2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Annelik işte göz göre göre nasıl duracaksın ki o kendini unutuyor insan. Zaten bebeklerimiz evlatlarımız herşeyimiz ama doğduktan sonra biz diye birşey kalmıyor

Maşallah barekAllah bilginin her türlüsüne saygı duyarım. Bilgi zaten ilgi alaninla sınırlıdır. Masallah ilgi alani geniş olunca bilgi de cok oluyor.
Teşekkürler cnm. Bilginin de zekatı olduğuna inanırım oyüzden çok severim paylaşmayı, tipik inek öğrenciyim hayat boyu devam

Benim hep sagda toplaniyor tas gibi oluyor sonra dagiliyor yumusuyor ayni anda ya cisim var gibi makata ya da adet gibi kasiga agri giriyo

Kızlar adım gibi eminim onların kasılma olduğuna. Ankarada hastanede yattığım günlerde saatlerce nstye bağlı kalıyordum, nstde ki sancı pikleri böyle oluşuyordu. İlk hamileliğimde de 27.haftada diyordum hep bebek poposunu dayıyor işyerinde Ogün çok abartıydı. En son dedim yok bu normal değil bi gittim izin alıp Dr a nstde sancılar 100. Hemen ciğer geliştirici tokoliz tedavisi falan anca 30u görmüştüm. Sonra Dr dedi bebek toplansa asla böyle taş gibi sertlik olmaz, yükselme olabilir ama yumuşak olur. Kol kasını sıkınca nasıl sertleşiyorsa rahim daha da güçlü bir kas o da kendini kasınca öyle taş olur, bebek yumuşacık bir şey bide suyla falan hepten yumuşak.. Keşke kasılma olmasaydı, bebişleirmiizn popo dayatması olsaydı enazından düzenli olmasın da yalancı olsun vücut kendini hazırlıyor olsun

Bekler canım bekler inş. Ne kaldı şunun şurasında

Aynen öle

Kizlar iyi akşamlar ben nezle mi desem grup mi desem salgın var hani ondan olmuusm. Öksürük ve hapşırık aldı başını gidiyor. Burnum silmekten yara oldu. Çocuğa zararı olur mu? Doktora gitmedim evde geçer diye. Birde nefes alamiyorum. Boğazım ile nefes borumun arası yanıyor resmen. Aranızda başına gelen var mı diye soruyorum.

Yaa sonra düzeldi mi kızının kafası galiba normal doğumda kafa şeklinde değişiklik çok oluyor

Yaa sonra düzeldi mi kızının kafası galiba normal doğumda kafa şeklinde değişiklik çok oluyor
Benimki doğduğunda uzaylı gibiydi sipsivri. Hatta eşim korkmuş engeli falan mı var diye, hiç yenidoğan görmediğinden kanala girmişti ya orada öyle uzun ince bişeye dönmüştü garibim ama tabiki düzeliyor 1 güne falan

Yaa bende çok korkuyorum o görüntüden bi de vakum meselesine taktım vakum eskisi gibi kullanılan bi yöntem değildir dimi sorucam druma ama kızar diye korkuyorum

Yaa bende çok korkuyorum o görüntüden bi de vakum meselesine taktım vakum eskisi gibi kullanılan bi yöntem değildir dimi sorucam druma ama kızar diye korkuyorum
Duymuyoruz pek sanki canım bilmiyorum ki.. Aklına getirme öyle şeyleri yahu umarım kullanılmıyordur

Kizlar benim de bildiğim o sertlesmeler toplanmalar kasılma. Geçen hafta hastaneye yattığımda 10dkda bir düzenli oluyordu. Doktor böyle düzenli olunca bekleme gel dedi. Hala nidicard kullanıyorum. Benim kasılmalar 30 40 olmasına rağmen nidicard uygulayıp ciğer geliştirici yaptılar ihmal etmeyin bu durumda acile gidin bı nst bağlasinlar.

Benim karnımda bebis oynuyor ama öyle sabit durmuyor bi öyle şişiyor bı diğer türlü pozisyon değiştirince değişiyor o yüzden ben benimkinin kasılma olduğunu düşünmüyorum yani inşallah hiçbirimizin ki değildir tabi ki

Kasılma olduğunda ağrı ya da gerginlik hissediyor musun canım

Kasılma olduğunda ağrı ya da gerginlik hissediyor musun canım
Tabi ki sanki karnınız bir yerde toplanıyor düğüm oluyor gibi aynı zamanda canım da acıyordu. O an ayaktaysam duramadim. Bebek hareketi ile farkını çok net anlarsınız aslında. Yumurta gibi sivriliyor ve acı veriyor o anda hareket de hissedilmiyor

Canım nidicard hemen kesti mi senin kasılmaları 2 3 gün sonra mı etki etti? Adalat kullanırken de çok kasıldım ben anca 2 3 gün sonra azaldı ama adalat tan mı yoksa zaten azalacağı mı vardı bilemedim kestim oyüzden şimdi çok yoğun olduğunda endol alıyorum 1 saate falan kesiyor o

Benim iki numara aşağıyı teperdi çok fena bir duygu. Çok da can yakardı Bir de baş aşağı durduğu halde başarıyordu nasıl yapıyorsa. Vajinam batardı resmen.
27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüş. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu

Günaydın stres yapıp bebeği daha çok üzmeyin. Bebekler doğuma kadar pozisyon değiştirebilir haraketlerinde sıkıntı yoksa kontrol zamanını bekleyin bizde de var o baskı hali giderek ağırlaşıyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…