- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kiz ben basindan beri bi kahvalti bi aksam yemegi gidiyorum bisey olmaz zaten 30 dan sonra seker falan durumun yoksa diyet falan her turlu kilo artisi gerceklesiyoKızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
Canım ben çok korkmuştum sonra dönüşümle sağa sola sırt üstü yatırdık düzeldi zaten su gb oluyor ya kafaları yumuşak . Sancı esnasında nst de bana bacak kapatma dediler ama kapatmamak elimde değildi o yüzden de kanalda çok sıkışmışYaa sonra düzeldi mi kızının kafası galiba normal doğumda kafa şeklinde değişiklik çok oluyor
Ooooo harika valla günler falan canımPazar gunum var gune gidecem kizlar ozlenen anlari yasayacam neyseki gun halamda catlayana kadar yiyebilirimsonra da fok baligi gibi odalarin birine devrilirim
Bebek kilo eminimki almıştır annesiKızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
26+6te 1 kiloydu, ben de 3-4 günde 1 kilo alıyordum hep böyle gidecek sandım mutlu olmuştumben 25. Haftamdan beri aynıyım gebelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorum. Bebek en son 2 kg olmuştu kilo alımında hiç bi sorun olmuyor bebeğin merk etme
Ben sabah öğle akşam düzenli yemeğe başlamıştım, bebem bu yüzden şişman sanıyordum. Şimdi midem küçücük kaldı, ağlayacağımı bile bile acı baharatlı şeyler yiyorum sabaha kadar mide ağrısından ölüyorum. İnşallah almaya başlarım bu ayKiz ben basindan beri bi kahvalti bi aksam yemegi gidiyorum bisey olmaz zaten 30 dan sonra seker falan durumun yoksa diyet falan her turlu kilo artisi gerceklesiyo
Canım o işlem için ameliyathaneyi hazır tutmuşlar, kordon ayrılırsa acil ameliyat etmesi için. Yani ebe ile yapılacak bir şey değil o iş. Profesyonel bir şey.Kizilar o bebek döndürme işlemini intragram bir kadında gördüm canlı canlı gösterdiler 2 bebegi normal olmuş 3 bebeği sezeryan istemiyordu ayy nasıl çevirdi doktor 3 kez farklı zamanlarda çevirdi en son bebek doğumda tekrar dönmüş sonra birkaç işlem yaptılar geri döndü bebek o şekilde doğum yaptı kadın ama dönüş anını görseniz çok tehlikeli ya ne bileyim Allah korusun kordonu filan demisisinuz eskiden ebeler filan yapar diye ay yok Allah korusun
Canım bence bebeğe kilo aldıracak şeylerden az az yesen de olur. Kaşar, muz, fındık, ceviz ve bolca protein tabi ki.26+6te 1 kiloydu, ben de 3-4 günde 1 kilo alıyordum hep böyle gidecek sandım mutlu olmuştumdiyet yapsam yok olucam demek ki
Ben sabah öğle akşam düzenli yemeğe başlamıştım, bebem bu yüzden şişman sanıyordum. Şimdi midem küçücük kaldı, ağlayacağımı bile bile acı baharatlı şeyler yiyorum sabaha kadar mide ağrısından ölüyorum. İnşallah almaya başlarım bu ay
İnşallah almıştır. Ben de öyle çok hızlı kilo aldım birden, durdu şimdi. Vitaminleri falan da kullanmayı bırakmıştım geçmeyen ishalden dolayı, bebek benim yüzümden az aldıysa kendimi tokatlıycamOoooo harika valla günler falan canım
Bebek kilo eminimki almıştır annesiBen de 1 haftada 3 kiloyu nasıl aldım bilmiyorum kafaya taktım heralde bana kilo yapan sabah kahvaltısı .
Cevizli muz yemekten sıcak basıyor artık dışarı çıkıp yağmurun altına yatasım geliyorCanım bence bebeğe kilo aldıracak şeylerden az az yesen de olur. Kaşar, muz, fındık, ceviz ve bolca protein tabi ki.
