2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
134 beta 7 gün için az gibi canım

Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Az once bendede oldu ağrı yok sadece bir yere toplanmış gibi kasılıyor bence normaldir bu cuma kontrol var benim soracagim bakalım

Evet 134 gebelik var ama iki gün sonra 2 kat artması gerekiyor belki erken diye görmemiş olabilir mi ?
Acile gitmişler ordada 140 çıkmış inşallah Rabbim verir isteyen herkese .
Hayırlı olsun hamile arkadaşın iki gün ve dört gün sonra tekrar kan aldırsın ; düzenli katlarla artarsa sağlıklı bi gebeliktir
Hadi inşallah tatlım
134 beta 7 gün için az gibi canım
Benim 3 gün gecikmişti 200 küsürdü kuzum inş düzenli artar

Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Hı gördüm böyle oluyor benim de çok, kasılma gibi gelmiyor bana ama bebek hareketi gibi.

Neee bebeğin kafasını mı şişiriyosun dedi ilk defa duydum böyle bi şeyi böyle şeyler var mı gerçekten yoksa sezaryen kolaylarına mı geliyor
Vallaha bilmiyorum ikindikca bebeğin kafasını sisiriyorsun ıkınma dedi çok korktum birşey olacak diye birde ebe çok isteklid eğildi akşam 9 gibiydi benle uğraşmak istemedi biraz modumu dusurdu hayırlısı böyleymiş

Eki Görüntüle 3175851
En az 60 70lik bi kasılma artık görünce tanıyorum
Yok kuzu kendi vakti dolunca geciyor gibi benim pozisyonuma cok takilmiyo ayakta gezerken bile oluyo 5 dk 10 dk kaliyo oyle sonra yumusuyo
5 10 dk kasılı kalmıyordur canım bence, 5 10 dk da bir desen ok ama..
Bi adet sancisi gibi oluyo bi büktürülüyo gibi oluyo bi makata vuruyo sanki tuvaletim var gibi degisiyo ya neye ugradigimi bilemedim
Kasılma olunca bende de idrara yada büüyk tuvalete sıkışmış hissi oluyor. Baya da düzenli oluyor benim korkutuyor 10 dk da bir oluyor mesela 1 saat boyunca, sonra yarım saat olmuyor sonra 5dk da bir başlıyor.. Böyle böyle geçiyor yine de günler haftalar şükür.

Bu arada bu görüntü kesinlikle bebek hareketi, bebek toplanması değil, bazıları hala öyle sanıyor galiba ama bu takip edilmesi gereken bir durum. Nst deki sancılar böyle olunca çıkıyor. Rahim çok kuvvetli bir kas yapısı olduğundan kastığında bu şekilde e oluyor.

Vay canina kız aydinlattin beni queennnn

Vay canina kız aydinlattin beni queennnn
8i 5geçe başladı benim kasılmalarım da her 5dk da bir kasılıyorum,7.kasılma oldu. Şuan oğlum sarıldı hatta söylemediğim halde öncekileri aa anne yine kasılma var diyor daha 2 gün oldu iğnen ollaı neden var ki diyo evde 7den 70e herkes erken doğum önleme konusunda bilgili artık

Yaa kiyamam insan iste icinde bulundugu duruma adapte oluyo hemen artik o da farkeder duruma gelmis cocugum

Halk eğitimde de çalışabilir alabiliyorsun. Eger maaş yatmayacaksa ve kurs suresi devam ediyor diye gel diyorlarsa ogrencilerine devamsızlık yaz. Yetersiz öğrenciden dilekçe yazıp ayni gun kursu kapatırsın. Bosyere çalışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…