2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hiç merak etme acele de etme, hazır olduklarında 3 günde öğreniyorlar.
İnşallah acele etmiyorum ama kafamda büyük bir kaygı inşallah güzelce öğrenir
Habha lise gene iyimi diyorsun
Çok akıllılar cokk bizimkinide anneannesi bakıyor önce bebeğinin altını temizliyolar sonra kendininkini

Yerli malı haftası okulda kermes varmış yarın da benim kontrolüm var ya, dışarıda fink atarım diyordum ama o elmalı kurabiye yapılacak. Bunlar da benim dertlerim
Vayy zamanında biz okuldeyken ne severdik hem ders kaynardi hemde tıka basa mis gibi yer eline sağlık bu şerbetli değil dimi birde bunun şerbeti olanı var browni kurabiye diye geçiyor

Kaça geliyordu. Bende bebek sonrası düşünüyorum

Keke kısır yağı salçası çıksın hafif acı tatlı yiyelim. Eski annemin günleri geldi aklıma

Kizilar o bebek döndürme işlemini intragram bir kadında gördüm canlı canlı gösterdiler 2 bebegi normal olmuş 3 bebeği sezeryan istemiyordu ayy nasıl çevirdi doktor 3 kez farklı zamanlarda çevirdi en son bebek doğumda tekrar dönmüş sonra birkaç işlem yaptılar geri döndü bebek o şekilde doğum yaptı kadın ama dönüş anını görseniz çok tehlikeli ya ne bileyim Allah korusun kordonu filan demisisinuz eskiden ebeler filan yapar diye ay yok Allah korusun

Ben bunu göremiyorum ve şuan meraktan çatlıyorum
Uygulamadna mi giriyosun ay
İsinin ehli ne yaptigini bilmeyen doktorlar yapmaz zaten onu kuzu cok riskli

Kızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
Bazen oluyor öyle almiyorsun kiloyu sonra birden 2 3 kg birden almissin durağanlasiyir bende öyle oluyor korkma inşallah Allah'a emanet hiç birşey olmaz

Kızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
ben 25. Haftamdan beri aynıyım gebelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorum. Bebek en son 2 kg olmuştu kilo alımında hiç bi sorun olmuyor bebeğin merk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…