Yiyorsan sorun yok yaİnşallah almıştır. Ben de öyle çok hızlı kilo aldım birden, durdu şimdi. Vitaminleri falan da kullanmayı bırakmıştım geçmeyen ishalden dolayı, bebek benim yüzümden az aldıysa kendimi tokatlıycam
Cevizli muz yemekten sıcak basıyor artık dışarı çıkıp yağmurun altına yatasım geliyor
Makat geliş bizimki şuanHerkesin bebesi dönük mü şu an erken diye dert etmiyorum etmem gerekiyor mubenimki makat geliş bile değil yan yan takılıyor bi ayağı böbreğimde biri kaburgamda
Ya burda en az kilo alan benim ama yine de bebek alıyor kilo. Benim bebeğim alıyorsa seninki de alırİnşallah almıştır. Ben de öyle çok hızlı kilo aldım birden, durdu şimdi. Vitaminleri falan da kullanmayı bırakmıştım geçmeyen ishalden dolayı, bebek benim yüzümden az aldıysa kendimi tokatlıycam
Cevizli muz yemekten sıcak basıyor artık dışarı çıkıp yağmurun altına yatasım geliyor
Yarım gün 300 tam 500₺.Kaça geliyordu. Bende bebek sonrası düşünüyorum
Ay kıyamam ya sana ben, hiç aklıma gelmedi böyle can çekme olayı. Kendim pek sevmem deG gunesli gunler canım çekti elmalı kurabiye diyinceeşime mesaj attım, akşam iş çıkışı yapar mısın diye, şükür ki tmm dedi su an baya ağrım var çünkü hayatta yapamam. Eğer yarın canım çekmiş olsaydı yapmazdı çünkü yarın akşam arkadaşlarıyla olacak bence şanslıyım
Benimkide baş gelisdi 30 haftada yarın kontrolüm var bakalim vazgeçip geri döndümüHerkesin bebesi dönük mü şu an erken diye dert etmiyorum etmem gerekiyor mubenimki makat geliş bile değil yan yan takılıyor bi ayağı böbreğimde biri kaburgamda
İçinizi rahatlatmak için yazmak istedim ben 7 haftadır aynı kilodayım çok yoğun bir grip atlattımKızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
Benim ki 3 haftaa önce dönmemişti dün gittiğimde, kanala tam girmemiş ama dönmüş kafası aşağıdaydı dr um 37 ye kadar %95 dönerler demiştiHerkesin bebesi dönük mü şu an erken diye dert etmiyorum etmem gerekiyor mubenimki makat geliş bile değil yan yan takılıyor bi ayağı böbreğimde biri kaburgamda
Ben hamileliğimin başından beri o şekildeyim. Toplam 3 kilo almışım. Ama bebek 30+4 te 1890 gr çıktı. Boyu 44 cm. Hiç kendinizi üzmeyin sadece bizim beslenmemizle ilgili değil gelisimleriKızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
Canım senin ne ağrın var ya, kaç gündür sorucam hep kaynıyor. Sancı mı var, ortopedik ağrılar mı yada? Yapılacak bir şey yok mu alacağın bir ilaç falan. Elmalı kurabiye ben de çok severim ama ince hamur bol elma olcak bol ceviz bayılırımG gunesli gunler canım çekti elmalı kurabiye diyinceeşime mesaj attım, akşam iş çıkışı yapar mısın diye, şükür ki tmm dedi su an baya ağrım var çünkü hayatta yapamam. Eğer yarın canım çekmiş olsaydı yapmazdı çünkü yarın akşam arkadaşlarıyla olacak bence şanslıyım
Ay aynı ağrıyı yaşıyorum belim karnım felaket sıcak su torbası koydum uyuya kalmışım. Kendi kendime diyodum bişey yok bişey yok. Senin mesajı görünce ay aynı ben dedimKizlar ben adet oluyormus gibi ağrılar yaşıyorum. Sanci mi oluyor simdi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?