- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Annelik işte göz göre göre nasıl duracaksın ki o kendini unutuyor insan. Zaten bebeklerimiz evlatlarımız herşeyimiz ama doğduktan sonra biz diye birşey kalmıyorİlk kızımı normal dogurduktan sonra kızımla beni dinlenme odasına aldılar. Yanımıza kimseyi almadılar. Kızım beşikte yatıyor ben yatakta. Bi yandan vajinamdan kanama devam ediyor. Sancılardan o kadar yorgun düşmüşüm ki kımıldamaya mecalim yok. Bi baktım hemşire bebeğime sadece zibin ve alt giydirmiş. Odamız serin. Hadi Bi gayret dedim kendime annelik başladı. Uyuyan bebeğimi önce yanıma aldım üstüne Bi kat daha giydirdim sonra aldım kucağıma emsin diye göğsümü verdim. Kucagimda el kadar bir şey var beni emiyor oylesine masum. Allahım öyle Bi gücünü kuvvetini veriyor ki Kızlar❤ yazarken bile duygulandim
Teşekkürler cnm. Bilginin de zekatı olduğuna inanırım oyüzden çok severim paylaşmayı, tipik inek öğrenciyim hayat boyu devamMaşallah barekAllah bilginin her türlüsüne saygı duyarım. Bilgi zaten ilgi alaninla sınırlıdır. Masallah ilgi alani geniş olunca bilgi de cok oluyor.
Kesin konuşmayayım da, bu foto da bebek kendini bir yere toplamış gibi duruyor kasılma değil gibi yani. Benim düzenli kasılmam var mesela normalde karnım yanlara doğru geniş, kasıldığı zaman karnımın ortası top gibi oluyor semsert nefesim kesiliyor. Buna rağmen doktor her şey normal diyor.
Benim hep sagda toplaniyor tas gibi oluyor sonra dagiliyor yumusuyor ayni anda ya cisim var gibi makata ya da adet gibi kasiga agri giriyo
Kızlar adım gibi eminim onların kasılma olduğuna. Ankarada hastanede yattığım günlerde saatlerce nstye bağlı kalıyordum, nstde ki sancı pikleri böyle oluşuyordu. İlk hamileliğimde de 27.haftada diyordum hep bebek poposunu dayıyor işyerinde Ogün çok abartıydı. En son dedim yok bu normal değil bi gittim izin alıp Dr a nstde sancılar 100. Hemen ciğer geliştirici tokoliz tedavisi falan anca 30u görmüştüm. Sonra Dr dedi bebek toplansa asla böyle taş gibi sertlik olmaz, yükselme olabilir ama yumuşak olur. Kol kasını sıkınca nasıl sertleşiyorsa rahim daha da güçlü bir kas o da kendini kasınca öyle taş olur, bebek yumuşacık bir şey bide suyla falan hepten yumuşak.. Keşke kasılma olmasaydı, bebişleirmiizn popo dayatması olsaydıKuzum oğlumda öyle yaptığında canım yanıyordu o aslında kasılma değil tamamiyle bebeğin senin canını yakması tarifi yok çişim var gibi aşağıda baskı ağrı var gibi değişik bir histikızda daha o kadar görmedim erkek çocukları daha kemikli oluyor sanki
Bekler canım bekler inş. Ne kaldı şunun şurasındaCanim cok incesin beni merak etmissin ☺bana annemler bakiyordu hep yatiyorum ya ablamda hamileydi yarin doğuruyor annemler onun yanina gecince kaynanam geldi. Bende ona ayip olmasin diye telefonu pek elime alamadim sıkılmasın kadin diye genelde sohbet etmeye calisiyorum.
Kasilmalarim cok sıklaştı hatta bugun acıtıyor ama hala doğurmadımcuma günü nstde 60a variyordu sancilarim. Doktorum yakin takibe aldi sanirim yine nstye sokacak. Umarim bekler bebeğim. Sen nasilsin?
Aynen öleTeşekkürler cnm. Bilginin de zekatı olduğuna inanırım oyüzden çok severim paylaşmayı, tipik inek öğrenciyim hayat boyu devam
Kızlar adım gibi eminim onların kasılma olduğuna. Ankarada hastanede yattığım günlerde saatlerce nstye bağlı kalıyordum, nstde ki sancı pikleri böyle oluşuyordu. İlk hamileliğimde de 27.haftada diyordum hep bebek poposunu dayıyor işyerinde Ogün çok abartıydı. En son dedim yok bu normal değil bi gittim izin alıp Dr a nstde sancılar 100. Hemen ciğer geliştirici tokoliz tedavisi falan anca 30u görmüştüm. Sonra Dr dedi bebek toplansa asla böyle taş gibi sertlik olmaz, yükselme olabilir ama yumuşak olur. Kol kasını sıkınca nasıl sertleşiyorsa rahim daha da güçlü bir kas o da kendini kasınca öyle taş olur, bebek yumuşacık bir şey bide suyla falan hepten yumuşak.. Keşke kasılma olmasaydı, bebişleirmiizn popo dayatması olsaydıenazından düzenli olmasın da yalancı olsun vücut kendini hazırlıyor olsun
Muhakkak çıkar hiç merak etmeDoktor kontrolunde nst gircem ya sanci oluyosa cikar heralde
Yaa sonra düzeldi mi kızının kafası galiba normal doğumda kafa şeklinde değişiklik çok oluyorBence bu kasılma değil tamamen minik prensesin yaptığı hareketler , toplanmalar .
