsun. Eger maaş yatmayacaksa ve kurs suresi devam ediyor diye gel diyorlarsa ogrencilerine devamsızlık yaz. Yetersiz öğrenciden dilekçe yazıp ayni gun kursu kapatırsın. Bosyere çalışma.
Rapor parasi nedir. Ben bilmiyorum.Yok çalıştığım süre boyunca ücret alacağım ama rapor parası alamıyorum
Doğum parası oluyor yaa rapor alıyorsun çalışamaz diye doktor veriyor 16 hafta o işteRapor parasi nedir. Ben bilmiyorum.
Gıda yüksek mühendisiyim canım, gıda mikrobiyolojisi gıda analizleri üzerine çalışıyorum. Böyle ekstra bilgiler biyoloji ve biyokimya merakım bide kendi kronik rahatsızlığım üzerine fonksiyonel tıp akademisinden eğitimler almamla falan oldu. Fonksiyonel beslenme, gıda takviyeleri, bağırsak sağlığı alerjiler vs eğitimlerine katıldım. Makale taramayı çok severim ekonomi olur borsa olur tıp olur teknoloji olur ne olursa.. Bunların sonucunda da hbb(her b.ku bilenler) oluyorsunQueen belkide sen söyledin ben görmedim. Senin meslek ne kuzum
Deli gibi merak ediyorum.su an
Maşallah barekAllah bilginin her türlüsüne saygı duyarım. Bilgi zaten ilgi alaninla sınırlıdır. Masallah ilgi alani geniş olunca bilgi de cok oluyor.Gıda yüksek mühendisiyim canım, gıda mikrobiyolojisi gıda analizleri üzerine çalışıyorum. Böyle ekstra bilgiler biyoloji ve biyokimya merakım bide kendi kronik rahatsızlığım üzerine fonksiyonel tıp akademisinden eğitimler almamla falan oldu. Fonksiyonel beslenme, gıda takviyeleri, bağırsak sağlığı alerjiler vs eğitimlerine katıldım. Makale taramayı çok severim ekonomi olur borsa olur tıp olur teknoloji olur ne olursa.. Bunların sonucunda da hbb(her b.ku bilenler) oluyorsun
Kesin konuşmayayım da, bu foto da bebek kendini bir yere toplamış gibi duruyor kasılma değil gibi yani. Benim düzenli kasılmam var mesela normalde karnım yanlara doğru geniş, kasıldığı zaman karnımın ortası top gibi oluyor semsert nefesim kesiliyor. Buna rağmen doktor her şey normal diyor.Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Doğum parası oluyor yaa rapor alıyorsun çalışamaz diye doktor veriyor 16 hafta o işte
Benim hep sagda toplaniyor tas gibi oluyor sonra dagiliyor yumusuyor ayni anda ya cisim var gibi makata ya da adet gibi kasiga agri giriyoKesin konuşmayayım da, bu foto da bebek kendini bir yere toplamış gibi duruyor kasılma değil gibi yani. Benim düzenli kasılmam var mesela normalde karnım yanlara doğru geniş, kasıldığı zaman karnımın ortası top gibi oluyor semsert nefesim kesiliyor. Buna rağmen doktor her şey normal diyor.
Kuzum oğlumda öyle yaptığında canım yanıyordu o aslında kasılma değil tamamiyle bebeğin senin canını yakması tarifi yok çişim var gibi aşağıda baskı ağrı var gibi değişik bir histiResmini attim kasilmanin gordun mu
İki gün sonra değer ikiye katlıyorsa gayet normal canım biliyorsun geç döllenme diye birşey var. Şimdilik kesinlikle hamile ama Allah gönlüne göre versin inşallahAcile gitmişler ordada 140 çıkmış inşallah Rabbim verir isteyen herkese .
Hadi inşallah tatlım
Benim 3 gün gecikmişti 200 küsürdü kuzum inş düzenli artar
Benimki kizKuzum oğlumda öyle yaptığında canım yanıyordu o aslında kasılma değil tamamiyle bebeğin senin canını yakması tarifi yok çişim var gibi aşağıda baskı ağrı var gibi değişik bir histikızda daha o kadar görmedim erkek çocukları daha kemikli oluyor sanki
Bence bu kasılma değil tamamen minik prensesin yaptığı hareketler , toplanmalar .Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Bende saatlerce ıkındım o yüzden mi oldu bilmiyorum ama kızımın kafası aşırı uzamıştı belkide kanalda uzun zaman kaldığından da olabilir .Vallaha bilmiyorum ikindikca bebeğin kafasını sisiriyorsun ıkınma dedi çok korktum birşey olacak diye birde ebe çok isteklid eğildi akşam 9 gibiydi benle uğraşmak istemedi biraz modumu dusurdu hayırlısı böyleymiş
İnşallah canımİki gün sonra değer ikiye katlıyorsa gayet normal canım biliyorsun geç döllenme diye birşey var. Şimdilik kesinlikle hamile ama Allah gönlüne göre versin inşallahçok selamlar
Doktor kontrolunde nst gircem ya sanci oluyosa cikar heraldeBence bu kasılma değil tamamen minik prensesin yaptığı hareketler , toplanmalar .
Bende saatlerce ıkındım o yüzden mi oldu bilmiyorum ama kızımın kafası aşırı uzamıştı belkide kanalda uzun zaman kaldığından da olabilir .
İnşallah canım
Çıkar canım nst de kesin kaçıncı haftada başlıyorduk nst girmeye ben unuttum 10 yıl geçti aradan .Doktor kontrolunde nst gircem ya sanci oluyosa cikar heralde
Bilmiyorum ki beni 31 de soktu doktorÇıkar canım nst de kesin kaçıncı haftada başlıyorduk nst girmeye ben unuttum 10 yıl geçti aradan .
Canim cok incesin beni merak etmissin ☺bana annemler bakiyordu hep yatiyorum ya ablamda hamileydi yarin doğuruyor annemler onun yanina gecince kaynanam geldi. Bende ona ayip olmasin diye telefonu pek elime alamadim sıkılmasın kadin diye genelde sohbet etmeye calisiyorum.Takibe basliycam bakalim suresini bi not aliyim bu arada K kendimidurduracakdegilim nerde bayadir sesi cikmiyo kasilmalar diyince aklima geldi kuzu nasilsin gorursen yaz bize
Hayirli ugurlu olsun bebisiniz kuzumCanim cok incesin beni merak etmissin ☺bana annemler bakiyordu hep yatiyorum ya ablamda hamileydi yarin doğuruyor annemler onun yanina gecince kaynanam geldi. Bende ona ayip olmasin diye telefonu pek elime alamadim sıkılmasın kadin diye genelde sohbet etmeye calisiyorum.
Kasilmalarim cok sıklaştı hatta bugun acıtıyor ama hala doğurmadımcuma günü nstde 60a variyordu sancilarim. Doktorum yakin takibe aldi sanirim yine nstye sokacak. Umarim bekler bebeğim. Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?