Tavuk, et, kıyma yiyemiyom. Son üç gündür de o kadar rezil beslendik ki.Yemek olayını ben haftalık liste alıyorum, buzdolabının üzerine yazıyorum. Tavuk, et, bakliyat, hamur işi, sebze ve dışarı günlerim var
Kış saatini kaldırdılar yaBurda saatler bir saat geri sizden. Keşke sizin de böyle olsa ya
Bayılıyorum o kadına çok hayranım yaSorma, eşim işe giderken o’na da ayrı üzülüp o’nun yerine ben depresyona giriyorum
Bide akşama ne yemek yapıcaz derdi bitiriyor beni
Keşke nermin yazılıtaş bizim evde yaşasa
Aaa neden yiyemiyorsun miden mi bulanıyor?Tavuk, et, kıyma yiyemiyom. Son üç gündür de o kadar rezil beslendik ki.pazar pizza yaptım, dün makarna salatası vardı. Bugün çay çorba yapmam lazım artık ya.
Bugün listede ne var
Tavuk zaten yemiyordum hamilelik öncesinde de. Etten de hamilelikte soğudum nasıl oldu anlamadım bi dananın bacağını yiyebilecek kapasiteye sahiptim yani tam bir etoburdum. Şuan brokoli karnabahar açacak içimde resmen. Eşim de yemek seçmez ama mesela bu dönem de o da taze fasulyeden tiksindi bi ara o kadar yedik kiAaa neden yiyemiyorsun miden mi bulanıyor?
Bugün bizde şehriye çorbası ve patates oturtma var
Yemeği , temizliği, evi.Bayılıyorum o kadına çok hayranım yanasıl maharetli , hele o ekmekleri beni benden alıyor keşke bir gün çağırsa evine bizi
Notlarıma yemek yazıyorum, protein karbonhidrat neyse işte. En azından onların arasından seçip yapmak daha kolay oluyor
Harika fikir pizza yapayım bendeTavuk, et, kıyma yiyemiyom. Son üç gündür de o kadar rezil beslendik ki.pazar pizza yaptım, dün makarna salatası vardı. Bugün çay çorba yapmam lazım artık ya.
Bugün listede ne var
Yağız bu akşam senin evde yemeyi seçerdi muhtemelenHarika fikir pizza yapayım bendeakşama güzel olur bugünde çorba olmasın ne yapalım
Evet işte gerçek bir dertKızlar kozlar ben yandım mahvoldumtemizlikçi kız sınava gircem fln dedi geçen hafta; kardeşim gelsin yerime dedi. Daha önce de böyle bi durum oldu, ve kardeşi gelmemişti. Bende sinir olmuştum. Neyse bu sefer için de; kardeşini yormayalım haftaya yine sen gel dedim. Tmm demişti ama gelmedi. Ne mesaj ne başka şey. Ortada kaldım ev iki haftadır temizlenmedi. Ağrım olmasa kalkıp temizlerim aslında . Ütü dağ oldu zaten. Yağız halıya havuç suyu döktü, zaten wc eğitimi nedeniyle bikaç yere kaçırmıştı geçenlerde. Halıları yarın yıkamaya vercem tümünü. Dua edin iyi bi temizlikçi bulayım, adada çok zor. Türkmenler Özbekler çok farklılar bizden hem temizlik hem anlayış bakımından. Bebek gelmeden camlar, kapılar, dolaplar, halılar hersey tertemiz olsun niyetindeyim. Ama çok vaktim de yokmuş gibi korkuyorum da, valizi bile yerleştiremedik. Uf ki ne uf yani