Bende saatlerce ıkındım o yüzden mi oldu bilmiyorum ama kızımın kafası aşırı uzamıştı belkide kanalda uzun zaman kaldığından da olabilir .
İnşallah canım
Benimki doğduğunda uzaylı gibiydi sipsivri. Hatta eşim korkmuş engeli falan mı var diye, hiç yenidoğan görmediğindenYaa sonra düzeldi mi kızının kafası galiba normal doğumda kafa şeklinde değişiklik çok oluyor
Yaa bende çok korkuyorum o görüntüdenBenimki doğduğunda uzaylı gibiydi sipsivri. Hatta eşim korkmuş engeli falan mı var diye, hiç yenidoğan görmediğindenkanala girmişti ya orada öyle uzun ince bişeye dönmüştü garibim ama tabiki düzeliyor 1 güne falan
Bu ben yaBoyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Ahahagagagv canım hiçbir kaynana ideal kaynana değildirHayalimdeki kaynana yemin ederim
Duymuyoruz pek sanki canım bilmiyorum ki.. Aklına getirme öyle şeyleri yahu umarım kullanılmıyordurYaa bende çok korkuyorum o görüntüdenbi de vakum meselesine taktım vakum eskisi gibi kullanılan bi yöntem değildir dimi sorucam druma ama kızar diye korkuyorum
Benim karnımda bebis oynuyor ama öyle sabit durmuyor bi öyle şişiyor bı diğer türlü pozisyon değiştirince değişiyor o yüzden ben benimkinin kasılma olduğunu düşünmüyorum yani inşallah hiçbirimizin ki değildir tabi kiKizlar benim de bildiğim o sertlesmeler toplanmalar kasılma. Geçen hafta hastaneye yattığımda 10dkda bir düzenli oluyordu. Doktor böyle düzenli olunca bekleme gel dedi. Hala nidicard kullanıyorum. Benim kasılmalar 30 40 olmasına rağmen nidicard uygulayıp ciğer geliştirici yaptılar ihmal etmeyin bu durumda acile gidin bı nst bağlasinlar.
Kasılma olduğunda ağrı ya da gerginlik hissediyor musun canımKizlar benim de bildiğim o sertlesmeler toplanmalar kasılma. Geçen hafta hastaneye yattığımda 10dkda bir düzenli oluyordu. Doktor böyle düzenli olunca bekleme gel dedi. Hala nidicard kullanıyorum. Benim kasılmalar 30 40 olmasına rağmen nidicard uygulayıp ciğer geliştirici yaptılar ihmal etmeyin bu durumda acile gidin bı nst bağlasinlar.
Tabi ki sanki karnınız bir yerde toplanıyor düğüm oluyor gibi aynı zamanda canım da acıyordu. O an ayaktaysam duramadim. Bebek hareketi ile farkını çok net anlarsınız aslında. Yumurta gibi sivriliyor ve acı veriyor o anda hareket de hissedilmiyorKasılma olduğunda ağrı ya da gerginlik hissediyor musun canım
Canım nidicard hemen kesti mi senin kasılmaları 2 3 gün sonra mı etki etti? Adalat kullanırken de çok kasıldım ben anca 2 3 gün sonra azaldı ama adalat tan mı yoksa zaten azalacağı mı vardı bilemedim kestim oyüzdenKizlar benim de bildiğim o sertlesmeler toplanmalar kasılma. Geçen hafta hastaneye yattığımda 10dkda bir düzenli oluyordu. Doktor böyle düzenli olunca bekleme gel dedi. Hala nidicard kullanıyorum. Benim kasılmalar 30 40 olmasına rağmen nidicard uygulayıp ciğer geliştirici yaptılar ihmal etmeyin bu durumda acile gidin bı nst bağlasinlar.
27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur muBenim iki numara aşağıyı teperdi çok fena bir duygu. Çok da can yakardıBir de baş aşağı durduğu halde başarıyordu nasıl yapıyorsa. Vajinam batardı resmen.
Günaydın stres yapıp bebeği daha çok üzmeyin. Bebekler doğuma kadar pozisyon değiştirebilir haraketlerinde sıkıntı yoksa kontrol zamanını bekleyin bizde de var o baskı hali giderek ağırlaşıyorlar çünkü.27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?