Pazar bizde de balık günüAfiyet olsun canım, cidden etsiz menü oluşturmak zor olur düşündüm deSebze de iyi tabi ama etin yeri de başka Pazar da balık günü bu arada, yiyebiliyorsan
Tum lezzetler birbirine gecsin hic midemiz bulanmadan arkamizdna atli kovaliyormuscasina yesekOkullarda şuan yerli malı haftası kutlanıyor dün bi arkadaşım atmış, vallah hastalıklar kol gezmese gider yerdim. Böyle kısırıma çikolatalı pasta sürülsün istiyorumyanına börek, ona yoğurtlu salata bulaşsın mesela
Düşünüp de canını sıkma canım inşallah bulursun birini, bulamazsan da ne olacak yav aman cam da kirli oluversin. Sağlığından önemli değil.Kızlar kozlar ben yandım mahvoldumtemizlikçi kız sınava gircem fln dedi geçen hafta; kardeşim gelsin yerime dedi. Daha önce de böyle bi durum oldu, ve kardeşi gelmemişti. Bende sinir olmuştum. Neyse bu sefer için de; kardeşini yormayalım haftaya yine sen gel dedim. Tmm demişti ama gelmedi. Ne mesaj ne başka şey. Ortada kaldım ev iki haftadır temizlenmedi. Ağrım olmasa kalkıp temizlerim aslında . Ütü dağ oldu zaten. Yağız halıya havuç suyu döktü, zaten wc eğitimi nedeniyle bikaç yere kaçırmıştı geçenlerde. Halıları yarın yıkamaya vercem tümünü. Dua edin iyi bi temizlikçi bulayım, adada çok zor. Türkmenler Özbekler çok farklılar bizden hem temizlik hem anlayış bakımından. Bebek gelmeden camlar, kapılar, dolaplar, halılar hersey tertemiz olsun niyetindeyim. Ama çok vaktim de yokmuş gibi korkuyorum da, valizi bile yerleştiremedik. Uf ki ne uf yani
Sonra bi tur daha bi tur dahaTum lezzetler birbirine gecsin hic midemiz bulanmadan arkamizdna atli kovaliyormuscasina yesek
Mideler küçüldü artık sindiremiyoruz ciddenPazar bizde de balık günüama önceki hafta yediğimde sindiremedim iki gün bu hafta pizza yaptım. Gerçi onu da sindiremedim
Cok gecmis olsun simdi nasilsin? Takip edemedim bu ara forumu. Doktorun ne dedi?Hayirli ugurlu olsun bebisiniz kuzumiyi yapmissin bazen uzaklasmakta iyi oluyo aslinda. Bebişin daha cok duracak Allahin izniyle annesi bende bugun kasilmalar yasayinca aklima sen geldin kuzu epeydir de msjlarini goremeyince merak ettim
KesinlikleMideler küçüldü artık sindiremiyoruz ciddenYer kalmadı yer
Ay balım ben senin neredeyse iki katına ulaşmak üzereyim 80 kg ımKesinlikleve ben 45 kiloda kaldim. Artik alabileceğimi sanmıyorum aldiklarimi da bebem alir. Yiyemiyorum çünkü minicik kaldi sanki midem.
Bende çıktım şimdi, site etrafında dedim yürüyim on dk da on dk dır. Nefes alırım bi.Ay çok bunaldım evde, popo loblarımın ağrısı geçsin diye oturmaya çalışıyorum ama zaman geçmiyor. Kızıma çorbasını yedirip arabaya atıp az dolaşayım. Ben müzik dinlerim, minik uyur. Win Win.
Midem de agzina kadar dolu şu an dusunurken kusacamSonra bi tur daha bi tur daha
Kuzum kontrolde sormustum kasilma onlar normal demisti sadece is yapmani istemiyorum falan dedi yemek haricinde bisey yapma dedi ben kendimi yormadan yine rutinime devam ediyorum amaCok gecmis olsun simdi nasilsin? Takip edemedim bu ara forumu. Doktorun ne dedi?
Bende cikmak istiyorum ama kopeklerde korkuyorumBende çıktım şimdi, site etrafında dedim yürüyim on dk da on dk dır. Nefes alırım bi.
Benimki normal değil kuzucum.Ay balım ben senin neredeyse iki katına ulaşmak üzereyim 80 kg ımHiç konuşmayayım
Bende aynıyım havadan dolayı hayattan soğudum resmen sabah kalkmak istemiyorum geceleri doğru düzgün uyuyamıyorumOf kızlar benim duygusal hallerim yine geldi. Bu kötü hava beni hayattan soğutuyor ya böyle de demek istemiyorum allaha şükür herşey yolunda ama yok yani enerjim yoooook.
Keşke böyle olsa ya çocuk bu sabah 7.30da uyandı ama gece daha nasıl tenefüse çıkıp oyun oynayacağız diyor. Dedim şükret en azından 9da başlıyor ders. İstanbuldaki sabahçılar olarak biz 7.20de başladık ama kış saati uygulaması vardı tabi. Biyolojik saatimize çok ters şimdiki.. Zaten havalar kapalı günler buhranlı iyice karanlık her yerBurda saatler bir saat geri sizden. Keşke sizin de böyle olsa ya
Ya bizim burda da köpek var dualarla çıkıyorum valla. Site içinde yürüyom dışına asla çıkmam arabasız. Youtube’de hamileyiz yürüyoruz diye bi seri görmüştüm geçen ondan da yaptım fena değildi bi bak istersen.Bende cikmak istiyorum ama kopeklerde korkuyorumevde yurume yapiyim en iyisi
23 dk yürümüşüm afferim banaBende çıktım şimdi, site etrafında dedim yürüyim on dk da on dk dır. Nefes alırım bi.
Ben zaten seneye senin yanıbaşında olcam muhtemelen. Ev bakmaya başladım bileArkadaşlar fikri ortaya atan benim bende seviyorum pizzayı neden benle yakın olmayı dilemiyorsunuzçocuğum yok diye mi? Doğurcam şurda az kaldı olacak
Ay gerçekten mi? Ankaraya mı yerleşeceksiniz?Ben zaten seneye senin yanıbaşında olcam muhtemelen. Ev bakmaya başladım bile
Çocuğa çok üzüldüm ya yavrumKeşke böyle olsa ya çocuk bu sabah 7.30da uyandı ama gece daha nasıl tenefüse çıkıp oyun oynayacağız diyor. Dedim şükret en azından 9da başlıyor ders. İstanbuldaki sabahçılar olarak biz 7.20de başladık ama kış saati uygulaması vardı tabi. Biyolojik saatimize çok ters şimdiki.. Zaten havalar kapalı günler buhranlı iyice karanlık her yer
Sabah 9 gibi uyudum 12de uyandım hiç alışık olmadığım şeyler. Kahvaltı yaptım gün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?