2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
Kiz ben basindan beri bi kahvalti bi aksam yemegi gidiyorum bisey olmaz zaten 30 dan sonra seker falan durumun yoksa diyet falan her turlu kilo artisi gerceklesiyo

Yaa sonra düzeldi mi kızının kafası galiba normal doğumda kafa şeklinde değişiklik çok oluyor
Canım ben çok korkmuştum sonra dönüşümle sağa sola sırt üstü yatırdık düzeldi zaten su gb oluyor ya kafaları yumuşak . Sancı esnasında nst de bana bacak kapatma dediler ama kapatmamak elimde değildi o yüzden de kanalda çok sıkışmış

Pazar gunum var gune gidecem kizlar ozlenen anlari yasayacam neyseki gun halamda catlayana kadar yiyebilirim sonra da fok baligi gibi odalarin birine devrilirim
Ooooo harika valla günler falan canım
Kızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
Bebek kilo eminimki almıştır annesi Ben de 1 haftada 3 kiloyu nasıl aldım bilmiyorum kafaya taktım heralde bana kilo yapan sabah kahvaltısı .

ben 25. Haftamdan beri aynıyım gebelik şekerim çıktığı için diyet yapıyorum. Bebek en son 2 kg olmuştu kilo alımında hiç bi sorun olmuyor bebeğin merk etme
26+6te 1 kiloydu, ben de 3-4 günde 1 kilo alıyordum hep böyle gidecek sandım mutlu olmuştum diyet yapsam yok olucam demek ki
Kiz ben basindan beri bi kahvalti bi aksam yemegi gidiyorum bisey olmaz zaten 30 dan sonra seker falan durumun yoksa diyet falan her turlu kilo artisi gerceklesiyo
Ben sabah öğle akşam düzenli yemeğe başlamıştım, bebem bu yüzden şişman sanıyordum. Şimdi midem küçücük kaldı, ağlayacağımı bile bile acı baharatlı şeyler yiyorum sabaha kadar mide ağrısından ölüyorum. İnşallah almaya başlarım bu ay

Canım o işlem için ameliyathaneyi hazır tutmuşlar, kordon ayrılırsa acil ameliyat etmesi için. Yani ebe ile yapılacak bir şey değil o iş. Profesyonel bir şey.

Canım bence bebeğe kilo aldıracak şeylerden az az yesen de olur. Kaşar, muz, fındık, ceviz ve bolca protein tabi ki.

Ooooo harika valla günler falan canım

Bebek kilo eminimki almıştır annesi Ben de 1 haftada 3 kiloyu nasıl aldım bilmiyorum kafaya taktım heralde bana kilo yapan sabah kahvaltısı .
İnşallah almıştır. Ben de öyle çok hızlı kilo aldım birden, durdu şimdi. Vitaminleri falan da kullanmayı bırakmıştım geçmeyen ishalden dolayı, bebek benim yüzümden az aldıysa kendimi tokatlıycam
Canım bence bebeğe kilo aldıracak şeylerden az az yesen de olur. Kaşar, muz, fındık, ceviz ve bolca protein tabi ki.
Cevizli muz yemekten sıcak basıyor artık dışarı çıkıp yağmurun altına yatasım geliyor

Yiyorsan sorun yok ya

Ya burda en az kilo alan benim ama yine de bebek alıyor kilo. Benim bebeğim alıyorsa seninki de alır

G gunesli gunler canım çekti elmalı kurabiye diyince eşime mesaj attım, akşam iş çıkışı yapar mısın diye, şükür ki tmm dedi su an baya ağrım var çünkü hayatta yapamam. Eğer yarın canım çekmiş olsaydı yapmazdı çünkü yarın akşam arkadaşlarıyla olacak bence şanslıyım

Ay kıyamam ya sana ben, hiç aklıma gelmedi böyle can çekme olayı. Kendim pek sevmem de Pardon ya. Neyse ki enişte kurtardı günü.

Herkesin bebesi dönük mü şu an erken diye dert etmiyorum etmem gerekiyor mu benimki makat geliş bile değil yan yan takılıyor bi ayağı böbreğimde biri kaburgamda
Benimkide baş gelisdi 30 haftada yarın kontrolüm var bakalim vazgeçip geri döndümü ama başı aşağıda oluncada çok baskı yapiyo oda ayrı zormuş

İçinizi rahatlatmak için yazmak istedim ben 7 haftadır aynı kilodayım çok yoğun bir grip atlattım
hala geçmedi hatta ne yedin ne içtim ama bebek 3 haftada 600 gr almıştı 31+4 1900 gr olmuştu merak etmeyin alıyodur bebeğiniz

Herkesin bebesi dönük mü şu an erken diye dert etmiyorum etmem gerekiyor mu benimki makat geliş bile değil yan yan takılıyor bi ayağı böbreğimde biri kaburgamda
Benim ki 3 haftaa önce dönmemişti dün gittiğimde, kanala tam girmemiş ama dönmüş kafası aşağıdaydı dr um 37 ye kadar %95 dönerler demişti

Ben hamileliğimin başından beri o şekildeyim. Toplam 3 kilo almışım. Ama bebek 30+4 te 1890 gr çıktı. Boyu 44 cm. Hiç kendinizi üzmeyin sadece bizim beslenmemizle ilgili değil gelisimleri

Canım senin ne ağrın var ya, kaç gündür sorucam hep kaynıyor. Sancı mı var, ortopedik ağrılar mı yada? Yapılacak bir şey yok mu alacağın bir ilaç falan. Elmalı kurabiye ben de çok severim ama ince hamur bol elma olcak bol ceviz bayılırım kilo muhabbetlerini okurken kendim de kiloları dan şikayet ediyorum ve bizimkilerin gelirken marketten aldıkları saçma salak tatlıyı yiyorum. Hem sevmedim hem yiyorum, gerçekten iğrenç bi mideyim

Kizlar ben adet oluyormus gibi ağrılar yaşıyorum. Sanci mi oluyor simdi bu.
Ay aynı ağrıyı yaşıyorum belim karnım felaket sıcak su torbası koydum uyuya kalmışım. Kendi kendime diyodum bişey yok bişey yok. Senin mesajı görünce ay aynı ben dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…