2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Afiyet olsun canım, cidden etsiz menü oluşturmak zor olur düşündüm de Sebze de iyi tabi ama etin yeri de başka Pazar da balık günü bu arada, yiyebiliyorsan
Pazar bizde de balık günü ama önceki hafta yediğimde sindiremedim iki gün bu hafta pizza yaptım. Gerçi onu da sindiremedim

Tum lezzetler birbirine gecsin hic midemiz bulanmadan arkamizdna atli kovaliyormuscasina yesek

Düşünüp de canını sıkma canım inşallah bulursun birini, bulamazsan da ne olacak yav aman cam da kirli oluversin. Sağlığından önemli değil.

Hayirli ugurlu olsun bebisiniz kuzumiyi yapmissin bazen uzaklasmakta iyi oluyo aslinda. Bebişin daha cok duracak Allahin izniyle annesi bende bugun kasilmalar yasayinca aklima sen geldin kuzu epeydir de msjlarini goremeyince merak ettim
Cok gecmis olsun simdi nasilsin? Takip edemedim bu ara forumu. Doktorun ne dedi?

Kesinlikleve ben 45 kiloda kaldim. Artik alabileceğimi sanmıyorum aldiklarimi da bebem alir. Yiyemiyorum çünkü minicik kaldi sanki midem.
Ay balım ben senin neredeyse iki katına ulaşmak üzereyim 80 kg ım Hiç konuşmayayım

Bende çıktım şimdi, site etrafında dedim yürüyim on dk da on dk dır. Nefes alırım bi.

Of kızlar benim duygusal hallerim yine geldi. Bu kötü hava beni hayattan soğutuyor ya böyle de demek istemiyorum allaha şükür herşey yolunda ama yok yani enerjim yoooook.
Bende aynıyım havadan dolayı hayattan soğudum resmen sabah kalkmak istemiyorum geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum

Burda saatler bir saat geri sizden. Keşke sizin de böyle olsa ya
Keşke böyle olsa ya çocuk bu sabah 7.30da uyandı ama gece daha nasıl tenefüse çıkıp oyun oynayacağız diyor. Dedim şükret en azından 9da başlıyor ders. İstanbuldaki sabahçılar olarak biz 7.20de başladık ama kış saati uygulaması vardı tabi. Biyolojik saatimize çok ters şimdiki.. Zaten havalar kapalı günler buhranlı iyice karanlık her yer
Sabah 9 gibi uyudum 12de uyandım hiç alışık olmadığım şeyler. Kahvaltı yaptım gün bitti

Bende cikmak istiyorum ama kopeklerde korkuyorum evde yurume yapiyim en iyisi
Ya bizim burda da köpek var dualarla çıkıyorum valla. Site içinde yürüyom dışına asla çıkmam arabasız. Youtube’de hamileyiz yürüyoruz diye bi seri görmüştüm geçen ondan da yaptım fena değildi bi bak istersen.

Bende çıktım şimdi, site etrafında dedim yürüyim on dk da on dk dır. Nefes alırım bi.
23 dk yürümüşüm afferim bana
Yarın da hastaneye gidicem çalışabilir raporu almak için, arabayı otoparkta biraz uzağa park edip hastanede yürürüm bi kahve içerim. Küçük hesaplarla geçiyor yaşam

Çocuğa çok üzüldüm ya yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…