2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arakdasim da 2 hafta önden gidiyordu 40 haftasında doğum yaptı o önden gitme olayı haftalık olarak aslında öne atmadığını söyledi doktor bebek anne karnına günlerini tamamlar demişti bence hiç korkma bebek 32-36 haftalar arasında döner genelde şuan dönmesi demek tekrar dönebilir hareket alanı var içerde ona göre hiç merak etme tam zamanında doğum yapacaksın erken olayına hiç takılma önden gitme felan

Boyle karnimin sag tarafindan cikacak gibi oluyo resmen seklim yamuluyo yatarken bile oluyo agri yaparak gerceklesiyo bugun ilk kez yogun bi sekilde yasadim.parmagimin ucu gobegimin tam orta noktasi
Eki Görüntüle 3175851
Bu bende de cok oluyo. Ama bu kadar belirgin olmuyo tabi hafta olarak gerilerde oldugu için olabilir. Ama ne zaman doktora gitsem hep sol tarafta oluyo

Bende cuma akşamı hapsırıkla başladı cumartesi hapsrık pazar öksürüge evriliş gecesi cigere iniş. Pazar gecesi öksürmekten uyuyamama. Dün artık çift yastıkla oturur pozisyonda uyudum ama karabiber bal karıstırıp içtim. Bu gece uyumusum. Tesadüf mü bilmiyorum. Limon pekmez yapıcam şimdi

Valla hemen kesti ama bir gün almayınca tekrar etti. Doktorum da aşırı ilgili değil sadece sabah akşam kullanabilirsin dedi ben de kullanıyorum .

Karabiber bal limon suya karistirip icerdim ben oksurukten uyuyamayinca hasta oldugumda sadece o kesiyodu

Merhaba, aslında benim iki kızım da hep doğum pozisyonunda duruyorlardı. Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum ama doğum olayının. Biri 39 diğeri 40 haftalık sancım geldi.

Benimki kasılma değil o zaman tahmin ettiğim gibi bebiş hareket ediyor çünkü

Of kızlar benim duygusal hallerim yine geldi. Bu kötü hava beni hayattan soğutuyor ya böyle de demek istemiyorum allaha şükür herşey yolunda ama yok yani enerjim yoooook.
Sabah uyanınca lamba açmak beni de hayattan soğutuyor resmen ya

Sabah uyanınca lamba açmak beni de hayattan soğutuyor resmen ya
Sorma, eşim işe giderken o’na da ayrı üzülüp o’nun yerine ben depresyona giriyorum
Bide akşama ne yemek yapıcaz derdi bitiriyor beni
Keşke nermin yazılıtaş bizim evde yaşasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…