2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oh valla. Gez toz canım benim yerime de ağrı sızı dinlemez gezerdim belki bikaç yer ama yağız yeni söylüyor çişini; hiç risk alamam

Ayy ben cikamiyorun çıksam evin önünde park var üstümü giyerken çise giderim çıkarken bir daha az parkta kızin arkasından dolaş hemen cisim geliyor bir terbiye edemedimonun için dışarı çıkmak zaten sıkıntı birde çiş muhabbeti ayrı

Bir şey soracağım klozet mi kullanıyorsunuz? Bizim evde hem alaturka var hem alafranga. Ne zaman alafrangaya yapsam idrar kesem tam boşalmıyor sanırım çişim geliyor Ama alaturkaya girince öyle olmuyor.

Bir şey soracağım klozet mi kullanıyorsunuz? Bizim evde hem alaturka var hem alafranga. Ne zaman alafrangaya yapsam idrar kesem tam boşalmıyor sanırım çişim geliyor Ama alaturkaya girince öyle olmuyor.
Klozet kullanıyorum canım açılma tehlikesiyle alaturkaya hic kullanmıyorum çok zorda kalırsam oda ayda yılda bir

Ayy nasıl öğrenecekler yaa yaza benimde öğretmen lazım 2 yaşında oluyor ama ben daha çok korkuyorum
Hiç korkma canım hepsi öğreniyor öyle yada böyle. Erkeklerin bi tık daha kolay oluyor sanki, kızlar daha uyanık direniyor oğlumda geceli gündüzlü 2 gün sürmüştü çiş 26 aylıktı daha buz gibi bir Bolu kışıydı ama istediğimiz kreş bezli almıyordu mecbur kalmıştık. Ama kaka 1 hafta süründürdü kakayı yapmıyordu wcye yada lazımlığa hep altına aman Allahım o da var ya hiçbi şeye benzemiyor bakakalıyorsun atsam mı girişsem mi ayıklama mücadelesine.. Hepsi bitiyor geçiyor. Önemli olan kararlı olduğunu çocuğa hissettirmek ve kafa karıştırmamak bi bezleyip bi açmak yanılgısına düşmemek.. R Renklirenkli sana sabırlar diliyorum heryer çiş her yer direniş olsa da Yağızcık halledecektir birkaç güne.

Kesinlikleve ben 45 kiloda kaldim. Artik alabileceğimi sanmıyorum aldiklarimi da bebem alir. Yiyemiyorum çünkü minicik kaldi sanki midem.
Kız ben heralde 45 kiloyu en son lisede gördüm daha tibe gormek nasip olmadı olmayacakda

Evet ya çok zor özelliklerde kaka ablaminkilerden biliyorum kaç kıyafet çöpe atıldı kiyamadiklari igrene igrene temizledi inşallah bakalim kızlar çok uyanık ya dün buna bir kez daha şahit olduk besigine koydum ağlıyor yanınıza geleyim diye ben biraz müsade etmiyorum alismasin sonucda bebek gelecek babaya bir bakiyor bir opucukler atıyor gel gel diyor sonra baba aldı dedim tamam doldu süren hadi besige sonra babaya bir sarılıyor babam babam diye baba onu birakirmi Birak uyusun diyor bu kızlar varya bizi parmaklarında oynatirr senin gelecek içinde hazırlıklı oll

Kız ben heralde 45 kiloyu en son lisede gördüm daha tibe gormek nasip olmadı olmayacakda
Ortaokulda görenler de vardır aramızda eminim
Yerim onu akıllı bıdık. Komşumuz torununa bakıyordu çok akıllı bir kızdı, 3 yaşını geçmişti bezi bırakmak istiyorlardı. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum anneanne biraz daha bu şekilde götürelim diyordu yapıp geliyordu anneanne önüne yatardı koca dana hadi temizle diye

Ne okudum pullitzer ödüllü biri yazmış kitabında yalan olduğunu sanmıyorum. Hoş zamanında mariuhana sigara da hamilelere faydalı diye bilimsel(!) çalışmalar varmış. İnşallah bundan 80 yıl sonra progestanlar decavitler tetanoz aşıları için de aynı şeyler çıkmaz

Eklentiler

• Screenshot_20221213_140720_com.instagram.android.webp
    65 KB · Görüntüleme: 60
Ben bir ara böyle şeylere çok takmıştım ama hayat geçmiyor bunları düşünerek. Öleceksek de ölelim be felsefesine geri döndüm

Dışarıya çıkamadığım zamanlar severek izleyip yapıyorum o videodaki hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…