- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ben de şişkoyum canım kendini yalnız hissetmeOhooo herkes zayıf maşallah bi ben şişkonazar değmesin canım
Braxton hicks olabilir ama bebek değildir kasılan merak etme, keyfi yerindedir onun.Yok canim bi is yapmadim kahvalti ederken basladi
Resmini attim kasilmanin gordun muBraxton hicks olabilir ama bebek değildir kasılan merak etme, keyfi yerindedir onun.
134 beta 7 gün için az gibi canımKızlar yakın arkadaşım ağır sancısı vardı hastaneye götürdüm alttan muane yaptı birde beta istedi beta sonucu çıktı ama doktora ulaşamadı beta 134 sizce gebelik varmı regl 7 gün gecikti ama alttan muanede hiç mi anlamazki hekim.
Az once bendede oldu ağrı yok sadece bir yere toplanmış gibi kasılıyor bence normaldir bu cuma kontrol var benim soracagim bakalımBoyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Acile gitmişler ordada 140 çıkmış inşallah Rabbim verir isteyen herkese .Evet 134 gebelik var ama iki gün sonra 2 kat artması gerekiyor belki erken diye görmemiş olabilir mi ?
Hadi inşallah tatlımHayırlı olsun hamile arkadaşıniki gün ve dört gün sonra tekrar kan aldırsın ; düzenli katlarla artarsa sağlıklı bi gebeliktir
Benim 3 gün gecikmişti 200 küsürdü kuzum inş düzenli artar134 beta 7 gün için az gibi canım
Hı gördüm böyle oluyor benim de çok, kasılma gibi gelmiyor bana ama bebek hareketi gibi.Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Vallaha bilmiyorum ikindikca bebeğin kafasını sisiriyorsun ıkınma dedi çok korktum birşey olacak diye birde ebe çok isteklid eğildi akşam 9 gibiydi benle uğraşmak istemedi biraz modumu dusurdu hayırlısı böyleymişNeee bebeğin kafasını mı şişiriyosun dedi ilk defa duydum böyle bi şeyi böyle şeyler var mı gerçekten yoksa sezaryen kolaylarına mı geliyor
Belki geç döllenme olabilir daha çok minikAcile gitmişler ordada 140 çıkmış inşallah Rabbim verir isteyen herkese .
Hadi inşallah tatlım
Benim 3 gün gecikmişti 200 küsürdü kuzum inş düzenli artar
En az 60 70lik bi kasılma artık görünce tanıyorumBoyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
5 10 dk kasılı kalmıyordur canım bence, 5 10 dk da bir desen ok ama..Yok kuzu kendi vakti dolunca geciyor gibi benim pozisyonuma cok takilmiyo ayakta gezerken bile oluyo 5 dk 10 dk kaliyo oyle sonra yumusuyo
Kasılma olunca bende de idrara yada büüyk tuvalete sıkışmış hissi oluyor. Baya da düzenli oluyor benim korkutuyor 10 dk da bir oluyor mesela 1 saat boyunca, sonra yarım saat olmuyor sonra 5dk da bir başlıyor.. Böyle böyle geçiyor yine de günler haftalar şükür.Bi adet sancisi gibi oluyo bi büktürülüyo gibi oluyo bi makata vuruyo sanki tuvaletim var gibi degisiyo ya neye ugradigimi bilemedim
Şekerim çıktı ya kimse görmeden yiyvereyim bi sandviçten bişey olmazNiye gizlice
Vay canina kız aydinlattin beni queennnnEn az 60 70lik bi kasılma artık görünce tanıyorum
5 10 dk kasılı kalmıyordur canım bence, 5 10 dk da bir desen ok ama..
Kasılma olunca bende de idrara yada büüyk tuvalete sıkışmış hissi oluyor. Baya da düzenli oluyor benim korkutuyor 10 dk da bir oluyor mesela 1 saat boyunca, sonra yarım saat olmuyor sonra 5dk da bir başlıyor.. Böyle böyle geçiyor yine de günler haftalar şükür.
Bu arada bu görüntü kesinlikle bebek hareketi, bebek toplanması değil, bazıları hala öyle sanıyor galiba ama bu takip edilmesi gereken bir durum. Nst deki sancılar böyle olunca çıkıyor. Rahim çok kuvvetli bir kas yapısı olduğundan kastığında bu şekilde e oluyor.
Kuzum bugün böylesin diye gece yada yarın böyle olacağın anlamına gelmiyor, umarım olmazsınNeyse ki az kaldi kontrole ayin 20 sinde gidecem bi sorun olmazsa arayi uzatacaktim ama uzatmiyim en iyisi
Boyle olursa zaten duramam kuzu ya acilmam falanda oluyo mu acaba diye tedirgin olurum gideril mecburKuzum bugün böylesin diye gece yada yarın böyle olacağın anlamına gelmiyor, umarım olmazsınama yarına da böyle olursan bence 20sini bekleme daha 1 hafta var
8i 5geçe başladı benim kasılmalarım da her 5dk da bir kasılıyorum,7.kasılma oldu. Şuan oğlum sarıldı hatta söylemediğim halde öncekileri aa anne yine kasılma var diyor daha 2 gün oldu iğnen ollaı neden var ki diyoVay canina kız aydinlattin beni queennnn
Aynen canısı düzenli devam ederse kasılmalar açılmaya yada servikste kısalmaya sebep olabiliyorBoyle olursa zaten duramam kuzu ya acilmam falanda oluyo mu acaba diye tedirgin olurum gideril mecbur
Şekerim çıktı ya kimse görmeden yiyvereyim bi sandviçten bişey olmaz
Yaa kiyamam insan iste icinde bulundugu duruma adapte oluyo hemen artik o da farkeder duruma gelmis cocugum8i 5geçe başladı benim kasılmalarım da her 5dk da bir kasılıyorum,7.kasılma oldu. Şuan oğlum sarıldı hatta söylemediğim halde öncekileri aa anne yine kasılma var diyor daha 2 gün oldu iğnen ollaı neden var ki diyoevde 7den 70e herkes erken doğum önleme konusunda bilgili artık
Söylüyorum olmaz kursiyerler ne olacak diyor bana çıkış veririz diyor dedim para yatirmayacaksiniz sadece çıkış vermiceksiniz diyorum olmaz kurs kapanınca çıkış verilir diyor bende mecbur gidiyorum işe yaylana yaylana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?