- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Valla queen çok değişik ağrıları tecrübe ediyorum şu sıralar. Saka gibi. Mesela su an nefes alıp verirken bile karnımın alt kısmında ağrı var. Kasılma desen var, sezeryan dikiş yerimde basını hissediyorum bebeğin o ayrı bi ağrı zaten, çatı ağrım var, sağ sol popom yatarken agrıyor, reflü var, burnumun biri tıkalı. Yani türlü türlü maşallahCanım senin ne ağrın var ya, kaç gündür sorucam hep kaynıyor. Sancı mı var, ortopedik ağrılar mı yada? Yapılacak bir şey yok mu alacağın bir ilaç falan. Elmalı kurabiye ben de çok severim ama ince hamur bol elma olcak bol ceviz bayılırımkilo muhabbetlerini okurken kendim de kiloları dan şikayet ediyorum ve bizimkilerin gelirken marketten aldıkları saçma salak tatlıyı yiyorum. Hem sevmedim hem yiyorum, gerçekten iğrenç bi mideyim
Düzenli mi canım ? Bele de vuruyor mu ağrı ? Geçmiş olsun.Kizlar ben adet oluyormus gibi ağrılar yaşıyorum. Sanci mi oluyor simdi bu.
Allah razi olsun canim. Sirtim.hep agriyor benim. Kurek kemiklerinin oralar. Aşağıdaki belde birsey yok cok sukur. Yani kesilip başlamıyor. Hep bir ağrı var.Düzenli mi canım ? Bele de vuruyor mu ağrı ? Geçmiş olsun.
Kızlar ben de 3 haftadır hiç kilo almamışım, eskisi gibi yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı ve akşam yemeği. Bebek kilo almış mıdır sizce? Çok üzüldüm kilo mu aynı görünce
Bence nst ile baktır o zaman canım. Ya sancı ya da idrarda enfeksiyon var onun ağrısı. Baska bi şey gelmiyor aklıma.Allah razi olsun canim. Sirtim.hep agriyor benim. Kurek kemiklerinin oralar. Aşağıdaki belde birsey yok cok sukur. Yani kesilip başlamıyor. Hep bir ağrı var.
Kasılma eşlik etmiyor sanırım dimi. Doğumda önce kasılmalar vardı sonra bel ağrısı başladı annemle eşim hep belimi ovdu, kasılmalar şiddetlenince pubis kemiğime geçti ağrı bebek kanala girmişti o çok ağrılıydı 8cm Di açılmam sonra sezeryana aldılar zaten. Hayatımda hiç adet ağrısı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ondan belki kıyaslarsın diye yazdım canım. Sen takipte ol ama gel git şeklinde bir düzeni yoksa yaaa kasılmalar yoksa rutin ağrılar da olabilir.Kizlar ben adet oluyormus gibi ağrılar yaşıyorum. Sanci mi oluyor simdi bu.
Ay sağlam yerini yaz anacım sen bundan sonra Allah yardımcın olsun. Artık rutinimizde olacak ağrılar var sanırım onları tanıyıp ayırt etmemiz gerekiyorValla queen çok değişik ağrıları tecrübe ediyorum şu sıralar. Saka gibi. Mesela su an nefes alıp verirken bile karnımın alt kısmında ağrı var. Kasılma desen var, sezeryan dikiş yerimde basını hissediyorum bebeğin o ayrı bi ağrı zaten, çatı ağrım var, sağ sol popom yatarken agrıyor, reflü var, burnumun biri tıkalı. Yani türlü türlü maşallahbir bel ağrım yok şimdilik. Nstde bi şey çıkmadı işte geçen gün gittiğimde; en Yakın randevum da haftaya artık. Demek ki olacak bunlar diyorum kendi kendime. Ama Allah var, sıklığını takip ediyorum özellikle, düzene binerse diye aklım çıkıyor. Su aralık ayını bi atlatsak var ya
Valla bayılıyorum hamur işine her türlüsüne. Saolsun eşim daha önce de yaptı, akşam yine yapacak kırmaz beni. Yapacak takatim yok çünkü . Toplam 1 saat ayakta kalsam ütülerimi bitirirdim bugün. Ama sonra ağrım artar diye korkuma ellemedim. Bakalım bi kadını buldum gibi. İnş gönlüme göre olur. Başka türlü zor.
Gecen hafta 10 12 lökosit cikti. Crp 5 cikmisti. Doktor bol su iç dedi. Ama.yarin gidecem kontrole yine tahlil yapar muhtemelen. Belki nst de gönderirBence nst ile baktır o zaman canım. Ya sancı ya da idrarda enfeksiyon var onun ağrısı. Baska bi şey gelmiyor aklıma.
Köpeksavar alsanaYa bizim burda da köpek var dualarla çıkıyorum valla. Site içinde yürüyom dışına asla çıkmam arabasız. Youtube’de hamileyiz yürüyoruz diye bi seri görmüştüm geçen ondan da yaptım fena değildi bi bak istersen.
Kasılma eşlik etmiyor sanırım dimi. Doğumda önce kasılmalar vardı sonra bel ağrısı başladı annemle eşim hep belimi ovdu, kasılmalar şiddetlenince pubis kemiğime geçti ağrı bebek kanala girmişti o çok ağrılıydı 8cm Di açılmam sonra sezeryana aldılar zaten. Hayatımda hiç adet ağrısı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ondan belki kıyaslarsın diye yazdım canım. Sen takipte ol ama gel git şeklinde bir düzeni yoksa yaaa kasılmalar yoksa rutin ağrılar da olabilir.