Çok zor ya güvendiğin birini bulmak bana da iki haftada bir gelen kadın vardı bir aydır doluyum çok diyor gelemedi yerime doldurdu muhtemelen çünkü doğumdan sonra bebek varken sık alamam diye düşündü sanırım,,başkaları geldi ama diğeri gibi olmuyor dedim doğuma yakın iki gün gel bari heryeri halleder çok temiz inşaAllah gelir sende bulursun biriniKızlar kozlar ben yandım mahvoldumtemizlikçi kız sınava gircem fln dedi geçen hafta; kardeşim gelsin yerime dedi. Daha önce de böyle bi durum oldu, ve kardeşi gelmemişti. Bende sinir olmuştum. Neyse bu sefer için de; kardeşini yormayalım haftaya yine sen gel dedim. Tmm demişti ama gelmedi. Ne mesaj ne başka şey. Ortada kaldım ev iki haftadır temizlenmedi. Ağrım olmasa kalkıp temizlerim aslında . Ütü dağ oldu zaten. Yağız halıya havuç suyu döktü, zaten wc eğitimi nedeniyle bikaç yere kaçırmıştı geçenlerde. Halıları yarın yıkamaya vercem tümünü. Dua edin iyi bi temizlikçi bulayım, adada çok zor. Türkmenler Özbekler çok farklılar bizden hem temizlik hem anlayış bakımından. Bebek gelmeden camlar, kapılar, dolaplar, halılar hersey tertemiz olsun niyetindeyim. Ama çok vaktim de yokmuş gibi korkuyorum da, valizi bile yerleştiremedik. Uf ki ne uf yani
Ay çok güldümEvet işte gerçek bir dertbende gelmişim yok hovo koronlok yok yopocok yomok bolomoyorom
Sucuk ile jelapone biber koyma yüreğimdeki yangın yeri yeni geçtiHarika fikir pizza yapayım bendeakşama güzel olur bugünde çorba olmasın ne yapalım
Ya keike yakın olsak birbirimize yaptıklarımızı verirdik benim kızda çok sever pizzayı.Yağız bu akşam senin evde yemeyi seçerdi muhtemelensabah tost yaptım, ona bile pizza pizza dedi çocuğum
Jelapone ye bayılırım herşeye katarım ama malesef yangınlardayım diye bağırıyorum ondan koymamSucuk ile jelapone biber koyma yüreğimdeki yangın yeri yeni geçtisesimi de çıkaramadım burda bile bile lades dediğimden
Arkadaşlar fikri ortaya atan benim bende seviyorum pizzayı neden benle yakın olmayı dilemiyorsunuzYa keike yakın olsak birbirimize yaptıklarımızı verirdik benim kızda çok sever pizzayı.
Swn benim gönlümün şehrindesin bütün ailem çocukluğum ordaArkadaşlar fikri ortaya atan benim bende seviyorum pizzayı neden benle yakın olmayı dilemiyorsunuzçocuğum yok diye mi? Doğurcam şurda az kaldı olacak
İhtiyacim olan sofraYemeği , temizliği, evi.
Diyorum ya keşke bizim evde yaşasaçağırırdım hepinizi yap ablam donat sofrayı be derdim
Okullarda şuan yerli malı haftası kutlanıyor dün bi arkadaşım atmış, vallah hastalıklar kol gezmese gider yerdim. Böyle kısırıma çikolatalı pasta sürülsün istiyorumİhtiyacim olan sofra
Afiyet olsun canım, cidden etsiz menü oluşturmak zor olur düşündüm deTavuk zaten yemiyordum hamilelik öncesinde de. Etten de hamilelikte soğudum nasıl oldu anlamadım bi dananın bacağını yiyebilecek kapasiteye sahiptim yani tam bir etoburdum. Şuan brokoli karnabahar açacak içimde resmen. Eşim de yemek seçmez ama mesela bu dönem de o da taze fasulyeden tiksindi bi ara o kadar yedik kiböyle olunca da zorlanıyom yemek yapmakta.
Neyse kıyma çıkaram da eşime kıymalı patates oturtma yaparım ben sade yerim
Bide şehriye çorbası patlatırım adhkssja kendim bulmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?