2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yemek olayını ben haftalık liste alıyorum, buzdolabının üzerine yazıyorum. Tavuk, et, bakliyat, hamur işi, sebze ve dışarı günlerim var
Tavuk, et, kıyma yiyemiyom. Son üç gündür de o kadar rezil beslendik ki. pazar pizza yaptım, dün makarna salatası vardı. Bugün çay çorba yapmam lazım artık ya.
Bugün listede ne var

Burda saatler bir saat geri sizden. Keşke sizin de böyle olsa ya
Kış saatini kaldırdılar ya Sabah çocukları karanlıkta uyandırıyorum resmen, mutfağa gidiyoruz ışığı açıyoruz Nasıl berbat bir şey ya sanki zorla uyanıyoruz.

Sorma, eşim işe giderken o’na da ayrı üzülüp o’nun yerine ben depresyona giriyorum
Bide akşama ne yemek yapıcaz derdi bitiriyor beni
Keşke nermin yazılıtaş bizim evde yaşasa
Bayılıyorum o kadına çok hayranım ya nasıl maharetli , hele o ekmekleri beni benden alıyor keşke bir gün çağırsa evine bizi
Notlarıma yemek yazıyorum, protein karbonhidrat neyse işte. En azından onların arasından seçip yapmak daha kolay oluyor

Tavuk, et, kıyma yiyemiyom. Son üç gündür de o kadar rezil beslendik ki. pazar pizza yaptım, dün makarna salatası vardı. Bugün çay çorba yapmam lazım artık ya.
Bugün listede ne var
Aaa neden yiyemiyorsun miden mi bulanıyor?
Bugün bizde şehriye çorbası ve patates oturtma var

Aaa neden yiyemiyorsun miden mi bulanıyor?
Bugün bizde şehriye çorbası ve patates oturtma var
Tavuk zaten yemiyordum hamilelik öncesinde de. Etten de hamilelikte soğudum nasıl oldu anlamadım bi dananın bacağını yiyebilecek kapasiteye sahiptim yani tam bir etoburdum. Şuan brokoli karnabahar açacak içimde resmen. Eşim de yemek seçmez ama mesela bu dönem de o da taze fasulyeden tiksindi bi ara o kadar yedik ki böyle olunca da zorlanıyom yemek yapmakta.
Neyse kıyma çıkaram da eşime kıymalı patates oturtma yaparım ben sade yerim
Bide şehriye çorbası patlatırım adhkssja kendim bulmuş gibi

Yemeği , temizliği, evi.
Diyorum ya keşke bizim evde yaşasa çağırırdım hepinizi yap ablam donat sofrayı be derdim

Kızlar kozlar ben yandım mahvoldum temizlikçi kız sınava gircem fln dedi geçen hafta; kardeşim gelsin yerime dedi. Daha önce de böyle bi durum oldu, ve kardeşi gelmemişti. Bende sinir olmuştum. Neyse bu sefer için de; kardeşini yormayalım haftaya yine sen gel dedim. Tmm demişti ama gelmedi. Ne mesaj ne başka şey. Ortada kaldım ev iki haftadır temizlenmedi. Ağrım olmasa kalkıp temizlerim aslında . Ütü dağ oldu zaten. Yağız halıya havuç suyu döktü, zaten wc eğitimi nedeniyle bikaç yere kaçırmıştı geçenlerde. Halıları yarın yıkamaya vercem tümünü. Dua edin iyi bi temizlikçi bulayım, adada çok zor. Türkmenler Özbekler çok farklılar bizden hem temizlik hem anlayış bakımından. Bebek gelmeden camlar, kapılar, dolaplar, halılar hersey tertemiz olsun niyetindeyim. Ama çok vaktim de yokmuş gibi korkuyorum da, valizi bile yerleştiremedik. Uf ki ne uf yani

Bugün listede ne var
Harika fikir pizza yapayım bende akşama güzel olur bugünde çorba olmasın ne yapalım

Evet işte gerçek bir dert bende gelmişim yok hovo koronlok yok yopocok yomok bolomoyorom

Çok zor ya güvendiğin birini bulmak bana da iki haftada bir gelen kadın vardı bir aydır doluyum çok diyor gelemedi yerime doldurdu muhtemelen çünkü doğumdan sonra bebek varken sık alamam diye düşündü sanırım,,başkaları geldi ama diğeri gibi olmuyor dedim doğuma yakın iki gün gel bari heryeri halleder çok temiz inşaAllah gelir sende bulursun birini

Ya keike yakın olsak birbirimize yaptıklarımızı verirdik benim kızda çok sever pizzayı.
Arkadaşlar fikri ortaya atan benim bende seviyorum pizzayı neden benle yakın olmayı dilemiyorsunuz çocuğum yok diye mi? Doğurcam şurda az kaldı olacak

İhtiyacim olan sofra
Okullarda şuan yerli malı haftası kutlanıyor dün bi arkadaşım atmış, vallah hastalıklar kol gezmese gider yerdim. Böyle kısırıma çikolatalı pasta sürülsün istiyorum yanına börek, ona yoğurtlu salata bulaşsın mesela

Afiyet olsun canım, cidden etsiz menü oluşturmak zor olur düşündüm de Sebze de iyi tabi ama etin yeri de başka Pazar da balık günü bu arada, yiyebiliyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…