Ay sağlam yerini yaz anacım sen bundan sonra Allah yardımcın olsun. Artık rutinimizde olacak ağrılar var sanırım onları tanıyıp ayırt etmemiz gerekiyorben d e hala bol bol kasılma var. Sezeryanden 8 yıl geçtiğinden hiç o taraflarda bişi yok bence hiç sez yapmamış gibi sayıyor olabilir vücut kendini 8 yılda onarmadıysa yazıklar olsun ona. Biara cesaretlensem girişicem ütüye ama oturarak yapcam ben masayı aşağı indirip. Ayakta kalınca artıyor kasılmalarım. Maaştan sonra kadın ben de alsam iyi olacak ama 2 kişi lazım bana 1 günde bitiremiyorlar. Birde 32ti görürsek diye adak adamıştık bu pazar 32 olcam inş. Eşim konulmuş kasaplar 2.5 3 bin arasıymış dedim bi düzeltme yapsak Allahım 34e çeksek şaka bi yana bilemiyorum ocak 15i bekleyeceğini bilsem kadını 1 ay daha ertelerim ama.. Buarada düşününce çok saçma sanki bebek hım halı ve camlar temiz değil diye mi düşünecek ama dişinin yuva yapma içgüdüsü oluyormuş doğum yaklaştıkça. Ondanmış bu paniklemelerimiz
Ha haa adağı 34 çeksek çok güldüm yaKasılma eşlik etmiyor sanırım dimi. Doğumda önce kasılmalar vardı sonra bel ağrısı başladı annemle eşim hep belimi ovdu, kasılmalar şiddetlenince pubis kemiğime geçti ağrı bebek kanala girmişti o çok ağrılıydı 8cm Di açılmam sonra sezeryana aldılar zaten. Hayatımda hiç adet ağrısı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ondan belki kıyaslarsın diye yazdım canım. Sen takipte ol ama gel git şeklinde bir düzeni yoksa yaaa kasılmalar yoksa rutin ağrılar da olabilir.
Ay sağlam yerini yaz anacım sen bundan sonra Allah yardımcın olsun. Artık rutinimizde olacak ağrılar var sanırım onları tanıyıp ayırt etmemiz gerekiyorben d e hala bol bol kasılma var. Sezeryanden 8 yıl geçtiğinden hiç o taraflarda bişi yok bence hiç sez yapmamış gibi sayıyor olabilir vücut kendini 8 yılda onarmadıysa yazıklar olsun ona. Biara cesaretlensem girişicem ütüye ama oturarak yapcam ben masayı aşağı indirip. Ayakta kalınca artıyor kasılmalarım. Maaştan sonra kadın ben de alsam iyi olacak ama 2 kişi lazım bana 1 günde bitiremiyorlar. Birde 32ti görürsek diye adak adamıştık bu pazar 32 olcam inş. Eşim konulmuş kasaplar 2.5 3 bin arasıymış dedim bi düzeltme yapsak Allahım 34e çeksek şaka bi yana bilemiyorum ocak 15i bekleyeceğini bilsem kadını 1 ay daha ertelerim ama.. Buarada düşününce çok saçma sanki bebek hım halı ve camlar temiz değil diye mi düşünecek ama dişinin yuva yapma içgüdüsü oluyormuş doğum yaklaştıkça. Ondanmış bu paniklemelerimiz
Kilo vermemişsindir bebek büyüyor sonuçta. Cevap yazan herkes aynıymış, normal demek ki bu dönemde hepsinin de bebekleri kilo almış üzülme sen de. Koku hassasiyetim de geri geldi, midem çok kötü bulanıyor valla zaman geçseydi bir an önceBende bu ara kilo almadim ve ekstra istahsizim. Hatta kilo vermis bile olabilirim. Bugun acim diye ağlayacaktım resmen. Ilk zamanlara dondu beslenmem. Ve bebek beslenemiyor artik acikiyordur diye cok.uzuluyorum.
Normal zamanda bu istahsizlikta olsaydım ve 50 kilo da olsaydım ne olurdu. Simdi hic sirasi degildi
Sus kız Allah korusun dilek kapin açık olur bir kavgaya doğurma durrTek başıma doguracam hastanede o pis adama da haber vermeyecem
Bende birilerine kızdığım Zaman kasılmalarım oluyor buda genelde eşimiz oluyor en yakın olarak takma boşver bebeğini düşün erkekler düşüncesizTek başıma doguracam hastanede o pis adama da haber vermeyecem
Bende birilerine kızdığım Zaman kasılmalarım oluyor buda genelde eşimiz oluyor en yakın olarak takma boşver bebeğini düşün erkekler düşüncesiz
Canım iyimisin nasıl oldun ? Ama bu süreçte adet sancısına benzer sancı olur doğum sancısı çok farklı yaşadım ben .Tek başıma doguracam hastanede o pis adama da haber vermeyecem
2 trimester gercekten bal ayiymis. Son dönemin derdi bitmiyor.Kilo vermemişsindir bebek büyüyor sonuçta. Cevap yazan herkes aynıymış, normal demek ki bu dönemde hepsinin de bebekleri kilo almış üzülme sen de. Koku hassasiyetim de geri geldi, midem çok kötü bulanıyor valla zaman geçseydi bir an önce
Ben de kızıp üzülürsem çocuğumun hareketi hemen azalıyor .Bende birilerine kızdığım Zaman kasılmalarım oluyor buda genelde eşimiz oluyor en yakın olarak takma boşver bebeğini düşün erkekler düşüncesiz
Insallah iyi olurum. Magnezyum iki tane içecem bugun. Bir mahsuru olmaz herhaldeCanım iyimisin nasıl oldun ? Ama bu süreçte adet sancısına benzer sancı olur doğum sancısı çok farklı yaşadım ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?